• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters olan bebek ne zaman dönüyor

benim bebeğimde ters duruyormuş... yani baş yukarıda ayaklar aşağıda... ben tekmeleri aşağıda hissediyorum düşün :))) benim doktorumda dönmezse sezeryan dedi... şuan 30. haftanın içindeyim... birçok tanıdığım doğuma yakın diyor, bazılarıda dönmeyebilir diyor... bekleyip göreceğim... ama canını sıkan bir durum olmasın... hayırlısı ne diyelim...sıkma canını... sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

Merhaba Arkadaşım bende şuan 31 haftadayım benım bebeğimde yan duruyormuş doktorum bana senin soylediklerinin aynısını soyledi .. Sezeryan bende istemiyorum ama inş. döner bebişlerimiz dua edelim canım ..:49:

Merhaba Arkadaşım bende şuan 31 haftadayım benım bebeğimde yan duruyormuş doktorum bana senin soylediklerinin aynısını soyledi .. Sezeryan bende istemiyorum ama inş. döner bebişlerimiz dua edelim canım ..:49:

Amın inş bebekler dönerde hayırlı bır şekılde dunyaya getırırız

Bilmıyorum kı arkadaşım bır bılsem neye göre dönuyo 35. Haftaya kadar dr döner dedi arkadaşım var o da şimdiye kadfar donmedıyse dönmez daha dıyo ama annemın de doğum esnasında dönmuş anlamış değilim ama

Canım benim panikleme ilk kızım da dönmemişti kafası kaburgama değiyordu fena oluyordum ve sezaryen oldum çok rahat geçti.son anda da dönebilir üf tek derdin bebeğin dönmemesi olsun yaaa...yeterki bebeğini sağ salim kucağına alabil.

Canım benim panikleme ilk kızım da dönmemişti kafası kaburgama değiyordu fena oluyordum ve sezaryen oldum çok rahat geçti.son anda da dönebilir üf tek derdin bebeğin dönmemesi olsun yaaa...yeterki bebeğini sağ salim kucağına alabil.

haklısın o konuda tek derdım bebeğin dönmesı olsun duun çunku çok kötu bır gun geçirdım a/b oranı 3.7 çıkınca dr tıp fak sevk ettı ağlaya ağlaya gıttım ne yaptım ne ettım bılmıyorum basıncın fazla olması kordonda bebeğin beslenmesını etkılıyormuş buyumesını engellıyo hatta bebeği alımına kadar gıdıyormuş tıp fak dr a gıdınce o da kordona baktı farklı açılardan bakınca normal çıktı ve bebışın hareketlerı çok iyiyidi maşallah . sonuç olarak sağlıklı olsun bebek de sezeryanda olsa razı oluyosun

28+0 haftalık hamıleyım bebğin kafası mıdemın orda dr ters dedi ve 35. Haftaya kadar dönmesi gerek dedi
dönmezse sezeryan olucakmış :(

Benim bebeğimde geçen ay Ters duruyormuş. Bu ay da yan duruyor dedi. 2 gün sonra randevum var doktorumla ama yanlış mı hissediyorum bilmiyorumda bebeğim sanki döndü gibi .. İnş. dönmüştür normal haline yoksa sezeryan olmam gerekli sanırım :( :43:

benim bebeğimde yan duruyor 2 aydır aynı pozisyonda. 35 hafta bitti. haftaya kontrole gidecem. umarım döner .ilki normal doğdu ama hayırlısı olsun bazıları son anda döner diyor bekliyeceğiz

Benim bebeğimde geçen ay Ters duruyormuş. Bu ay da yan duruyor dedi. 2 gün sonra randevum var doktorumla ama yanlış mı hissediyorum bilmiyorumda bebeğim sanki döndü gibi .. İnş. dönmüştür normal haline yoksa sezeryan olmam gerekli sanırım :( :43:

İnş dönmüştür canım inş daa en azından sen istediğin gibi doğururusun ve tabikide bebekde sağlıklı bır şekılde dunyaya gelir

benim ogluşumda karnımda dik duruyor. uzun süre sandalyede oturmamdan rahatsız oluyor. biraz uzun yürüyüş yapsam kasıklarımda agrı hissediyorum bütün yükünü kasıklarıma bırakıo. ogluşun pozisyonuna göre nasıl davranacagımı şaşırdım hazır olda bekleyen asker gibi :D

benim ogluşumda karnımda dik duruyor. uzun süre sandalyede oturmamdan rahatsız oluyor. biraz uzun yürüyüş yapsam kasıklarımda agrı hissediyorum bütün yükünü kasıklarıma bırakıo. ogluşun pozisyonuna göre nasıl davranacagımı şaşırdım hazır olda bekleyen asker gibi :D

canım benim hala öyle uyurken aakta uyuyogibiyim resmen.dönmedi oğlum bitürlü!o yüzden 27nisan cuma sezaryenim var.kafası yukarda geliştiği için rahat yerde geliştiği için dönmedi kanal pozisyonu alamadı sıpam!normal doğuramıyorum bu yüzden.inşallah seninki döner.7.ayda filan dönmeli ki aşağıda gelişsin o pozisyonda kalsın.öptüm

28+0 haftalık hamıleyım bebğin kafası mıdemın orda dr ters dedi ve 35. Haftaya kadar dönmesi gerek dedi
dönmezse sezeryan olucakmış :(

35. Haftadayım minik prensim hala dönmedi maksat pozisyonunda dedi Dr eğer 10 gün içinde dönmezse sezaryanla 12 Ocak ta alcaz dedi normal doğum 26 Ocak gözüküyo bende normal doğumdan yanayım acaba bi mucize olup dönermi oluşum:(

Bende 34+4 deyim oğlum yan duruyor kafası sağ tarafımda ayakları solumda hala dönmedi.Normal istiyorum bende ama hayırlısı artık ne yapalım...

35. haftaki muayenemde hala tersti 37. haftada dönmüş gördük, yani 36-37 gibi dönüyor

Benim ilk kizim 27 haftalikken dönmüştü.
Şimdiki kızım karnimda kendisi,30 haftada donmemisti,34 te döndü..hemde baya zor bir pozisyondaydi..
Kısmet..beklemekten başka çare yok maalesef..

35. Haftadayım minik prensim hala dönmedi maksat pozisyonunda dedi Dr eğer 10 gün içinde dönmezse sezaryanla 12 Ocak ta alcaz dedi normal doğum 26 Ocak gözüküyo bende normal doğumdan yanayım acaba bi mucize olup dönermi oluşum:(

1 hafta önce oğlumun döndüğünü öğrendim bugünkü kontrolümdede hala pozisyonu değişmemişti çok mutluyum :)

38.ci haftadan sonra dönmez demişti doktorum dediği gibi oldu sancılanıpta gittim hala tersti sezeryan oldum.

bende dün kontroldeydim 32.hafta içerisindeyim benimde hala tersti inşallah döner bende normalden yanayım

Kızlar mrb,benimde bebişim saf makat pozisyonunda.döner mi,dönersede ne zaman ve nasıl döner bilemiyorum fakat bu konuda yapmamız gerekenler hk. Bilgisizim.öncelikle gebeliğinde bu sorunu yaşayan arkadaşlar siz hala doğum yapmadınız mı???doğumda ve sonrasında hangi sıkıntıları yaşadınız.birçok sitede anomali bebek yani özürlü bebeklerde bu sorunun yaşandığı söylensede yabancı sitelerde annenin yaşam tarzından kaynaklandığı yazıyor.tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen bizi.ayrıca bebeğin dönmesi için yapılan egsersiz hareketlerini deneyenler gerçekten bebişleri yerinden döndürmeye yarıyormu?????? :36:

21 haftalık hamileyim bende bebekler nasıl ters yani kafası aşağı doğru dönmediğinden mi ters deniliyor yoksa başka birşey mi bilemiyorum ben daha bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim doktor direk ters görünmüyor cinsiyeti dedi doğuma çok var döner daha korkma dedi ama bilmiyorum ne iş :D

Back
X