Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmıyorum kı arkadaşım bır bılsem neye göre dönuyo 35. Haftaya kadar dr döner dedi arkadaşım var o da şimdiye kadfar donmedıyse dönmez daha dıyo ama annemın de doğum esnasında dönmuş anlamış değilim ama
benim ilk bebeğim 36.haftada dönmüştü,hiç merak etme bence,doktorun çok erken söylemiş dönme işini,daha kaç haftan var önünde,ben 56 ile hamile kalmıştım,72 ile doğuma girdim normal doğumdu tabi çıktığımda 11 kilo gitmişti,61 olmuştum,tabi lohusalıkta sütolsun diye yiyince 66 oldum ve hep okiloda kaldım ne yazıkki
28+0 haftalık hamıleyım bebğin kafası mıdemın orda dr ters dedi ve 35. Haftaya kadar dönmesi gerek dedi
dönmezse sezeryan olucakmış![]()
Bir şey daha merak edıyorum doğum yapınca kaç kılo bebek+su +ödem gıdıyo arkadaşar
benim 26. Haftam benimde bebeğimin duruşu makkattı bu hafta dönmüş çok şükür umarım sizinde döner ama bebişim biraz tombiş hala sezeryan olma ihtimalim yüksek
en az 7-8 kilo gidiomuş benim bildiğim
benim bebişimde bazen ters duruyor
doktora sordum daha çok erken dedi.
Yeri geniş olduğu için sürekli dönermiş yani şimdiden sezeryan mı normal doğum mu
belli olmazmış 35 36 haftaya kadar zamanı var
dönmezsede sezeryanla doğum yaparız sonuçta bebişin sağlığı önemli bence kendini şimdiden kasma
şimdi 30 haftalık bebek ama hala ters bakalım ne olucak ne bıtecek arkadaşım
pazartesi kontrole gittim
doktora tekrar sordum yeri geniş daha
çok zaman var döner dedi.
bu gittiğimizde doğum pozisyonundaydı ama
zaman zaman makat pozisyonda durduğunu anlayabiliyorum
hayırlısı