Ters bebişler

Ninnili anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
15
1
36
38
kızlar 37. Haftamdayım bebeğim hala ters pozisyonda sizlerin bebişleri kaçıncı hafta da Doğum pozisyonu aldı benim ki hala yukarı da

CANİM BEnim ilk bebegim 38 de falan donmustu, hatta sanci baslayinca donen bile oluyormus. O yuzden hic kafana takma

Hiç yerini değiştirmiyor ama cuma günü Dr a gidecem kontrole Dr eğer hala dönmemişse 16 ocak ya sezeryana alacağız dedi doktorum paracı biri değil belirteyim acaba ne yapmam gerekiyor

Hiç yerini değiştirmiyor ama cuma günü Dr a gidecem kontrole Dr eğer hala dönmemişse 16 ocak ya sezeryana alacağız dedi doktorum paracı biri değil belirteyim acaba ne yapmam gerekiyor
Ben de donmedi sanmistim ama poposunu basini koydugu yere yaslamis, belki seninki de oyledir. Ben yuzmustum, belki o ise yaramistir bilmiyorum. Bu arada normal dogumda bebegi ceviren dr lar var bildigim kadariyla

Ablam ebe biz eskiden makat geliş doğurtuyorduk diyor şimdikiler riske atmıyor galiba gerçi benim ikinci Doğumum olacak ilk doğumum çok kötü olduğu için korkuyorum sezeryan olmak bana daha iyi gelecek gibi ama kararsızım me yapacağımı bilmiyorum

Ablam ebe biz eskiden makat geliş doğurtuyorduk diyor şimdikiler riske atmıyor galiba gerçi benim ikinci Doğumum olacak ilk doğumum çok kötü olduğu için korkuyorum sezeryan olmak bana daha iyi gelecek gibi ama kararsızım me yapacağımı bilmiyorum
İnanin risk acisindan vs hicbir fikrim yok. Makat gelis dogurtmayip cevirmeyi tercih ediyorlar diye biliyorum ama ne derece dogru bilemem. Tamamen doktorunuzun ve sizin tercihiniz olur sanirim

Back
X