Terzi meselesi , oyalanıyorum.

Özenmeyin iste böyle sacma sapan seylere, eskiyen insanlar hamileyken fotograf mi cektiriyordu? Instagramda bi kisi böyle fotograf ceksin insanlari beyni gidiyor herkes ayni seyi yapiyor bir özelligi kalmiyor
Ozenmeyecek bişey yok . Hatıra kalsın diye çekeceğim instagrama atmak için değil. Şu ana kadar 1 tane hamile fotoğrafımı paylaşmış bir insan değilim. İnsanların görgüsüz gibi her dakika göze sokmalaeini bende yanlış buluyorum . Evde kendim çektim kendimi zaten . Ama elbise almışken mevlutte kullanacağımı bu çekimi de yaptırmak istedim . Yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum . Fais paralar verilmesine de karşıyım. Netice kendi çapımda bi durum olcK

Valla ablacim aynisi benim de basima bir kere geldi, hem de kayak ceketiyle. 2 gune daga cikicam, ceket yok terzide duruyor, ne zaman gitsem dukkan kapali.....Artik cok guvendigim, bildigim terzi var bir tane bizim evin orda sadece ona gidiyorum. Gitmeden once billahi iyice arastirmak gerekiyor:KK51:

Valla ablacim aynisi benim de basima bir kere geldi, hem de kayak ceketiyle. 2 gune daga cikicam, ceket yok terzide duruyor, ne zaman gitsem dukkan kapali.....Artik cok guvendigim, bildigim terzi var bir tane bizim evin orda sadece ona gidiyorum. Gitmeden once billahi iyice arastirmak gerekiyor:KK51:
İlk defa başıma böyle bişey geliyor tövbe ettim. Artık pantolon boyu için bile terziye gitmeyeceğim :)
Parani al şikayet te et bence hak etmiş işini düzgün yapan birini bulmak zor malesef
Gerçekten öyle, şikayet edebilirim değil mi ?
Gidip başında oturun mecburen dikecek
İstemiyorum o elbiseden hayır gelmez artık paramı kurtarsam yeter benim için

Alacağım o parayı ondan. Dükkanı başına yıkarım. Bu kadar oyalandiktan sonra en azından parami geri almalıyım .
Dün de mesaj yazmıştım ama bunu da yazayım. Google'da isim-adres yazınca karşına çıkıyor ya dükkan. Oraya bu olanları yaz, hem kendi silemez hem de başka insanlarin hakkına girmez.
Ben iş başvurusuna gideceğim bir yer için adres bakacaktim, 1 yorum yazıyordu. Bir baktım önceden orada çalışan kız haklarında bir sürü çirkin şey yazmış, ki doğru olduğuna yürekten inandım. Ve hiç boşuna zahmet Edip gitmedim bile. Bence baska insanların da böyle dolandirilmamasi için yazın mutlaka yorumu.
Ayrıca bu kadın fiş de vermez fatura da yüksek ihtimalle. Eğer oyleyseöFiş almadığınız için maliyeye şikayet edin, ceza odesin. Sonucta vergi kaçırmak da suctur

Özenmeyin iste böyle sacma sapan seylere, eskiyen insanlar hamileyken fotograf mi cektiriyordu? Instagramda bi kisi böyle fotograf ceksin insanlari beyni gidiyor herkes ayni seyi yapiyor bir özelligi kalmiyor

Bu yorumuma ceza aldim, büyük ihtimal özel mesajima cevap verilmeyecek o yüzden burdan yaziyorum

Bu yorumun neresi hangi kelimesi acaba ceza almama sebep oldu cok merak ediyorum Mune Mune

Back
X