Tesadüfün Böylesi :(

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
103
Amasya
Kızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldik :KK43: Buraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış :kızgın: Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum:KK17: Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen 🙏

Yani sevişmenin ileri aşaması işte gerisini sen anla
Evet durum can sıkıcı. Unutmaya çalışın dicem ama mantıklı olmayacak.
Memur olarak atanirken yerleri yazmış değil mi? Bilerek mi yazmış orayi orda oldugunuzu biliyor muydu acaba

Sanırım bende çok kiskanirdim ama bitmiş gitmiş artık siz varsınız . Sakın kiskancliktan eşinizi bunaltmayin gereksiz yere ve kafanızda takıntı haline getirmeyin
Aklınıza geldikçe bir uğraş bulun.

Benim eşimin sevdiği evlenmeyi düşündüğü kız alt komşusuymuş. Diz çözerek evlenme teklifi etmiş ona, ortamlar hazırlamış falan. Neyse efendim tam bir şeyler olacakken kız eşimi terk etmiş. Hatta bizimki ondan sonra evlenmemeye yemin etmiş. Kız sonrasında çok pişman olmuş ama nafile.
Şimdi biz o eve bir sokak ötede oturuyoruz sadece. Kayınvalideme gittiğimizde sürekli kızın kapısından geçiyoruz. Ama ne var biliyor musun hiç önemli değil. Çünkü eşim benim yanımda sevgimizden şüphem yok. Bu bana yetiyor. O kızda inşallah çok mutlu olur diyorum. Çünkü mutlu olmak önemli. 😊

Herkesin eski sevgilisi baska sehirlerdemi saniyosunuz siz? Cogu insan hayatina karisiyla ve eski sevgilisiyle ayni sehirde devam ediyolar dusunceniz cok sacma ayrica gecmis gecmiste kalmistir kizi takip etmeyi birakin
Evet yarama tuz basan bir zatı muhterem daha :KK62:

Benim eşimin sevdiği evlenmeyi düşündüğü kız alt komşusuymuş. Diz çözerek evlenme teklifi etmiş ona, ortamlar hazırlamış falan. Neyse efendim tam bir şeyler olacakken kız eşimi terk etmiş. Hatta bizimki ondan sonra evlenmemeye yemin etmiş. Kız sonrasında çok pişman olmuş ama nafile.
Şimdi biz o eve bir sokak ötede oturuyoruz sadece. Kayınvalideme gittiğimizde sürekli kızın kapısından geçiyoruz. Ama ne var biliyor musun hiç önemli değil. Çünkü eşim benim yanımda sevgimizden şüphem yok. Bu bana yetiyor. O kızda inşallah çok mutlu olur diyorum. Çünkü mutlu olmak önemli. 😊
Maşallah canım mutluluklar umarım zamanla bende böyle olurum :(

Back
X