Ters iliski anlasilirmi

anlamaz millet dalgaya vurmuş ama ben açık ve net cevabı vereyim

ama bence orası deforme olur ya kalıcı bi şekilde
Eşimle sevgiliyken ters ilişki yaşadık hemde bir kaç ay kadar sonra birgün bir Video izledik günahını Vs anlatan çok pişman olduk bir buçuk senedir yapmıyoruz sonra bir ay kadar önce eşim dayanamadı ama yapamadık ilk günkü gibi zorlandık sonra vazgeçtik

Eşimle sevgiliyken ters ilişki yaşadık hemde bir kaç ay kadar sonra birgün bir Video izledik günahını Vs anlatan çok pişman olduk bir buçuk senedir yapmıyoruz sonra bir ay kadar önce eşim dayanamadı ama yapamadık ilk günkü gibi zorlandık
önden ilişki yaşamak varken bir erkek neden arkadan ilişki yaşamak ister, erkekler zevk mi alıyo bundan?

önden ilişki yaşamak varken bir erkek neden arkadan ilişki yaşamak ister, erkekler zevk mi alıyo bundan?
Bana göre Bekar erkek aman karşı tarafın bekaretine zarar gelmesin başım ağrımasın, zevkini bedava yaşayım diye ters ilişki istiyor. Lisede Bi arkadaşm vardı erkek arkadasıyla ters ilişki yaşamışlardı sırf cocuk ayrılmasın diye.

Bana göre Bekar erkek aman karşı tarafın bekaretine zarar gelmesin başım ağrımasın, zevkini bedava yaşayım diye ters ilişki istiyor. Lisede Bi arkadaşm vardı erkek arkadasıyla ters ilişki yaşamışlardı sırf cocuk ayrılmasın diye.
arkadan ilişki yaşayınca da başına kalabilir, doktora gitse kız ispat edemez mi, başına kalmak isteyen tersten da başına kalmaz mı?

Bi halt yiyorsan arkasında dur ya da Yapma. Pişmansan hayatındaki insana söylersin pişmanım diye seviyorsa zaten kabullenir. Ama bırakın artık insanları aptal yerine koymayı ki aptal yerine konulmayın.

Back
X