Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb.benım eşimin m.tesesini beşiktaş jınemedde serdar erken bey yaptı kendisine tavsiye üzeri gitmiştik çok iyi bir dr.çok memnun kaldık sperm bulununcada eşi hidayet hnma tüp bebeği yaptırdık ben anadolu yakasında oturmama rağmen karşıya gittik sürekli gerçektende dr.seçimi çok önemli gitmek istersen tellerini verebilirm msjatarsın hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlarını duyarız..
eşiminde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı 8 yasında yapılmış azosperm spermiogramdahiç sperm çıkmamıştı fsh 38 testesteron 3,69 lh da 11 civarıydı hormonlar iii değildi fsh sanrm önemli çok yuksek di direk microtese yapıldı 12 sperm bulundu donduruldu sonrada ben tüp bebeğe hazırlandm şimdi ise kısmetse doğumu beklıyoruz sizin hormonlar daha iyi şansınız daha yuksek bizim çok düşüktü şansımız çok şükür bulundu en kısa zamnda güzel haberlerinizi bekliyorum..
mrb.benım eşimin m.tesesini beşiktaş jınemedde serdar erken bey yaptı kendisine tavsiye üzeri gitmiştik çok iyi bir dr.çok memnun kaldık sperm bulununcada eşi hidayet hnma tüp bebeği yaptırdık ben anadolu yakasında oturmama rağmen karşıya gittik sürekli gerçektende dr.seçimi çok önemli gitmek istersen tellerini verebilirm msjatarsın hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlarını duyarız..
bugün sperm sonuçlarını aldık hiç sperm yok cok canım sıkıldı mıkro tese dedı doktor mıkro tese ıcın hangı hastane ve doktoru onerırsınız ve malıyetı nekadardır