ters rahimde ilişki

didem26

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
53
0
611
Sinop
kızlar ya 1 yıllık vliyim bebek istiyoruz ama benim rahim ters olduğundan hala olmadı bunun ters rahimle ilgisi varmıdır? rahmi ters olupta cocuğu olan var mı

nasıl ters yaaaaa
doktormu söledı bunu sana
genelde bu gıbı durumlarda
gobek cekıldıgını bılıorum

başıma gelmedi ama duymuştum daha önce
ilişkiden sonra karnının alt kısmına doğru yastık koyup yüzükoyun yatmak yani popoyu yukarı doğru kaldırmak hafifçe
ilişkide bu pozisyonda olursa şans artar diye biliyorum
geçmiş olsun canım bu arada..inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre olur

canım sokak ebelerı donderıor onu
yaslılara sorsan bılır o yontemı

benım hem kuzenım hemde baska kuzenımın esı
rahmı donmus dıe cocugu olmuordu
gobekten cekme yaptılar sımdı gene hamıleeeeeee

saol mmmf27 cim ya ilişkiyede tersten yapmak lazım ozaman bikaç kere tersten denedik ama ben hemen sırtüstü dönüp öyle yastık koyuyordum o yüzdenmi akıyodu hepsi hep akıyo anlayamıyorum bi türlü :1no2:

hayır ya ne rıskı olacak
annenler falan bılır bnce
anında donuor
elınlen karnına bastırıp cevırıolar

sadece karna bastırıpta çevirme oluyomu öyle başka bi yere bastırmak gerekmi kasıklara falan acı yapar karnın hemen alt kısmında rahim var oraya yakın genede

ilişkiden sonra oraya bi kağıt havlu koyup yüzü koyun yatacaksın bununçaresi bu
rahim döndürmeyi hiç duymadım doktorlar bile ameliyatı yok diyor bu duruma öyle kolay dönermi hiç

bi arkadaşımın da rahmi ters.doktor yardımıyla çocuk sahibi oldu.şimdi ikinci çocuk istiyorlar ve yine olmuyor.doktora gitti yine aynı şekilde tedaviyle hamile kalabileceğini söyledi doktor.bence sen de bi uzmandan yarım al.

kızlar benım kuzenım öleydı dıorum
butun hamılelıklerınde ebeye gıttı
cevrtmek ıcın

Arkadaşlar bilmiyorsanız biraz araştırın lütfen. Ayrıca size hamileliği zorlaştırır diyen doktora da bir daha gitmeyin bence. Göbek çekmeyle filan ne ilgisi varakannehir

Kadınların azımsanmayacak kadar büyük bir kesimi ters rahimlidir ve bunun hamileliğe, doğuma engel bir tarafı yoktur.

Rahmim ters (ti) ve 2 çocuğum var, doğumda zaten düzeliyor rahim. Dert etmeyin bu kadar. Sorun yok

:1shok:

arkadaşlar benim annemin rahimi de ters miş bunu daha yeni öğrendik ve annem ne ilişki de sancı çekmiş ne doğum da ne de adetliyken maşallah hiç zorluk çıkarmıyor anneme...
benim rahimde t şeklindeymiş adetliyken bel ve kasık ağrısı öldürür beni ilişki de her pozisyonu uygulayamayız yoksa iki büklüm kalırım sancıdan ve henüz anne de olamadım ama bunun rahmimle alakası yokmuşbilmiyorumkismile

slm arkadaşlar benim ablamında ters rahim durumu vardı ama o hamile kalmasının engellemedi 4. denemede hamile kaldı doğum yağtı 5 ay oldu hiç bi zorluk çekmedi.doktor ona demişki rahmin ters ama gebelikte düzeliyo doğumdan sonra yine eski haline dönüyo yani o kişinin fizyolojik yapısıyla alakalı gebelikte dönse bile orjinal hali ters olduğu için doğumdan sonra yine eski ters halini alıyormus

kızlar nasıl ilişkiye grimek gerekiyor ozaman.ben biyerde okumuştum ters ilişki yaşayın diye yazıyor.öyle birşey var mı ? kuzum senin ilişki düzeyin nasıldı çocuğunuda allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…