Tesadüfün böylesi

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
off yaa bı derdım var malesef...
ellerim titriyo yaa :1shok:
erkek arkdsmı ailem tanıyor ama sadece abimin ve bnm ortak arkadsımz olarak ..
anneme bı ay önce sölemiştim onunla beraber oldgumu ve o da ilk etapta hayr demişti senağlama
az önce bı akrabamıza asker ziyaretıne gttıler , ve onlar da ailecek ordalarmışş
kaç gundr zaten korkuyrduk karşılaşmalarından :a015:
Allahım inş. kötü bişey olmaz :1no2: annem de sürekli içimde sıkıntı var diip duruyordu offf,
sevgilime msj attıgımda -cok gec biz ordayız sz başka yere gdın - dedi ama bzmkıler coktn cıkmışlardı :1shok:
gülermisin aglarmısn yaa
allahımm hayrlsını eylesınn :delphin:

olabilir ya...sonuçta asker evinde de huzursuzluk çıkaracak değiller ya...alt tarafı konuşmazlar, bir iki ters bakış atarlar çocuğa o kadar...ama annenin içimde bir sıkıntı var demesini buna yoruyorsan ters giden birşeyler var demektir...

eee siz zaten annenize söylemişiniz beraber olduğunuzu
hem karşılaşsalar nolucak. anneniz orda herkesin içinde çabuk ayrıl kızımdan mı diycek ki anlamadım ben

bence korkcak bişi yok.eğer kötü birisi olsa idi sizlerle arkadaş olmasına aileniz izin vermezdi..
belki olay sevgili olmaya gelince tepki gösterirler ama çok da büyüteceklerini sanmam
sonuçta ne olabilir ki..boğazına yapışacak değiller ya

kötü ne olabilirki canım? negüzel işte kaynaşsınlar..
hem neden ailen istemiyor sevgilini diye sormak geldi içimden ileri gitmiş olmuyorsam?

nedenn korkuyosun ki
anneninn arkadaşınaa kızmasındann falanmıı
belkii bundan bir hayır çıkarr
güzel olur herşeyy

ya daha hazır değiller onlar tanışmayaa-tatlicadiarzu-
annemın hır cıkaracagından felan deil zaten bı onun bı de bnm ailem varmış :delphin:
gelecektekı dünürleriyle otururlar artık kaydirigubbakcemile3
şaka maka ama korkuyrm yınede ters bişi olmasından :1ninca: hayr olur inş.

Neden korkuyorsun ki anlamadım.. Zaten abinin de arkadaşıymış... Kötü biri olsa zaten ain seninle arkadaşlık etmesine izin vermezdi.. Ayrıca gittikleri yerde de sorun çıkartacak halleri yok ya...
Boşuna stres yapmışsın

neden korkuyorsun ne güzel kaynaşırlar işte hem abin falan biliyormuş

senın yerınde olsam bende gıderdım valla:)
ne guzel kaynasırlar yanı bı terslık cıkacagını hıc zannetmıym rahat ol canım

dun annem eve gelince onun babasının selamını getirdi :) biliyordun sen onların gelecegını dimi dedi gülerek :) anlattım anneme bilmediğimi ve gercekten tesadüf oldugunu ..kaydirigubbakcemile3
bu arada anneler bilio babalar bilmıyor .. sevgilimin ailesi , ev sahıbı ve bnm ailem varmış sadece ..
bu arada bizim asker de az cok bilio ilişkimzi yanı en azından şüphelenıo , sevgilime ee sen ne zaman evlencen , nerde senınkı tarzında köşeye sıkıştırcı sorular sormuşkötükedihüso
bizimki eveleyıp gevelemiş , sadece babası bizde onu beklıyors felan demiş kaydirigubbakcemile3
annem ne soguk davrnmış ne sıcak ama öncekıne nazarn biraz daha mesafeliymiş ee artık olacak şimdilik o kdr :utangac:
bi de daha annemler kapıdan girer grmez ee hanı kızımz ? nerde o ? , bayadr görmüyorum felan demiş , babam da bnm adıma yoğun oldgumu acıklayıvermişkaydirigubbakcemile3
evet ; korkudan cok sanırım heyecanlandım :icecream:
o da bnde annelerımıze eee tanışmış oldunuz bu vesileyle dedik
ikisi de " biz zaten tanıyorduk birbirmizi " olmuş
bölee bi akaşam gecti işte :)

Son düzenleme:
amaaan korktuğun şeye bak cnm..ben de bişey oldu sandım:)) orada sizin mevzunuz konuşulcak değil ya rahat ol sen

bu sayfayı okkumadan yazmıştım iyi çok şkür bişi olmamış:)))

Son düzenleme:
abımle ortak arkadasım demıssın.
abinin arkadası mı yoksa.. oyuzden mı annen ilk etapta hayır demıstı canım..
kusura bakma ben orda takıldım :))

dun annem eve gelince onun babasının selamını getirdi :) biliyordun sen onların gelecegını dimi dedi gülerek :) anlattım anneme bilmediğimi ve gercekten tesadüf oldugunu ..kaydirigubbakcemile3
bu arada anneler bilio babalar bilmıyor .. sevgilimin ailesi , ev sahıbı ve bnm ailem varmış sadece ..
bu arada bizim asker de az cok bilio ilişkimzi yanı en azından şüphelenıo , sevgilime ee sen ne zaman evlencen , nerde senınkı tarzında köşeye sıkıştırcı sorular sormuşkötükedihüso
bizimki eveleyıp gevelemiş , sadece babası bizde onu beklıyors felan demiş kaydirigubbakcemile3
annem ne soguk davrnmış ne sıcak ama öncekıne nazarn biraz daha mesafeliymiş ee artık olacak şimdilik o kdr :utangac:
bi de daha annemler kapıdan girer grmez ee hanı kızımz ? nerde o ? , bayadr görmüyorum felan demiş , babam da bnm adıma yoğun oldgumu acıklayıvermişkaydirigubbakcemile3
evet ; korkudan cok sanırım heyecanlandım :icecream:
o da bnde annelerımıze eee tanışmış oldunuz bu vesileyle dedik
ikisi de " biz zaten tanıyorduk birbirmizi " olmuş
bölee bi akaşam gecti işte :)

vallahi lise günlerime döndüm senin hikayenle. bizimde aileler önceden tanışıyordu falan.. hey gidi heybenneyaptımki

Back
X