• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tese Ameliyatı (Sperm çıkanlar) kaç tane çıktı ?

Glsemaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
76
16
8
Selam kızlar eşim tese ameliyatı oldu ve 3 adet sperm çıktı ve donduruldu bu durumda olupta tüp bebek yaptırıp tutanlar varmı??

Hakkınızda hayırlı olsun canım tıp günden güne ilerliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

kizlar bisey sorabilir miyim acaba sperm testi icin 3 gun iliski olmuyor ya hani doktora sormaya cekindim kusura bakmayin ozur dileyerek soruyorum esimle pazartesi birliktelik oldu cuma gunu mu vermesi gerek testi 3.5 yil oldu bebegimiz olmadi tedavide olamadim esim ornek vermeyi ilk kez kabul etti pko luyum lutfen cevap verin

E
kizlar bisey sorabilir miyim acaba sperm testi icin 3 gun iliski olmuyor ya hani doktora sormaya cekindim kusura bakmayin ozur dileyerek soruyorum esimle pazartesi birliktelik oldu cuma gunu mu vermesi gerek testi 3.5 yil oldu bebegimiz olmadi tedavide olamadim esim ornek vermeyi ilk kez kabul etti pko luyum lutfen cevap verin
evet canm en az 3 gün birliktelik olmamalı .

yani birliktelik olan gunu saymiyoruz 3 gun gecip 4. gun test sanirim oyle anladim cebao icin cok tesekkur ederim Rabbim hepimize isteyen herkese evlat nasip eder insallah

Back
X