Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim vermek cümlesini çok kullandığı için benimde ağzım alışdı.bende farkına varmadan öyle yazdım.bu arada ben kadınım kadınım.bir erkek gelipde buraya bu konuyu yazacağını hiç zannetmiyorum.yazarsa başka sitelere yazar.kusura bakmayın sizleride rahatsız ettiğim için.
eşim vermek cümlesini çok kullandığı için benimde ağzım alışdı.bende farkına varmadan öyle yazdım.bu arada ben kadınım kadınım.bir erkek gelipde buraya bu konuyu yazacağını hiç zannetmiyorum.yazarsa başka sitelere yazar.kusura bakmayın sizleride rahatsız ettiğim için.
arkadaşlar konuyu tam anlayamadım ama eşinden böyle beklentileri olan erkekler var biliyorum bir kaç arkadaş anlatmıştı allah doğru yola sevk etsin ne denilebilirki..
Konu silinmiş tam olarak ne bilmiyorum ama vermek kelimesi cidden çok iğrenç ya. Acaba bundan 30 yıl önce de bu anlamda mı kullanıyordu çok merak ediyorum kim çıkardı bu vermek kelimesini sözlük anlamının dışına anlamadık gitti.