ters giden ne çok şey var..

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
arkadaşlar, bir siz bir de ömrümü birlikte geçirmek istediğim insan.. ne çok derdimi dinliyorsunuz..
bu ara benim de nişanlımın da hayatında doğru gitmeyen, yoluna koyamadığımız şeyler var.
iş durumunu hala yola koyamadık..
yabancı dil için sınava çalışıyor.. kpssye girdi.. özel okullara başvurdu.. ne olacak bilemiyoruz.. bir de askerlik çıktı ne olacağını bilmediğimiz..
benimse okulum bir türlü bitmedi zaten beş yıllıktı, bir de uzadı.. deliler gibi çalıştım.. iki dönemde aynı dersten kaldım.. salak mıyım diyorum kendi kendşme.. iyi bir üniversitedeyim.. bitirebilsem sosyal bir insanım.. istediğim alanda yüksek lisans yada uzmanlık yapıp bölümümdeki yan alanlara kaymak istiyorum. ama başaramıyorum..
hep bir aksilik..bir seylerin ya tarihi kaçıyor, ya son anda bir şey çıkıyor, oluyor da oluyor.. gayret mi göstermiyoruz.. ben artık bilmiyorum.. dua ediyoruz.. güç kuvvet başarı gelecek..
kalıcı bir işimiz olmazsa evlenemeyiz de.. ikimizden biri bari atanabilseydi..
sizlerde bize dua edin tez zamanda kolayca yerleşip yuvamızı kuralım..

Ben biraz net net bi insanım. Acabalarım pek azdır hayati konularda kararlı davranırım o yüzden evlilikte çok acele ettim sözümle nikahım arka arkaya iki gün içindeydi. Şimdi bakıyorum iyi ki öyle yapmışım diyorum sanki aileler arada laf söz yaptıkça geldilerdi gittilerdi onu aldılardı bunu almadılardı dedikçe soğukluk başlıyor. Sizde de sorun okul sorunu iş sorunu. Siz ne kadar birbirinize destek olsanız da etraftan sorular, laf çarpmalar gelirse zamanla ilişkinize de yansır mı acaba diyorum

Ben biraz net net bi insanım. Acabalarım pek azdır hayati konularda kararlı davranırım o yüzden evlilikte çok acele ettim sözümle nikahım arka arkaya iki gün içindeydi. Şimdi bakıyorum iyi ki öyle yapmışım diyorum sanki aileler arada laf söz yaptıkça geldilerdi gittilerdi onu aldılardı bunu almadılardı dedikçe soğukluk başlıyor. Sizde de sorun okul sorunu iş sorunu. Siz ne kadar birbirinize destek olsanız da etraftan sorular, laf çarpmalar gelirse zamanla ilişkinize de yansır mı acaba diyorum

Iliskimizde su an icin cok şükür bir sorun yok olmasin da.. biz gercekten bir an önce hayatimiz düzene girsin istiyoruz. Evet uzun nisanlilik iyi bir sey degil ama cok şükür insallah bundan sonra da bu durumda sıkıntı olmaz.

Back
X