TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

p_aytar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
269
1
96
Zonguldak
arkadaşlar benim eşimde doğuştan sperm taşıyı kanallar yok bunun dışında tüm tetkikleri normal ama azospermi hastası.kadın doğum uzmanı %90 üroloji uzmanı % 40 sperm bulma şansımız var ve iyi bir oran dedi.bu yolla çocuğu olan arkadaşlarım varsa neler tecrübe ettiklerini paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşlar benim eşimde doğuştan sperm taşıyı kanallar yok bunun dışında tüm tetkikleri normal ama azospermi hastası.kadın doğum uzmanı %90 üroloji uzmanı % 40 sperm bulma şansımız var ve iyi bir oran dedi.bu yolla çocuğu olan arkadaşlarım varsa neler tecrübe ettiklerini paylaşırsanız sevinirim.

canım sizde bizimle aynı durumdasınız.nadir durumda olsa oluyo işte,sperm bulunuyor,bizim ilk tüp bebek denemesinde tese ile alındı sperm 3 embriyo oluştu ama gebelik olmadı

eşimin mesleği gereği gatada olmak durumundayız.eşimin genetik dahil tetkikler tamam bende hormon için kan verdim bugün dönüyoruz.salı gününe rahim filmi çekip rapor işlerini halledeceğiz kısmetse hazran yada temmuzda tese işlemi ve ivf yapıcaz.bize dün tüp bebekte iyi olan kadın doğum hocası %90 oranda bu tip hastalarda sperm buluyoruz dedi.ürolog profta %40 bulma imkanımız var dedi.buda ii bir oran diyerek proxeed plus yazdı hayırlısı

benim eşiminde kanalları yok ama bizde sperm bulundu,inşallah sizdede bulunur.ben de bizim durumda olanla hiç karşılaşmadım diyordum.genetik testler hemen çıkmamıştı bizim.onlarda temiz çıktı.o yazdığın ilacı duymadım.2 denememizi yazın yaptıracağız,mecburen yaz tatili

esmerim sizde bulunan spermler embriyo için yeterli sayıdamı?doktor bizdende genetik olarak şüphelenmedi gerçi biz sonuçları almadık daha tetkikler tam bir tek genetik gelecek birde benim rahim filmi vs var rapor için.TESE yaptırmıştınız değilmi?

esmerim sizde bulunan spermler embriyo için yeterli sayıdamı?doktor bizdende genetik olarak şüphelenmedi gerçi biz sonuçları almadık daha tetkikler tam bir tek genetik gelecek birde benim rahim filmi vs var rapor için.TESE yaptırmıştınız değilmi?

sayı için herhangi birşey denmedi.çıkış olmadığı için tabi tese yaptırdık.hatta ilk denemedeki embriyolar a kalite dendi,doktorumuz çok olumluydu.ama nasip,olmadı

Merhaba kızlar benim eşimde de doğuştan kanal yok.Kaan Aydos2a gittik o hemen muayenede anlamış fakat emin olmak için transektal usg yaptırtmış ve teşhisi doğrulanmış.Esmerim sizde çıkmasına çok sevindim .Kaliteli çok sperm çıktı mı?Yardımcı olursan sevinirim budurumda olan kimse yok....

eşimin mesleği gereği gatada olmak durumundayız.eşimin genetik dahil tetkikler tamam bende hormon için kan verdim bugün dönüyoruz.salı gününe rahim filmi çekip rapor işlerini halledeceğiz kısmetse hazran yada temmuzda tese işlemi ve ivf yapıcaz.bize dün tüp bebekte iyi olan kadın doğum hocası %90 oranda bu tip hastalarda sperm buluyoruz dedi.ürolog profta %40 bulma imkanımız var dedi.buda ii bir oran diyerek proxeed plus yazdı hayırlısı[/Q

Canım kistik fibrozis gen mutasyon analizini yatırdın mı?Eşinin taşıyıcı olma ihtimali var ya.Birde üroloğunuzun verdiği oran çok düşük geldi bana.Biz ilk öğrendiğimizde kanal yokluğunu mutlu olduk en azından tıkanıklık diye.Bulunacağını kesine yakın diyorduk tedaviye başladık biz de bulunmayabilir diyorlar korkuyorum.Emre Beye e-posta yolladık bulunması problem olmaz demiş.Kaan Hoca yüksek bir oran söyledi.Nasip...

karyotipleme,y kromozom delesyonu ve kistik fibrozis araştırması 2 haftaya sonucu çıkacak.bizim ürolog öyle dedi.ama kadın doğum hocamız %90 diyor.kaan hoca ne dedi size?bizim bulgularda skrotal ultrasonda caput epididimler görülemedi transrektal ultrasondada seminal veziküller görülemedi (agenezi) diyordu sizinde aynısımı?kadın doğum hocamız kısa metod uygulayacak yaşımız genç diye sizde nasıl.

Bizden sadece kistik fibrozis testi istedi Kaan Hoca.Sonucu bekliyoruz.Bulunduğumuz yerde tedaviye başladık.Bize uzun protokol yapacaklar yaşımız genç diye .Bilmiyorum artık.Sperm çıksın da inşallah.Vas deferanslar yok bir de seminal veziküller yok bizde.

kızlar mrb benım esımde azospermı var..bızde memorial de amelıyat olacak..tese yı semıh bey yapacak..hormon tahlıllerı ve genetık testlerı normal cıkmıstı..usg lerde normal ama bızde korkuyoruz bu ay ıcersınde olacak teseyı benıde yumurta toplamaya hazırlıyorlar..herkesın hakkında hayırlısı..bızde tıknıklık mı yoksa tamamen mı uretılmıyor cevabını bulamadık...tese olmadan da bılemıyoruz..bende su acıdan sasırdım..hersey normalse acaba hıc mı bırsey yok...nebıleyım artık ne dusunecegımı sasırdım bende..

Merhaba kızlar benim eşimde de doğuştan kanal yok.Kaan Aydos2a gittik o hemen muayenede anlamış fakat emin olmak için transektal usg yaptırtmış ve teşhisi doğrulanmış.Esmerim sizde çıkmasına çok sevindim .Kaliteli çok sperm çıktı mı?Yardımcı olursan sevinirim budurumda olan kimse yok....

tabiki,öncelikle geçmiş olsun,biz de kaan aydosta tese yaptırdık.3 tane kaliteli embriyo oluştu,ama tutmadı

Bizden sadece kistik fibrozis testi istedi Kaan Hoca.Sonucu bekliyoruz.Bulunduğumuz yerde tedaviye başladık.Bize uzun protokol yapacaklar yaşımız genç diye .Bilmiyorum artık.Sperm çıksın da inşallah.Vas deferanslar yok bir de seminal veziküller yok bizde.

çıkar inşallah,güzel düşün,dua et iyi olur inşallah

tam aynı durumdayız ben 27 eşim 28 yaşında bize kısa (8 günlük) protokol uygulanacak doktorumuzu ve süremizi kaan hocayada mail olarak sorduk tedavimizi ve ivf işlemlerini eşimden dolayı gatada yaptırmak zorundayız.umarım hepimizin bebekleri olurda hayırlı evlatlara ana baba oluruz inşallah.Allahım hayırlısını nasip et hepimize.

Back
X