Ters rahimli hamişler bir kaç sorum var

misaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
740
12
48
Iğdır
Meraba kızlar ben hamile olduğumdan beri sanki kalın bağırsağıma birşey baskı yapıyor hiç bunu yaşayan oldumu rahmim düzeliyor o yüzdenmi acaba şuandada ara ara ağrım oluyo hissediyorum benim gibi rahmi ters olup doğum yapanlar yapacaklar hangi belirtileri yaşadınız acaba

canım merb. ters derken benim anladığım öne kavisli arkaya kavisli durumundan bahsediyorsun sanırım. değilse düzelt...doktorum bana 1 yıl önce rahmimin arkaya doğru kavisli olduğunu söylemişti.. ve ben de o zamanlar gebeliğe engel mi diye çok araştırmıştım bi engel teşkil etmediğini öğrenmiştim. doğum yapmadım ama 7 haftalık hamileyim ve ağrım var. rahmimin geriye kavisli oluşundan mı bilmiyorum ama bazen regl olacakmışım gibi ağrıyo ve gayr-i ihtiyari wc de kontrol ediyorum:((( umarım sadece onunla alakalıdır..

Canım retrovert uterus diyorlar yani arkaya kavisli terste deniyor bende yeni hamişim bağırsağım ağrıyo resmen hissediyorum ne olduğunu bilemedim

Son düzenleme:
Barsaklarinda agri olmasi rahminin arkaya kavisli olusuyla alakali olabilir.. Rahim genisledigi icin baski yapiyordur ki zaten o yone kavisli...

Back
X