- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Universite 1 de, bir cocukla internetten tanistik ve sadece mesajlasiyorduk.. ilerlemek istesede ben cekingen davraniyordum. Bizim konusmamiz onun bana cevap vermemesiyle sonlandi. Bwn mwsaj atmadim cunku konusmak istemedigi açıktı. Suan 3.siniftayim ve konusmayali 2 sene olmus. Face açmış ve arkadasimi eklemis ama bwnim arladasim oldugunu bilmiyormus. Arkadasima konusmasini ve seni neden.eklemis ogren dedim. Ve onerilerde çıktığını o yuzden eklediginu soyledi. Sonra benim.arkadasim onu tanidiginu söylemiş. O da benim numarami istemis ve arkadaşım benim onla konusacagimi düşünüp vermis. Ama ben ne istedigimi bilmiyorum. Cocuk mesaj atti hicbirsey olmamis gibi. Bende biraz ters davrandim ve konusma kesldi. Dün gece mesaj atmis napiyosun diye ?
Anlamiyorum amacini? Yaptiklari tesaduf olabilir m
Büyük ihtimalle seninle konuşmayı kestiğinde konuştuğu diğer kişilerden biriyle sevgili olabilmeyi ya da amacı her neyse başarmıştı. Sana olan ilgisini kesti. Şimdi yine boşta kalmış arayışa geçmiş. Facede programın kendisine tavsiye ettiği kızları tek tek eklemeye falan başlamış. Eklediği kızın senin arkadaşın olduğunu farkedince hem o kızın artık kendisine bir faydası olmayacağını anlamış hem de sen diye birinin var olduğunu hatırlamış. Tekrar bir deneyeyim belki bu sefer olur diye düşünüyor.Universite 1 de, bir cocukla internetten tanistik ve sadece mesajlasiyorduk.. ilerlemek istesede ben cekingen davraniyordum. Bizim konusmamiz onun bana cevap vermemesiyle sonlandi. Bwn mwsaj atmadim cunku konusmak istemedigi açıktı. Suan 3.siniftayim ve konusmayali 2 sene olmus. Face açmış ve arkadasimi eklemis ama bwnim arladasim oldugunu bilmiyormus. Arkadasima konusmasini ve seni neden.eklemis ogren dedim. Ve onerilerde çıktığını o yuzden eklediginu soyledi. Sonra benim.arkadasim onu tanidiginu söylemiş. O da benim numarami istemis ve arkadaşım benim onla konusacagimi düşünüp vermis. Ama ben ne istedigimi bilmiyorum. Cocuk mesaj atti hicbirsey olmamis gibi. Bende biraz ters davrandim ve konusma kesldi. Dün gece mesaj atmis napiyosun diye ?
Büyük ihtimalle seninle konuşmayı kestiğinde konuştuğu diğer kişilerden biriyle sevgili olabilmeyi ya da amacı her neyse başarmıştı. Sana olan ilgisini kesti. Şimdi yine boşta kalmış arayışa geçmiş. Facede programın kendisine tavsiye ettiği kızları tek tek eklemeye falan başlamış. Eklediği kızın senin arkadaşın olduğunu farkedince hem o kızın artık kendisine bir faydası olmayacağını anlamış hem de sen diye birinin var olduğunu hatırlamış. Tekrar bir deneyeyim belki bu sefer olur diye düşünüyor.
Her önüne geleni ekleyip sevgili oluyor sanırımUniversite 1 de, bir cocukla internetten tanistik ve sadece mesajlasiyorduk.. ilerlemek istesede ben cekingen davraniyordum. Bizim konusmamiz onun bana cevap vermemesiyle sonlandi. Bwn mwsaj atmadim cunku konusmak istemedigi açıktı. Suan 3.siniftayim ve konusmayali 2 sene olmus. Face açmış ve arkadasimi eklemis ama bwnim arladasim oldugunu bilmiyormus. Arkadasima konusmasini ve seni neden.eklemis ogren dedim. Ve onerilerde çıktığını o yuzden eklediginu soyledi. Sonra benim.arkadasim onu tanidiginu söylemiş. O da benim numarami istemis ve arkadaşım benim onla konusacagimi düşünüp vermis. Ama ben ne istedigimi bilmiyorum. Cocuk mesaj atti hicbirsey olmamis gibi. Bende biraz ters davrandim ve konusma kesldi. Dün gece mesaj atmis napiyosun diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?