- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Yarın paramı alamazsam öyle yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok akıllıca , aferin kızElbiseyi diktir.
Kalan parasının da yarısını ver.
Sonra o seni para için arayacak.
Cuma günü de,tekrar ararsa 10 Kasımda de,sonra memlekete gideceğim 1 ay sonra dönerim de. Sende onu oyala.
Hiç bir şeyin parasını önceden vermemek gerekiyorMerhaba iyi akşamlar kk
Bilgim yok fikir almak istiyorum sizden . Sinirden çıldırmak üzereyim.
Durum şöyle hamileyim ve fotoğraf çekimi için bir elbise diktirmeye karar verdim . İnstagram da dolaşırken şans eseri benim oturduğum mahallede bi terziye denk geldim.
İnstagram ciftlerinden bir kaçına elbise dikmiş. Öyle çok aşırı takipçisi yok . Bende hazır sipariş bi siteye vermektense istediğim gibi bi elbise diktiririm dedim. Gidip kadınla görüştüm ölçülerim alındı. Elbisenin 3 te 1 i olarak kapora bıraktım (.çok pişmanım) .
Ona bu ay 9 unda fotoğraf çekimi için bi yerle anlaştığımi söyledim. Ben 3 eylül de gittim görüşmeye. Kadın 10 eylül de hazır olur dedi . Aradım 9 eylül de hazır değil memlekete gitmem lazım 17 18 eylül kargolarim sana dedi tamam dedim . Yazdım canım gelince veriyim dedi ne zaman geliyorsun dedim 25 eylül dedi . Peki dedim .
Arıyorum 25 eylül de 1 Ekim de gel al aradım cuma gel al dedi. Dün arıyorum veremicem pazar günü gidicem vermem lazım zaten dedi . Bak dedim ben sana söyledim randevum var dedim bak yarın hazırla sana umut oldum bak dikeceksin değil mi dedim evetdedi . Akşam yazdım dün YARIN SANA VERİcm en geç gece getiririm ben sana dedi . Şu saat oldu yazdım sabah erken diyor . Çıldırcm artık
Ne yapmalıyım buna sinir oldum . Oyalanmak istemiyorum ne desem de korkutsam diktirsem şu elbiseyi . Hakkım var mıdır? Yazışmaları duruyor kadınla olan . Şikayet ve edebilir miyim ? Cirkinlesmemek için çok beklediğimi düşünüyorum ne dersiniz?
Elbiseyi diktir.
Kalan parasının da yarısını ver.
Sonra o seni para için arayacak.
Cuma günü de,tekrar ararsa 10 Kasımda de,sonra memlekete gideceğim 1 ay sonra dönerim de. Sende onu oyala.
Evet var ama ben Mevlüt de okutacağım için kalsın istedim.Hamile fotoğrafı için elbiseler genellikle çeken kişiye ait oluyor sizin fotoğrafçınızda yok muymuş.
Öyle üstünüze oturan bişey de değildir bol bi elbise dikecek altı üstü paranı almaya bak.
Malesef kalmadı . Paranın tamamını vermedim 3 te 1 ini verdim. Kadın küçümsyor birde 70 tlnizi yollarım merak etmeyin diye. Madem öyle başta deseydin yetişmiyor para iadesi yapayım başının çaresine bak .Hiç bir şeyin parasını önceden vermemek gerekiyor
Parayi vermeseydin çatır çatır bir haftaya dikerdi
Bizim insanimiz neden böyle ya
Parayi aldık hakkını verelim diyen esnaf kalmadi
Ben artik ya parayi tam vermiyorum ya hic vermiyorum
Malı getirin parayi alin diyorum
İlk defa diktireyim dedim ağzım yandı . Bi daha da tövbe diyorumBen tamamen terzide elbise diktirmeyi sevmiyorum. Sebebi ise ya kumasim mahvolur ya da istedigim gibi olmasa bile almak zorunda kaliyorum diye.
Bende gebelik cekimi yaptirdim ama kiyafetim hazirdi.. hatta onceden dolabimda vardi o elbise. Varsa boyle birsey dolabinda bi tac hirka ayakkabiyla uydurup giyebilirsin.
Ha fotografcimda vardi elbiseler ama ben kendi elbisemk tercih ettim. Cocuklarimla esimlede beraber oldugu icin uyumlu olmamiz gerekiyordu
Parayı alın tabi ki. Gidin hamile giyim satan bi yerden hazır elbise alın. Artık çeşit çok.Arsiz tanıştığımz ilk hafta 10 una yetistiremeyevegim parayı iade edeyim istersen dedi . Bende sorun değil ay sonuna kadar zamanım var dedim . Şimdi bana onu çemkiriyor. Paranı gönderirim diyor . Para mı önemli olan beni burda mağdur etti . 1 aydır onu bekliyorum kalmış 2 gün ben nerden bulcm elbise merak ediyorum .
Hazir buldum dün gece sipariş verdim umarım olur. Kapalıyım zaten göğüs altından bol olan bi elbise siparişi verdim artık yOqcK bişey yok umarım olurParayı alın tabi ki. Gidin hamile giyim satan bi yerden hazır elbise alın. Artık çeşit çok.
Hazir siparis verip ustunde bir iki terzi tadilatiyla hallederdiniz bence terzi isi bitti artik sadece tadilattan kazaniyorlar zaten mahallede terzi kalmadi..Merhaba iyi akşamlar kk
Durum şöyle hamileyim ve fotoğraf çekimi için bir elbise diktirmeye karar verdim . İnstagram da dolaşırken şans eseri benim oturduğum mahallede bi terziye denk geldim.
İnstagram ciftlerinden bir kaçına elbise dikmiş. Öyle çok aşırı takipçisi yok . Bende hazır sipariş bi siteye vermektense istediğim gibi bi elbise diktiririm dedim. Gidip kadınla görüştüm ölçülerim alındı. Elbisenin 3 te 1 i olarak kapora bıraktım (.çok pişmanım) .
Ona bu ay 9 unda fotoğraf çekimi için bi yerle anlaştığımi söyledim. Ben 3 eylül de gittim görüşmeye. Kadın 10 eylül de hazır olur dedi . Aradım 9 eylül de hazır değil memlekete gitmem lazım 17 18 eylül kargolarim sana dedi tamam dedim . Yazdım canım gelince veriyim dedi ne zaman geliyorsun dedim 25 eylül dedi . Peki dedim .
Arıyorum 25 eylül de 1 Ekim de gel al aradım cuma gel al dedi. Dün arıyorum veremicem pazar günü gidicem vermem lazım zaten dedi . Bak dedim ben sana söyledim randevum var dedim bak yarın hazırla sana umut oldum bak dikeceksin değil mi dedim evetdedi . Akşam yazdım dün YARIN SANA VERİcm en geç gece getiririm ben sana dedi . Şu saat oldu yazdım sabah erken diyor . Çıldırcm artık
Ne yapmalıyım buna sinir oldum . Oyalanmak istemiyorum ne desem de korkutsam diktirsem şu elbiseyi . Hakkım var mıdır? Yazışmaları duruyor kadınla olan . Şikayet ve edebilir miyim ? Cirkinlesmemek için çok beklediğimi düşünüyorum ne dersiniz?
Nasil yani 3te 1 i 200 tl ise elbise 600 mü şaka gibi..200 tl paramı aldıktan sonra instagram da her fotosunun altına yaz diyor şeytan.
Kabul etmeyin gidin ürününüzü görün istediğiniz gibiyse teslim alın.Kadın bi tuhaf adres ver göndereyim diyor . Ben evimin adresini niye vereyim ?
Normalde sürekli instagram dan alışveriş yaparım hocam böyle bişey gelmemişti başımaUzmeyin bunlarla caninizi ya. Gidin alın paranızı. Foto cekimini erteleyin. O arada da hazır dikilmis bir elbise alın.
Instagram çok yaniltici bu konuda. Bir daha da ordan boyle bir işe kalkışmayın.
Evet erteletim. Elbiseyi sipariş ettim salı günü elimde olur sanırım hafta sonu bigun halletmeye çalışacağım artıkHazir siparis verip ustunde bir iki terzi tadilatiyla hallederdiniz bence terzi isi bitti artik sadece tadilattan kazaniyorlar zaten mahallede terzi kalmadi..
Sikayet edeceksiniz de nereye hamileyken ugrasmak da zor acaba foto isini mi erteletseniz
Hayır 200 TL elbise . 70 verdim uygun diye düşündüm ama 100 tlyr hazır giyim bi elbise buldum ege rolursa hem daha güzel bi model hemde yarı yarıya uygun kimsenin ağız kokusunu çekmeye gerek yokmuşNasil yani 3te 1 i 200 tl ise elbise 600 mü şaka gibi..
Parayı göndereceğim diyor elbiseyi dikmeye niyeti yok zatenKabul etmeyin gidin ürününüzü görün istediğiniz gibiyse teslim alın.
Uğraşma bence.para gitmiş tecrübe olmuşMerhaba iyi akşamlar kk