Doğuma Hazırlık Terzi kendi söküğünü dikemezmiş:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kiste bakmıyor bence yumurtlama çünkü ikinci oğluma sol ile kaldım ve sol yerleşimi koca bir miyom la olacak oldumu oluyor işde Allah ne kararlamıssa o oluyor biz sadece dua edicez şükredicez birde canım ilişki olarak da erkek bebiş ler genelde yıkandığın gibi ilk 5 gün içinde oluyomu ş kız bebiş ler adet itibari ile 15 ve sonrası imiş ben bunu uyguladım bakalım iki tane benim oğlum önceki ler yumurtlamadan önce oldu kız olan kayıbimda 6gün geri idi haftasına göre bende bundan yola cıkıyorum bu metot bizim fransa da olan gelini miz öğrenmiş ordakiler bu takvimi uyguluyormuş benim daha belli değil önce Allah saglıklı Hayırlısı nı versin bu da içimde kalmasın diye uyguladım

Canım benim yum zamanı oldu herhalde, ama geç döllenme oldu herhalde. Adete 10-12 gn kala hamile kaldım herhalde. Gebeliği öğreneceğimde sata göre 5 haftalıktı vajinal usg de 3 haftalık çıkmıştı. Şimdi sata uyumlu gidiyoruz, sence benimkinin cinsiyeti hangisi olabilir

Canım benim yum zamanı oldu herhalde, ama geç döllenme oldu herhalde. Adete 10-12 gn kala hamile kaldım herhalde. Gebeliği öğreneceğimde sata göre 5 haftalıktı vajinal usg de 3 haftalık çıkmıştı. Şimdi sata uyumlu gidiyoruz, sence benimkinin cinsiyeti hangisi olabilir
Adete yakın sa kız diye biliyorum ama sen tam da emin değilsin canım birde haftası olarak tam uyumlu ise oğlan diye biliyorum ama bu lar ilk 3 ay için gecerliymiş benim bugun kontrol vardı kalp atışlarında yeni duyduk 8+4 üm ama bebiş ler 7+4 cıktı kontrol ne zaman senin

Adete yakın sa kız diye biliyorum ama sen tam da emin değilsin canım birde haftası olarak tam uyumlu ise oğlan diye biliyorum ama bu lar ilk 3 ay için gecerliymiş benim bugun kontrol vardı kalp atışlarında yeni duyduk 8+4 üm ama bebiş ler 7+4 cıktı kontrol ne zaman senin

Ben geçen hafta gittim canım

Burda sağda duruyor yanlız canım solda idi diğer baktığımda şöyle deyim sızlamalar solda oluyormu ve ultrason aleti netarafda gezdiriyor doktor
Ya benim ilk kızımda soldaydı ve sol kasığımda batmalar oluyodu bence bunlar tesadüf şimdiki sağda mesela bütün belirtilerim erkeğe işaretti ama bu da kız😊

Back
X