• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tese yada Mikro Tese Hangi Hastanede Oldunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
116
Diğer
Merhaba arkadaşlarım
eşiniz hangi hastanede ve hangi doktorda tese oldu.memnun kaldığınız yerleri tavsiye edermisiniz.bu çok önemli bir operasyon çünkü hangi doktor iyiyse ona gidicez.
Teşekkürler....allah hepimizin dualarını kabul etsin.

benim eşim ameliyatı mayada oldu biz çok memnun kaldık tüp bebegimizi orda yaptırdık ama negatif sonuç aldık hayırlı degilmiş sizin sorun ne?

mrb.benım eşimin m.tesesini beşiktaş jınemedde serdar erken bey yaptı kendisine tavsiye üzeri gitmiştik çok iyi bir dr.çok memnun kaldık sperm bulununcada eşi hidayet hnma tüp bebeği yaptırdık ben anadolu yakasında oturmama rağmen karşıya gittik sürekli gerçektende dr.seçimi çok önemli gitmek istersen tellerini verebilirm msjatarsın hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlarını duyarız..

mrb.benım eşimin m.tesesini beşiktaş jınemedde serdar erken bey yaptı kendisine tavsiye üzeri gitmiştik çok iyi bir dr.çok memnun kaldık sperm bulununcada eşi hidayet hnma tüp bebeği yaptırdık ben anadolu yakasında oturmama rağmen karşıya gittik sürekli gerçektende dr.seçimi çok önemli gitmek istersen tellerini verebilirm msjatarsın hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlarını duyarız..

sizin probleminiz tam olarak neydi
bizim azosperm
horman degerlei esimin soyle:

FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

sizce nasil bir yorum yapabilirmisinz.

eşiminde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı 8 yasında yapılmış azosperm spermiogramdahiç sperm çıkmamıştı fsh 38 testesteron 3,69 lh da 11 civarıydı hormonlar iii değildi fsh sanrm önemli çok yuksek di direk microtese yapıldı 12 sperm bulundu donduruldu sonrada ben tüp bebeğe hazırlandm şimdi ise kısmetse doğumu beklıyoruz sizin hormonlar daha iyi şansınız daha yuksek bizim çok düşüktü şansımız çok şükür bulundu en kısa zamnda güzel haberlerinizi bekliyorum..

tulay24 cok tesekkur ederim icime su serptin ins bizdede sperm cikar,sabahtan beri o kadar kotuyum ki okulda dersler bitti hemen eve geldim,kimseyle konusmak bile istemiyorum ,aklimda hep bu konu...
ama bizde tesede sperm bulunamisti 2.5 ay once
sence mtesede bulunabilirmi

eşiminde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı 8 yasında yapılmış azosperm spermiogramdahiç sperm çıkmamıştı fsh 38 testesteron 3,69 lh da 11 civarıydı hormonlar iii değildi fsh sanrm önemli çok yuksek di direk microtese yapıldı 12 sperm bulundu donduruldu sonrada ben tüp bebeğe hazırlandm şimdi ise kısmetse doğumu beklıyoruz sizin hormonlar daha iyi şansınız daha yuksek bizim çok düşüktü şansımız çok şükür bulundu en kısa zamnda güzel haberlerinizi bekliyorum..

canim bizim hormon degerlerini kaan beye mesaj attim cok kotu falan diye bir mesaj atmis
sence bizdede mtesede bulunabilirmi
siz hangi asamalardan gectiniz sizin hangi tedaviler uygulandi
hormon seviyeleri cok yuksek( lh ve fsh yuksek,estradialin normal siniri ne bilmiyorum)
esimin hormon testleri soyle:

FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

normal olmasi gereken araliklar:
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00

BU SONUCLARI IKI DOKTORA SORDUM CEVAPLARI SOYLE:

Öncelikle geçmiş olsun;

Bu değerler tedavi ile düzelebilir.
Değerler düzelince sperm değerleride düzelme ihtimali fazladır.
Siz tedaviye başlayın.

Not: İkinci bir sorunuz olursa veya anlaşılamayan bir husus varsa lütfen
Sorunuzu ismime sorun.
Bunu yapmanın yolu şu şeklide:
1- Kendinize ait sayfada Sol sütunda "Sorum var" linkini seçin
2- Açılan sayfada "Sadece bir üyeye sormak istiyorum." u tıklayın. Daha sonra doktor ismini seçin.
Bunu yaptırmamın nedeni ileride sadece bana sorulan sorulara cevap vereceğimden dolayıdır.

Allah’tan sağlık, şifa ve afiyetler dilerim.

_____ Op.Dr.Ali Hatay _____

Dr.AliHatay'in Uroloji Sayfasi

2. DOKTORUN CEVABI SOYLE

Hormon değerleriniz çok ümit vermiyor. İlaç tedavisinden sonuç alamayabiliriz. Ancak sizin durumunuz çok yaygın değildir, diğer hastalarda hormon değerleri ilaç kullanmaya genelde uygun çıkmakta. Ne yazık ki, size boş yere umut vermek istemem. Size tek önerebileceğim, mikroTESE'nin bir kez daha denenmesi. İsterseniz, Ankara'ya geldiğinizde, hastanede mikroTESE yapalım. Sperm bulursak, dondurup saklar, eşinizi daha sonra hazırlayabiliriz.
Saygılarımla.
Prof.Dr.Kaan

YA COK MORALIM BOZULDU KAAN BEYDEN NEGATIF CEVAP ALINCA

canim bende alabilirmiyim serdar beyin telefon nosunu

mrb bende yenı üye oldum benımde eşimin inmemiş testis sorunu var lh 9.56 fsh 31.14 durum nasıl sızce doktor tavsıyelerınızı beklıyorum..

hoşgeldin adige4638 fsh yüksek canım ankarada kaan aydos var onla bi görüş istersen ksaydos@tr.net
bu adrese mail atarsan sana cevap yazacaktır...allah yardımcın olsun...

bugün sperm sonuçlarını aldık hiç sperm yok cok canım sıkıldı mıkro tese dedı doktor mıkro tese ıcın hangı hastane ve doktoru onerırsınız ve malıyetı nekadardır

bugün sperm sonuçlarını aldık hiç sperm yok cok canım sıkıldı mıkro tese dedı doktor mıkro tese ıcın hangı hastane ve doktoru onerırsınız ve malıyetı nekadardır

merhaba lütfen çok üzülme. bizde aynı sorunla boğuşuyoruz ankara ünv. cebeci de kısırlık teşhis ve tedavi merk var kaan aydos iyi bir ürolog işinin ehli paracı değil 6 aydır tedavi oluyoruz dört aralıkta tüp bebek için hazırlık kısmına başlaık. yumurta toplanacağı gün eim m.tese olacak sperm bulunursa yumurta toplanacak bulunamazsa kalacak. zor ama denemk zorundayızzz

ewet kaan aydosu bıcok kısıden duydum okudum ama ben ıstanbuldayım eşimin işleri yuzunden mecbur istanbulda doktor bulmamız lazım saolun yardımlarınız ıcın allah kucagımıza en kısa zamanda bebek versın...

bilmiyorum arkadaşım ben en so attıgımda yollayabilmiştim ama belki bir sorun vardır...

Back
X