Ters rahim ?

merhaba kızlar
ters rahmi olan varmı?
ve ters rahimle sorunsuz bir şekilde hamiş olan varmı çok tedirginim sizinle paylaşmak istiyorum 2 yıldır uğraşıyoruz acaba ters rahimdenmi? kaynaklanıyor sizce
Ben o şekilde hamile kaldım Rahmim tersmiş hamile olduğumda öğrendim

Gebe kalirsam paylasip yardimci olacagim diye kafamda kuruyordum cok sukur oldu Hsg sonrasi T rahim oldugumu ogrendim. Ayrıca rahimin ileri derecede geriymis. 10 aydir cocuk sahibi olamadik dogal yollarla. Ayrica esimin morfolojisi 1di. Sayisi hareketliligi falan cok dusuktu. Tup bebek zor olur dedi doktorlar. Bizde tup bebek yoluna girdik hsg cekildigim ayi degenlendiremedik ondan sonraki ay hamile kaldim.Bu ay farkli denemeler yaptim. Ters rahim icin nette gezerken gordugum seyleri denedim. Dizdirsek pozisyonunda iliski oldu. O sekilde 5 10 dk bekledim. Ondan sonra yuzustu10 15 dk yattim ondan sonra sirtustu yattim. Bunu denedigim ay hamile kaldim. Belki etkisi olmustur size yaziyorum. Rabbim herkese sağlıkla bebişlerini nasip etsin

Gerçekten işe yaradımı bu dediklerniz bende yaza evlenicem ve olmaz diye çok korkmustum icimi ferahlattı bu dediğiniz

Gerçekten yaradımı işe ben yaza evleniyorum bebisim olmaz diye çok korkuyorum sizinki bide ileri dereceymis bi tek bularımı yaptınız daha uzun anlatabilirmisinnn

Ben de ters rahimliyim aynı dertten muzdariptim ama burda yazılanlara bakarsak sorun değil sanırım hamile kalmaya

Gerçekten yaradımı işe ben yaza evleniyorum bebisim olmaz diye çok korkuyorum sizinki bide ileri dereceymis bi tek bularımı yaptınız daha uzun anlatabilirmisinnn
Merhaba o ay bunlari yaptik sadece gun asiri denememiz oldu. Bide kuru incir yemistik eşimle ama oylesine onunda faydasi varmis oyle okumustum.Rahim filminin etkisinin oldugunu dusunuyorum cunku 10 ay gebe kalamadim. Bide bizim sorunumuz coktu yukarda belirtmistim bizimki mucize gibi. Şu an 4.5 ayligiz

Arkadaşıma doktor ters rahim demişti ilişki sonrası yüz üstü yatmalısın veya ilişki ters olsun demişti 2 3 ay içerisinde o şekilde hamile kaldı.

Merhabalar yıllar sonra bu konu için bildirim alacağınız aklınıza gelir miydi bilmem ama belki ilk bende olmayabilirim bu zamana kadar yazan çok olmuştur canım annen nasil bir iğne kullanmış bende üç yıllık evliyim ve çocuk sahibi olamıyoruz eşimin sperm sayısı düşük benimde rahmim ters Arkaya dönük yani çok doktora filan gittim ama hiç iğne duymamistim dikkatimi çekti yardımci olursan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…