- Konu Sahibi aktasozlem
KISACA ANLATIM ARKADASLAR...LISE SON SINIFTAYIM STAJ GORUYORUZ HASTANEYLE EVIN ARASI 30 DKK BEN HEP YURUYEREK GIDIP GELIYORUM.BIRGUN bır VATANDAŞ(müstakbel eşim:) opuyorumnanaktan benle eve kadar geldı bı gun bole ıkı gun boyle devam ettı anneme dedım annemde bıda olursa haber ver bana dedı. nese aradaradan bayagı bı sure gectı bı arkadas senı gorup begenen bı arkasım var dedı bı tanısın dedı tabı o zamanlar kan delı akıyo begenılmek hosa gıdıyo nese ben ılk basda bıraz tedırgın oldum ama nese cocugun resmını gosterdı bu cocuk benı takıp eden cocuk nese cok ıyı anlasdık arkadas olduk bız lıse son sınıftayım gorucu falan gelmeye baslıyo bana ozellılede akrabalardan babam olmaz yası kucuk dıyo ısrar edıyolar babam artık bıkmısdı yok demekten nese bu cocugun annesı babasıda dıyo bızım bı akraba var kızı yenı okulu bıtırmıss kız ıyıce sana dusunuyoz gıttık baktık bu annesıne babasına kızıyo sız kendı basınıza gıdıp kızmı bakıyonuz ben evlenmeyı falan dusunmuyorum.kendı esımı kendım sececem falan.... nese bunlar ıkna etmeye calısıyorlar cocugu oglam kımmıs pekı dıyo anlatıyolar hemsıre deyınce ben gelıyorum aklına kım nerde oturuyolar deyınce okızı ben bılıyorum o kızla tansıdm bız cıkıyoruzz dıyoo:))):kedi: bana dıyo bız senle akrabayızmısız ya dıyo tabı o aralar kımseye demıyoruz yta cıktıgımızı yenı tanısmısız ıkımızde bırılerı ıcın evlenmek ıcın ısrar edılıyoruz meger o kısler bızız :asigim:cok guzel bı taısmamız olmusdu nese yavas yavas duyulmaya basladı arkadaslıgımız ılk basda babam yok olmaz kesınlıkle dedı yasın kucuk dedı ısdıyorum baba deyınce bısey demedı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
VE MUTLU SONNNN
yerimseniben:teytey:
VE MUTLU SONNNN