Terste Kalmış Hayatıma Küçük Bir Düzeltme

The Water

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
91
50
88
Merhabalar ,

Fazlasıyla zor günler geçiriyorum, strese dayanıksız bedenim her geçen gün devasa bir yaratığa dönüşüyor. Cildim lekelerini , vücudum yağlarını stoklamakla mesgul. Ters giden özel ve iş hayatıma bir de fiziki memnuniyetsizlikleri ekledim.

Ne kadar iradeli olurum bilemiyorum. Zaman gösterecek. Saçlarımı kesmedim henüz yani ümit var gibi biraz :)

Geceden başladım diyete. Motive olarak yarına katkı sağlayayım.

Bu bir günlük. Fiziki hedefe yönelik tutuyorum. Peryodik yazmaya gayret edicem.

Görüşmek üzere.

Merhaba bendede cilt lekeleri var ve azda olsa fazlalık. Bende katılabilir miyim başlığına ? Birbirimize yardımcı oluruz

Günaydın

Sabah tartıldım. 72
Limonlu su içerek güne başlıyorum.
40 dk yürüyüş yapıcam ilerleyen saatlerde.
Aşağıdaki nedenden dolayı yemek tercihlerim yağlı ve şekerli olmak zorunda , miktar konusunda cimri davranacağım.
Regl ile plana başlamak kötü ama en azından ısınma turu olur.

Cildim yorgun ve doğal maskeler ile başlamayı düşünüyorum.
Kuru yapısı nedeniyle kil maskesi tercih etmicem. Nem oranını koruyacak bir maske düşünüyorum.
Karar verip uygulayınca yazarım.

Merhaba gazeellaa ,

Tabiki katılabilirsiniz.

Sabahları elma öneririm.sindirimi düzenler , yağ yakar , cilt lekeleri ne iyi gelir. Taşıması kolay takipteyim

Bende bugün kendime lavanta aldım. Lekelerim için lavanta kürüne başlayacağım birde kullandığım kremim var. İnşallah sonuç alırız

Merhaba,

Dün regl ilk günü , psikolojik yorgunlugun ve stresin etkisiyle agrı kesici kullanmayan ve doğru bulmayan ben , dün sabah ve aksam olmak üzere iki adet tükettim. 20 dk yürüyüş yaptım. Geç yazıyorum gece tahmin üzerine yatakta sancıyı hissetmemek için bedenimi uyusturmakla gecirdim.

Sabah tartıldım 71 kg.
Rahatsızlığın etkisi ile 1 kilo kaybettim.

Cildim için yumurta ve şeker karısımı bir maske yapıcam.

Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…