Terzi söküğünü dikemezmiş..Aşk doktorum ama kendime faydam yok!!

hadegul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
29
8
39
Kızlar çevreme verdiğim bütün ilişki taktikleri sayesinden bir sürü arkadaşım ilişkisi yoluna girdi bazıları istegi çoçugu elde etti .Güzin ablalıkta süperim söylemesi ayıp :cool:Ama kendime geldiğimde işler tam tersine dönüyor. Harbiden terzi sökügünü dikmez lafı çok doğrumuş:110:Benim neyapmam lazım hiç bilmiyorum :KK45:

Gıız bize de tavsiyelerde bulunsana :KK53: Merak ettim, sen bize konuyu anlat sonra da başkasının konusuymuş gibi cevapla bence bu iş yürür , ne diin? :KK50:
Valla tatlım bütün arkadaşlarım birşey oldumu hadegül napayım şimdi diye beni arıyor ben bu defa yapayım diye onlara döndüm de aa sen haledersin kız olmuyor işte kendimde işe yaramıyor hiçbirşey :KK53:

Kendi adıma sonum bu olacak sanırım. :KK48: ama sıkıntı bende ben nerede serseri, abuk subuk herif var gel bakim diyorum :KK4: nerde adam akıllı, efend, birisi var:KK67: sonnra ben neden yalnızımm :KK45:

Nerde sökük ver dikelim. :KK53:

Biz bu günler için varız..:KK51::KK69:En Büyük KK :KK48::KK48:
Valla tatlım sökük ilişkiye başlıyorum ama devam edemiyorum ya :KK14: Sonradan bi soğumaya başlıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor benden ayrılıyorum:KK53: sonra yalnızım diye dert yanıyorum tatlım neolacak benim bu durum ya :KK49:

Valla tatlım sökük ilişkiye başlıyorum ama devam edemiyorum ya :KK14: Sonradan bi soğumaya başlıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor benden ayrılıyorum:KK53: sonra yalnızım diye dert yanıyorum tatlım neolacak benim bu durum ya :KK49:
Aşık olmadan mı flörte başlıyorsunuz??? Belki tek sorun aşksız olmaktır..

önce arkadaş olarak takıl baktın hoşlanıyosun hoppp sevgili olmaya taşı :21::KK76:masallardaki gibi ilk görüşte aşk yok maalesef

Kızlar çevreme verdiğim bütün ilişki taktikleri sayesinden bir sürü arkadaşım ilişkisi yoluna girdi bazıları istegi çoçugu elde etti .Güzin ablalıkta süperim söylemesi ayıp :cool:Ama kendime geldiğimde işler tam tersine dönüyor. Harbiden terzi sökügünü dikmez lafı çok doğrumuş:110:Benim neyapmam lazım hiç bilmiyorum :KK45:

Ben de böyleyım kac kısı çöpçatanlık yaptım,kacı verdıgım taktıklerle evlendı :):):) Senın derdın ne onu da ben çözeyım anlat:)

Gercek sevgiyi bulamadigin icin olabilirmi.
Bunun taktikle falan olacagi yok.
Aslinda en iyisini yapiyorsun sevmedigin hissiyatsiz iliskileri sonlandirmakla.

valla bende senınle aynı sorunları yasıyordum onceden ,
devam etmıyordu bısekılde ama sonra davranıslarımı degıstırdım suan 5 aylık bı ılıskım var (daha once bu kdr uzun surenı olmamıstı )

Karizmatik adam bulman gerek ilacın bu senin basit adamlarla uğraşmak istemiyorsun,çıtan yüksek

X