Ters rahim tek yumurtalık ve tüp bebek umudu :(

FEDRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
99
3
38
35
İstanbul
Sevgili arkadaşlarım;
Benım bi arkadaşım var 12 yıllık evliler. Kız evlendiği sene apandist ameliyatı sırasında sağ yumurtalığını almışlar yani o öyle anlattı detayını bilmiyorum. tek yumurtalığı var artık. Aynı zamanda rahmi ters dönüyormuş bu yüzdende normal şartlarda çocuğu olmuyor. 3 defa tüp bebek denediler ama tutmadı. her denemede bi seri operasyon geçiriyor rahmi düzeltiyorlar ama işe yaramıyor.
Arkadaşım çok mutsuz intiharı filan düşünüyor artık. psikolojisi o kadar yıpranmış durumdaki kendini işe yaramaz hissediyor. boşanmak bile istiyor ama kocası o kadar çok seviyorki onu göznün içine bakıyor. çok üzülüyorum onlara maşallahları var böyle temiz aşk görmedim diyebilirim.

sorum şu; bu durumda olan varmı yada tanıdığınız. Yani böyle bi durumda olupta bebek sahibi olanlar nolur yardımcı olsun. dr ismi hastane ismi verirseniz çok sevinirim. Hayrına sevaba gireriz yardımdı olarak :(

Son düzenleme:
Allah yardımcısı olsun inşallah. Benim ünv. arkadaşıma da rahminin ters olduğunu ve normal yolla çocuğu olmayacağımı söylemişler. (Bana hamile kaldıktan sonra anlattı.) 2 tane evladı var hem de normal yoldan. Allah büyüktür. İnşallah tez vakitte alır bebeğini kucağına...

Back