• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters ilişki

Sarı kantaron kullanın.ben de 5,6 senedir kullanmadığım ilaç, çer çöp kalmadi bana mısın demedi.hafiflemedi bile.tıbbi ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.bir gün tesadüfen sarı kantaron yağına denk geldim bu konuda.o kafar araştırma yaptım ki artık.bunu bir gün sürdüm 6 senelik çile bir günde bitti gibi.resmen mucize gibi birşeydi.öyle uzun uzun aylarca kullanırsam belki diyordum ama ben de şok oldum.bana çok dua edeceksin.bir daha da böyle bir hata yapmazsınız zaten.kamu spotu gibi bir durum.
Bu arada anal fissür için konuşuyorum.daha başka birşeyse garanti veremem.kaslarla ilgili falan birseyler demişsin ama o kadarını anlamadım.dene yine de .
Denedim faydası yok. Bir ara sanki iyi geldi ama sorun kaslarda. Yara olsa belki iyi gelir ama tıbbi müdahale gerekiyor.

Ne kadar terbiyesizce bir yorum bu ya. Ben kimseden para dilenmiyorum. Amacım bunoksaydı 8 aydır bulurdum o parayı başka yollardan da. Ayıp gerçekten ben utandım şu yaptığınız yoruma. İnsanca bir şey sordum başka benimle aynı durumda olan varsa bilgi alayım diye. Yazık valla insanlık kalmamış kimsede.
Abla neye sinirleniyon biz miyiz suçlusu 😀 sanki biz dedik ters ilişkiye gir diye. Beyefendi nerde ısrarla o sorudan kaçıyon cevaplamıyon da önce git onla çöz işini fazla kendini kaptırmış ya parasını da versin efendi gibi. 43 yaşında insanın da gelirinin olmaması bi tuhaf geldi. Çok şükür canım mesleğim canım kitaplarım gidip sarılacağım. Hiç çalışmayı da mı düşünmedin nasıl geçiniyorsun?

Abla neye sinirleniyon biz miyiz suçlusu 😀 sanki biz dedik ters ilişkiye gir diye. Beyefendi nerde ısrarla o sorudan kaçıyon cevaplamıyon da önce git onla çöz işini fazla kendini kaptırmış ya parasını da versin efendi gibi. 43 yaşında insanın da gelirinin olmaması bi tuhaf geldi. Çok şükür canım mesleğim canım kitaplarım gidip sarılacağım. Hiç çalışmayı da mı düşünmedin nasıl geçiniyorsun?
Bir rivayete göre yeni dötler peşindeymiş 😀 bu hanımın ki elinde patlayınca mecbur

Neden vajinal birliktelik tercih etmiyorsunuz peki sanırım düzenli bir ilişki hayatınız var zaten toplumsal baskı ise anlarım

Yaşın kaç senin? Belli ki hayatta hiç bir şey yaşamamışsın. Ben bir halt yemiş olabilirim size adam gibi bir soru sordum varsa bir öneriniz yayzın yoksa yorumunuz da nasihatin da sizin olsun. Evet 43 yaşındayım ve işsizim. Herkes anasının karnından ağzında gümüş kaşıkla doğmuyor. İnsanların nasıl yollardan geçtiğini ne yaşadığını bilmeden eleştirme kimseyi. Bugün bana yarın sana. İnsanın başına herşey gelir. Bazen bemim gibi kendi hatalarından bazen de elinde olmayan dış etkenlerden. Bir daha yorum yazarken daha terbiyeli ve önyargısız yaz. Sen benim yaptığım şeyi sorgulayamazsın. Sevgilimin bana yardım edip etmediği konusu da kimseyi ilgilendirmez. Konumuz bu değil. Konu bu durumu çözen bir doktor ya da tedavi yöntemi biliyor musunuz bu . Anlatabilmişimdir umarım.

Kadın kadının kurdudur demişler ya boşuna değilmiş. Yazık ya bir kadın olarak hemcinslerime sığındım. Derdimi anlattım sanki kendi başlarına gelmiş gibi yemediğim hakaret linç kalmadı. Ayıp gerçekten insanlık falan kalmamış kimsede.

Yaşın kaç senin? Belli ki hayatta hiç bir şey yaşamamışsın. Ben bir halt yemiş olabilirim size adam gibi bir soru sordum varsa bir öneriniz yayzın yoksa yorumunuz da nasihatin da sizin olsun. Evet 43 yaşındayım ve işsizim. Herkes anasının karnından ağzında gümüş kaşıkla doğmuyor. İnsanların nasıl yollardan geçtiğini ne yaşadığını bilmeden eleştirme kimseyi. Bugün bana yarın sana. İnsanın başına herşey gelir. Bazen bemim gibi kendi hatalarından bazen de elinde olmayan dış etkenlerden. Bir daha yorum yazarken daha terbiyeli ve önyargısız yaz. Sen benim yaptığım şeyi sorgulayamazsın. Sevgilimin bana yardım edip etmediği konusu da kimseyi ilgilendirmez. Konumuz bu değil. Konu bu durumu çözen bir doktor ya da tedavi yöntemi biliyor musunuz bu . Anlatabilmişimdir umarım.
Yaşım 28 burda insanlara karşı saldıran sensin nerden bilelim senin problemini şimdi 😀 sevgilim diyon hala adam sana yardımcı olmuyor belli ki 8 aydır kaderine mahkum ettiğine göre. İyi güzel olmuş sorgulayamıyorsak bir daha yap bu sefer daha ciddi bir rahatsızlık geçirirsin belki o zaman uslanırsın. Yıl 2026 ters ilişki ne ya öğk. Terbiyeyi de senden öğrenmeyeceğim sen kimsin? Nasıl yorum yazacağımın direktifinini de vermiş 😀 Konu herkese açık. İsteyen istediği eleştiride bulunur. Bunları kaldıramıyorsan konu açma. Sana sormayacak kimse ne yazacağını. Hayır konu da sanki bilimsel, akıl alınacak bir konu da… Maalesef b*k yoluyla alakalı olunca muhabbet de b*ktanlaşıyor😀 Çok bile dayandım.

Yaşım 28 burda insanlara karşı saldıran sensin nerden bilelim senin problemini şimdi 😀 sevgilim diyon hala adam sana yardımcı olmuyor belli ki 8 aydır kaderine mahkum ettiğine göre. İyi güzel olmuş sorgulayamıyorsak bir daha yap bu sefer daha ciddi bir rahatsızlık geçirirsin belki o zaman uslanırsın. Yıl 2026 ters ilişki ne ya öğk. Terbiyeyi de senden öğrenmeyeceğim sen kimsin? Nasıl yorum yazacağımın direktifinini de vermiş 😀 Konu herkese açık. İsteyen istediği eleştiride bulunur. Bunları kaldıramıyorsan konu açma. Sana sormayacak kimse ne yazacağını. Hayır konu da sanki bilimsel, akıl alınacak bir konu da… Maalesef b*k yoluyla alakalı olunca muhabbet de b*ktanlaşıyor😀 Çok

Canın sıkılıyor senin belli. Allahın ergeni. Yaş 28 olmuş ama ergen kalmışsın. O yüzden seninle muhatap olamayacağım. Git kumda oyna sıçtığımın boku.
Tercihlerin kadar seviyesiz bir cevap😀 önce normal yollarla ilişki yaşamayı öğren de sonra insanların ergenliklerini sorgularsın. Ağzın da pismiş yaptığın eylemlerden ötürü sanırım. İşte hayatın gariplikleri. Bir anda ters ilişki yaşayan bir teyzeden nasihat ve hakaretler dinlerken buluyorsun kendini 😀 Senin adına üzgünüm hem ayranın dökülmüş hem de bazı tatsız olaylar yaşanmış, baysss:KK37:

Back
X