ters rahim hakkinda

zziinneett

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
399
297
23
34
Mrb ben sürekli bu siteyi takip ederdim daha yeni üye oldum doğru yere mi konu actim bilmiyorum 4 aydir demiyorum bebeğim olmuyor genel hormon testlerinde bisey yok kist yok ama tahmin tersmis oyuzdenmi olmuyor bilmiyorum bu ayki adetin de dört gün gecikti inanilmaz sanci ve kanamali hastalandim acaba kimyasalmiydi bilemiyorum belirtilerin de vardi benim gibi rahmi ters arklar varmi uniden bi arkadasim rahmi ters olmasina rağmen ilk ayinda hamile kaldi engelm bu mu bilemiyorum

Mrb ben sürekli bu siteyi takip ederdim daha yeni üye oldum doğru yere mi konu actim bilmiyorum 4 aydir demiyorum bebeğim olmuyor genel hormon testlerinde bisey yok kist yok ama tahmin tersmis oyuzdenmi olmuyor bilmiyorum bu ayki adetin de dört gün gecikti inanilmaz sanci ve kanamali hastalandim acaba kimyasalmiydi bilemiyorum belirtilerin de vardi benim gibi rahmi ters arklar varmi uniden bi arkadasim rahmi ters olmasina rağmen ilk ayinda hamile kaldi engelm bu mu bilemiyorum
konu eski ama nedurumdasın ? kaldınmı hamile.benimde ters onun 2 yıldır kalamadım 1 aşılamam 2ay klomen tedavım oldu yınede olmadı

konu eski ama nedurumdasın ? kaldınmı hamile.benimde ters onun 2 yıldır kalamadım 1 aşılamam 2ay klomen tedavım oldu yınede olmadı
Yok cnm olmadı bir buçuk yıllık evliyim olmuyo ben tedaviye fln girmedim eşim çok çocuk istemesine rağmen doğal yolla olsun istiyo aşılama ve tüp bebeğe karşı bi de senin eşinin spermi kaç milyon benimki sınırda çıktı doktor kısır değilsin ama şans gerekli dedi yani benim rahim ters eşimin spermi az ve yavaş rahime ulasamiyolar ben öyle anladım aşılama çözüm olabilir eşim istemiyo bi de benim bunyem çok hassas hormon tedavisi seni mahfeder diyo senin eşinin kaç milyon bi de şuan ne durumdasin

Yok cnm olmadı bir buçuk yıllık evliyim olmuyo ben tedaviye fln girmedim eşim çok çocuk istemesine rağmen doğal yolla olsun istiyo aşılama ve tüp bebeğe karşı bi de senin eşinin spermi kaç milyon benimki sınırda çıktı doktor kısır değilsin ama şans gerekli dedi yani benim rahim ters eşimin spermi az ve yavaş rahime ulasamiyolar ben öyle anladım aşılama çözüm olabilir eşim istemiyo bi de benim bunyem çok hassas hormon tedavisi seni mahfeder diyo senin eşinin kaç milyon bi de şuan ne durumdasin
Valla bnm esiminde başlarda kötü çıkmıştı sonra zinco evicap keçiboynuzu incir falan baya bsy kullandk duzelttik ama yinede olmadi yani asilamada da tutmadı.Sonbikez daha aşılama deniycem nasipse.

Iyi akşamlar kızlar benim de rahimim.ters yumurta takibine gidiyorum ama.doktorum bu bebeğe engel değil dedi kalirsin dedi ve ve klomeni bitirdim bu gün çatlama iğnesi vuruldum bu gün ve yarın için iliski söyledi. .esiminde sperm.sayisi düşük çıktı 3 aylık bir hap verdiler argi_men diye vitamin hapı ve artı yanında doktor keci boynuzu önerdi ve onu uyguluyorum eşime .keci boynuzu sperm.sayisini artırıyordu kızlar bilginiz olsun .

Dikkat ettimde ucumuzun eşinin sperminde problem var biz rahmimiz ters diye suçu kendimizde arıyoruz ama doktorlar haklı sanırım çocuğa engel değil bizim eslerimizin spermleri ulasmio yada aşılamada dollemiyo üniversite arkadaşımın da rahmi ters ilk ayında hamile kaldı o baya şaşırmıştı nasıl olur diye Allah'ın işi işte benim eşim düzenli keçi boynuzu içer ama yok bi işe yaramadı bu ayda olmazsa ilaç tedavisi için eşim doktora gitcek inşallah hamile kalırsınız kızlar en azından tedaviye baslsmissiniz bende o da yok

Rahim tersliği hamile kalmakla pek bir ilgisi yok sanıyorum kızlar. Çünkü ben esimle korunmayi bırakır birakmaz o ay hamile kalmıştım fakat 3 ay önce kimyasal bir düşük yaptm . Doktor 2 ay korunun ve sonra tekrar deneyin dedi ve tekrardan hemen hamile kaldım doktora keseyi görmeye gidene kadar rahmimin ters olduğunu bilmiyordum ben ve zaten doktorda soyledi telaş yaoma bu ne hamilelikle bi alakasi ne de düşük yaptrcakla bir alakasi yok telaş yapma sadece gebelik keseni görmek için zorlanırım ama oda şuan görüyorum sorun yok dedi yani siz suçu kendinizde aramayın ve en yakin zamanda sizede nasip eder allah inş.

Canım benim de tersti iki oğlum oldu çok şükür. Rahmın ters olması onemlı degıl tupler acıksa sorun yoktur. Doktor bu konu hakkında bırsey dedı mı?

Kizlar,benim cok yakin bor arkadasimda da tersti, gayet normal bir sekilde hamile kaldi ve gebeylen rahmi duzelmis, ama dogumdan sonra yine ters donmus

Konu eski ama benim kinin de yapısı tersmiş ama normal yollarla 2 kere hamile kaldım. Bendeki sorun ilişki sırasında acı duyuyordum. O yüzden dr gitmiştim orda belli oldu .

Back
X