• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters olan bebek ne zaman dönüyor

afatmas

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
1.094
543
658
46
28+0 haftalık hamıleyım bebğin kafası mıdemın orda dr ters dedi ve 35. Haftaya kadar dönmesi gerek dedi
dönmezse sezeryan olucakmış :(

Bir şey daha merak edıyorum doğum yapınca kaç kılo bebek+su +ödem gıdıyo arkadaşar

dönmezse sezeryan olursun büyük ihtimal bebek ve senin sağlığın için ...ama düzelebilir rahat ol... ablamın doğuma 15 gün kala ters dönmüştü ve sezeryan oldu..belli olmuyor yani...önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı sonuçta ...şimdiden sağlıklı ve kolay doğumlar ...

teşekkür ederım
sanırım ben sezeryan olmak istemedikçe sezeryan olacak hayırlısı diyelim o zaman

benımkı yukarıda aşağıda olan ise ayakları mıdemın tam orda hemde

Bilmıyorum kı arkadaşım bır bılsem neye göre dönuyo 35. Haftaya kadar dr döner dedi arkadaşım var o da şimdiye kadfar donmedıyse dönmez daha dıyo ama annemın de doğum esnasında dönmuş anlamış değilim ama

benim ilk bebeğim 36.haftada dönmüştü,hiç merak etme bence,doktorun çok erken söylemiş dönme işini,daha kaç haftan var önünde,ben 56 ile hamile kalmıştım,72 ile doğuma girdim normal doğumdu tabi çıktığımda 11 kilo gitmişti,61 olmuştum,tabi lohusalıkta sütolsun diye yiyince 66 oldum ve hep okiloda kaldım ne yazıkki

Bilmıyorum kı arkadaşım bır bılsem neye göre dönuyo 35. Haftaya kadar dr döner dedi arkadaşım var o da şimdiye kadfar donmedıyse dönmez daha dıyo ama annemın de doğum esnasında dönmuş anlamış değilim ama

benim bebeğimde ters duruyormuş... yani baş yukarıda ayaklar aşağıda... ben tekmeleri aşağıda hissediyorum düşün :))) benim doktorumda dönmezse sezeryan dedi... şuan 30. haftanın içindeyim... birçok tanıdığım doğuma yakın diyor, bazılarıda dönmeyebilir diyor... bekleyip göreceğim... ama canını sıkan bir durum olmasın... hayırlısı ne diyelim...sıkma canını... sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

Evet haklısın arkadaşım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

benim ilk bebeğim 36.haftada dönmüştü,hiç merak etme bence,doktorun çok erken söylemiş dönme işini,daha kaç haftan var önünde,ben 56 ile hamile kalmıştım,72 ile doğuma girdim normal doğumdu tabi çıktığımda 11 kilo gitmişti,61 olmuştum,tabi lohusalıkta sütolsun diye yiyince 66 oldum ve hep okiloda kaldım ne yazıkki

ben şu an 29+0 yanı 30. haftadayım arjadaşım 75 le hamıle kaldım 85 dı ama sanırım kılo aldım alıyorum daaaa normal doğum yapınca çok çabuk toparlanıldığını vucudun kendıne çabuk geldığını ve çok fazla mıkrobu dışarı atabıldığını duymuştum annem de doğum zamanı döndüğünü söylemişti

28+0 haftalık hamıleyım bebğin kafası mıdemın orda dr ters dedi ve 35. Haftaya kadar dönmesi gerek dedi
dönmezse sezeryan olucakmış :(

benim bebişimde bazen ters duruyor
doktora sordum daha çok erken dedi.
yeri geniş olduğu için sürekli dönermiş yani şimdiden sezeryan mı normal doğum mu
belli olmazmış 35 36 haftaya kadar zamanı var
dönmezsede sezeryanla doğum yaparız sonuçta bebişin sağlığı önemli bence kendini şimdiden kasma

benim 26. haftam benimde bebeğimin duruşu makkattı bu hafta dönmüş çok şükür umarım sizinde döner ama bebişim biraz tombiş hala sezeryan olma ihtimalim yüksek

Bir şey daha merak edıyorum doğum yapınca kaç kılo bebek+su +ödem gıdıyo arkadaşar

en az 7-8 kilo gidiomuş benim bildiğim

benim 26. Haftam benimde bebeğimin duruşu makkattı bu hafta dönmüş çok şükür umarım sizinde döner ama bebişim biraz tombiş hala sezeryan olma ihtimalim yüksek

en az 7-8 kilo gidiomuş benim bildiğim

hadi darısı başıma inş benım bebış de döner ama başka sıkıntı da çıktı şimdi bebeğin kan basıncı yuksekmış tansıyonum normal benım 11-6 çıktı ama
strese gırdım

benim bebişimde bazen ters duruyor
doktora sordum daha çok erken dedi.
Yeri geniş olduğu için sürekli dönermiş yani şimdiden sezeryan mı normal doğum mu
belli olmazmış 35 36 haftaya kadar zamanı var
dönmezsede sezeryanla doğum yaparız sonuçta bebişin sağlığı önemli bence kendini şimdiden kasma

şimdi 30 haftalık bebek ama hala ters bakalım ne olucak ne bıtecek arkadaşım

şimdi 30 haftalık bebek ama hala ters bakalım ne olucak ne bıtecek arkadaşım

pazartesi kontrole gittim
doktora tekrar sordum yeri geniş daha
çok zaman var döner dedi.
bu gittiğimizde doğum pozisyonundaydı ama
zaman zaman makat pozisyonda durduğunu anlayabiliyorum
hayırlısı

pazartesi kontrole gittim
doktora tekrar sordum yeri geniş daha
çok zaman var döner dedi.
bu gittiğimizde doğum pozisyonundaydı ama