- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
-
cnm bi cvpta yazmadın.. kaç beden nekadarlar cnm?takas var mı??
Yanlışlıkla konu takibini birakmisim gormemisim önceliğim takas zaten 38 40 bedene uygundur hepsi :) fiyatlara da birlikte karar vetiriz beğendiğiniz olursacnm bi cvpta yazmadın..
ben 2 sini beğendim ama bi daha bakarım..benim konularımda arkadaşlarımın da ürünleri var inşş beğendikleriniz olursa benim ürünlerimden olurda takasımızı gerçekleştiririz..ne kadara sayıyorsunuz peki bu ürünleriYanlışlıkla konu takibini birakmisim gormemisim önceliğim takas zaten 38 40 bedene uygundur hepsi :) fiyatlara da birlikte karar vetiriz beğendiğiniz olursa
Takas dusunurmusun 4-5 tane begendigim urun varYanlışlıkla konu takibini birakmisim gormemisim önceliğim takas zaten 38 40 bedene uygundur hepsi :) fiyatlara da birlikte karar vetiriz beğendiğiniz olursa
Tabikiii önceliğin takas zaten whatsappiniz varsa oradan konusabilirizTakas dusunurmusun 4-5 tane begendigim urun var
tatlım senin bedenin kaç elimde tesettüre uygun kıyafetler var sayfamın da haricinde ihtiyacın var mı bişeye?Kazaklar ve gömlekler 10 TL de facto ve waikiki markalı.bu sezonun hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?