Erkek İnfertilitesi tese ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

algelincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
61
12
98
Ankara
slm
eşi 2 yada daha fazla tese ameliyatı olan varmı? eşim 3.kez oldu elengo ile 3.denemeyi yaptık.bu şekilde sonuç alan varmı..

hepsi farklı yerlerde oldu fakat.doktorumuz kaan aydos.2 kez o girdi ameliyatlara

slm canım benim eşimde 3 kez oldu birinde varikosel olmuştu onla beraber parça alınmıştı geriside ikikere tüp denerken oldu ilk tüp bebek tedavisinde bulundu fakat tutmadı ikincide bulunmadı şu anda kaan aydosta tedavideyiz kaan aydos ocak ayı içinde mikrotese yapıcak yani öncekileri sayarsak 4.cü olacak 4-5 kere olanlar var bir bulunup bulunmayanda var allah hepimizin yüzünü ğüldürsün kaan aydos size nerde yaptı bize doruk hastanesini ayarladıda iyimiki diye sordum.

benim doktorum gen art a olduğu için kaan hocanın orayla anlaşmas vardı oraya geldi. 3 kez denedik biz 3de başarırız. siz hangi ilaçlar kullandınız peki..kaan hoca umutlumu çünkü biz ameliyat yaptırdığımıza biraz pişman olduk. her seferinde canlı dokular zarar gördüğü için.

şselam kızlar
kaan hoca bizede şubatta yapalım dedi.teseye karşı ben cok ön yargılıyım olumsuz bişey olmasından cok endişeleniyorum.sizle bir cok kere olmuşsunuz bana daha ayrıntılı bilgi verebilimisiniz?.ameliyatın öncesi sonrası nasıl geciyor.?ne kadarda toparlanıyorlar.?normal hayata ne zaman dönüyorlar.?biz ankarada oturmuyoruz şehir dışından gidip gelmek zor olmuyormu?bide bunun maliyeti nedir?
acil cevap verirseniz cok sevinirim.

şselam kızlar
kaan hoca bizede şubatta yapalım dedi.teseye karşı ben cok ön yargılıyım olumsuz bişey olmasından cok endişeleniyorum.sizle bir cok kere olmuşsunuz bana daha ayrıntılı bilgi verebilimisiniz?.ameliyatın öncesi sonrası nasıl geciyor.?ne kadarda toparlanıyorlar.?normal hayata ne zaman dönüyorlar.?biz ankarada oturmuyoruz şehir dışından gidip gelmek zor olmuyormu?bide bunun maliyeti nedir?
acil cevap verirseniz cok sevinirim.

slm
eger yeteri kadar ilaç tedavisi gördüyse eşiniz sonuç iyi olur.biz kısa süre görmüştük çok iyi netice alamadık.ameliyat tıp fakultesinde olacaksa genelde kaan hoce orda lokal anestezi yapıyor.eşim ilk seferde böyle oldu çok acı çekti öncesinde ve sonrasında size tavsiyem kesinlikle genel anestezi yaptırın yarım saatlik uyutuyorlar.agrı kesicide yaptırırsanız yolculugunuzda iyi geçer.ama ameliyat sonrası imkanınız varsa 1 gün sonra yola çıkmanızı tavsiye ederim.dikişlere dikkat edin intihap olmasın.biz 1 ay önce kaan hocaya özelde 900 tl ödedik.Allah yardımcınız olsun.

Back
X