Bebek İkinci El TERTEMİZ 9-36 kg oto koltuğu 2 ADET

dryp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
842
65
73
35
Erzincan
BOLENN HUG MULTİ SAFE İZOFİKSLİ OTO KOLTUĞU. ALINALI 1 YIL OLMADI FATURA MEVCUT. İLGİLENENLERE YARIN ÜRÜNÜN KENDİ FOTOSUNU ATACAĞIM. GRİ RENK 2 ADET MEVCUTTUR. KARGO SİZE AİT 1 TANESİNİN FİYATI: 350 TL

ÜRÜNÜN KENDİ FOTOLARIDIR...

Son düzenleme:
Urunun kendi fotograflarini gorebilir miyim? Almayi dusunuyorum..

HAYIR TANESİ 400TL KARGO BANA AİT. ELDEN ALIRSANIZ FİYAT DÜŞER. SIFIRINI 600TL YE ALMISTIM ŞUBAT AYINDA 1 YIL DAHA OLMADI. ARABAMIZI SATTIĞIMIZ İÇİN KOLTUKLARA İHTİYAÇ KALMADIĞINDAN SATIYORUM...
Anladim.. Ben nete yanlis bakmisim sanirim. 350 TL izofikssiziymis.. 500 + kargo sifiri.. Biz de iki tane almayi dusunuyorduk. Esimle gorusup size donus yapacagim. Ikisini alirsak fiyatta bir seyler yapabilir misiniz?
Bir de hangi sehir?

Anladim.. Ben nete yanlis bakmisim sanirim. 350 TL izofikssiziymis.. 500 + kargo sifiri.. Biz de iki tane almayi dusunuyorduk. Esimle gorusup size donus yapacagim. Ikisini alirsak fiyatta bir seyler yapabilir misiniz?
Bir de hangi sehir?

ŞEHİR ÇANAKKALE. İKİSİNİ BİRDEN ALMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ FİYATTA BİR ŞEYLER YAPABİLİRİZ...

Güncel bayanlar tertemiz oto koltuğu, renk dolması yok, yırtık sökük yok kargo dahil 400tl yada kargo size ait olursa 350tl....

Merhabalar..
Esimle gorustum..
Simdilik biraz bekleyecegiz..
Size iyi satislar..
Hayirli musteriler..

birde ürünün kendi fotolarını görebilir miyim şimdilik bir tane alabilirim. 2 çocuğum var ama bütçem uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…