• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesaduf mu? Yoksa planlanmis mi?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Universite 1 de, bir cocukla internetten tanistik ve sadece mesajlasiyorduk.. ilerlemek istesede ben cekingen davraniyordum. Bizim konusmamiz onun bana cevap vermemesiyle sonlandi. Bwn mwsaj atmadim cunku konusmak istemedigi açıktı. Suan 3.siniftayim ve konusmayali 2 sene olmus. Face açmış ve arkadasimi eklemis ama bwnim arladasim oldugunu bilmiyormus. Arkadasima konusmasini ve seni neden.eklemis ogren dedim. Ve onerilerde çıktığını o yuzden eklediginu soyledi. Sonra benim.arkadasim onu tanidiginu söylemiş. O da benim numarami istemis ve arkadaşım benim onla konusacagimi düşünüp vermis. Ama ben ne istedigimi bilmiyorum. Cocuk mesaj atti hicbirsey olmamis gibi. Bende biraz ters davrandim ve konusma kesldi. Dün gece mesaj atmis napiyosun diye ?
Anlamiyorum amacini? Yaptiklari tesaduf olabilir m

Bana tuhaf geldi iki yıldan sonra ne gerek vardı..ayrıca arkadaşınız size sormadan neden telinizi veriyor ki..
Zamanında bana değer vermemişken, şimdi neden konuşayım ki..
Biraz peşinizde koşsaydı ya, o zaman niyetini daha iyi anlardınız.

Universite 1 de, bir cocukla internetten tanistik ve sadece mesajlasiyorduk.. ilerlemek istesede ben cekingen davraniyordum. Bizim konusmamiz onun bana cevap vermemesiyle sonlandi. Bwn mwsaj atmadim cunku konusmak istemedigi açıktı. Suan 3.siniftayim ve konusmayali 2 sene olmus. Face açmış ve arkadasimi eklemis ama bwnim arladasim oldugunu bilmiyormus. Arkadasima konusmasini ve seni neden.eklemis ogren dedim. Ve onerilerde çıktığını o yuzden eklediginu soyledi. Sonra benim.arkadasim onu tanidiginu söylemiş. O da benim numarami istemis ve arkadaşım benim onla konusacagimi düşünüp vermis. Ama ben ne istedigimi bilmiyorum. Cocuk mesaj atti hicbirsey olmamis gibi. Bende biraz ters davrandim ve konusma kesldi. Dün gece mesaj atmis napiyosun diye ?

2 yıldır olmayan biri yine olmasın boşver, boşuna dert edeceğine onsuz hayatına devam et derim ben

yanar döner insanlardan uzak dur derim.. bi var, bi yok.. kafa karistirmaktan baska bisey yapmaya calismiyor bence.. uzak dur, vaktine, umutlarina yazik..

arkadaşınız sizin izniniz ya da haberiniz olmadan telefon numaranızı nasıl verebiliyor.
ben sırf bu yüzden ünv.'de bir kişiyle selamımı dahi kestim.

ne gerek var.
boşuktan sarıyor bence. sizi rahatsız etmemesi gerektiğini söyleyin .engelleyin gitsin.

Bana kalırsa arkadaşınızı eklemiş. Sizinle görüşmek istese sizi eklerdi zaten.
Arkadaşınızın yaptığı büyük yanlış numaranızı her önüne gelene verirse işiniz var

amacı sizinle konuşmak
soru olarak sormalısın bize sorduğun gibi

Büyük ihtimalle seninle konuşmayı kestiğinde konuştuğu diğer kişilerden biriyle sevgili olabilmeyi ya da amacı her neyse başarmıştı. Sana olan ilgisini kesti. Şimdi yine boşta kalmış arayışa geçmiş. Facede programın kendisine tavsiye ettiği kızları tek tek eklemeye falan başlamış. Eklediği kızın senin arkadaşın olduğunu farkedince hem o kızın artık kendisine bir faydası olmayacağını anlamış hem de sen diye birinin var olduğunu hatırlamış. Tekrar bir deneyeyim belki bu sefer olur diye düşünüyor.

Büyük ihtimalle seninle konuşmayı kestiğinde konuştuğu diğer kişilerden biriyle sevgili olabilmeyi ya da amacı her neyse başarmıştı. Sana olan ilgisini kesti. Şimdi yine boşta kalmış arayışa geçmiş. Facede programın kendisine tavsiye ettiği kızları tek tek eklemeye falan başlamış. Eklediği kızın senin arkadaşın olduğunu farkedince hem o kızın artık kendisine bir faydası olmayacağını anlamış hem de sen diye birinin var olduğunu hatırlamış. Tekrar bir deneyeyim belki bu sefer olur diye düşünüyor.

katılıyorum. hıc yuz vermeyın, konusmayın derım

Hiç yüz verme ya tutarsa.. Kime denk gelirse..
Bunu bu kadar düşünmene bile şaşırdım kuzum çünkü çocuk BULDUMCUK.

arkadaşın yüz verseydi onla samimi olacaktı
senin telini verince senle samimi olmaya çalışıyor
canı sıkılıyor heralde. bu tip insanlarla görüşmek zaman kaybı..
planlı olup olmamasının ne önemi var?

Her önüne geleni ekleyip sevgili oluyor sanırım
Kıvırmış bence
Görüşmeyin elbette o çocukla

Back
X