• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüfmü bu sizce ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
Kizlar biliyorum yasak ama kendimi cok kotu hissediyorum . ben 5 ay oncesinde uyurken surekli ruyama karabasan geliyodu . en az 10 kere oldu bu daha sonra cesitli saglik sorunlarım oldu hala da devam ediyo pskolojik sikintilarim da oldu ve bidahada ruyama hic gelmedi sizce bu tesadufmu . ne hata ettimde bunlar oldu diye dusunuyorum .
yani bu karabasan gelmesi bana bid uyari olabilirmi?

Son düzenleme:
Kizlar biliyorum yasak ama kendimi cok kotu hissediyorum . ben 5 ay oncesinde uyurken surekli ruyama karabasan geliyodu . en az 10 kere oldu bu daha sonra cesitli saglik oldu hala da devma ediyo pskolojik sikintilarim da oldu ve bidahada ruyama hic gelmedi sizce bu tesadufmu . ne hata ettimde bunlar oldu diye dusunuyorum .
Yazdiginiz anlasilmiyor.

Tesadüf olan ne anlamadım ben.
Gelmiş gitmiş işte mesele ne ki?

Psikolojiniz bozukmuş kabus olarak dönmüş size düzelince gitmiş işte:kahve:

Kizlar biliyorum yasak ama kendimi cok kotu hissediyorum . ben 5 ay oncesinde uyurken surekli ruyama karabasan geliyodu . en az 10 kere oldu bu daha sonra cesitli saglik oldu hala da devma ediyo pskolojik sikintilarim da oldu ve bidahada ruyama hic gelmedi sizce bu tesadufmu . ne hata ettimde bunlar oldu diye dusunuyorum .

Doktor bi arkadasim karabasanin uykudaki belli bi pozisyonun kan basincini degistirdigi kanin dolasimini engelledigi (yani tam olarak hafizamda degilde hatirladigim kadariyla soyluyorum yanlialiklar olabilir)icin karabasan diye tabir edilen seyi goruyormusuz dedi

Cok korkuyosan abdestli okarak ayatel kursi okuyup besmele ile uyumani tavsiye ederim

Kizlar biliyorum yasak ama kendimi cok kotu hissediyorum . ben 5 ay oncesinde uyurken surekli ruyama karabasan geliyodu . en az 10 kere oldu bu daha sonra cesitli saglik sorunlarım oldu hala da devam ediyo pskolojik sikintilarim da oldu ve bidahada ruyama hic gelmedi sizce bu tesadufmu . ne hata ettimde bunlar oldu diye dusunuyorum .
yani bu karabasan gelmesi bana bid uyari olabilirmi?
Neyin uyarısı? Karabasan dediğimiz olayın tamamen bilimsel bir aciklamasi var.Ben de iki kez yaşadım cidden çok korkunçtu.Ama farklı bir şeylerle bağlamaya gerek yok

Yarı uyur yarı uyanık olduğunuz için üstünüzde bir ağırlık hissediyorsunuz, halk dilinde buna da kara basan deniyor.
Hata ile me alakası var anlamadım.

Hanımlar, üyelerin çoğunluğu böyle konulardan etkileniyor, lütfen:(

Back
X