• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

tam aynı durumdayız ben 27 eşim 28 yaşında bize kısa (8 günlük) protokol uygulanacak doktorumuzu ve süremizi kaan hocayada mail olarak sorduk tedavimizi ve ivf işlemlerini eşimden dolayı gatada yaptırmak zorundayız.umarım hepimizin bebekleri olurda hayırlı evlatlara ana baba oluruz inşallah.Allahım hayırlısını nasip et hepimize.

Evet durumumuz çok benziyor ben 26 eşim 27 yaşında.Şu an doğum kontrol hapı kullanıyorun adetimin 21. günü kontrele gideceğim yani perşembe günü.Tedavim tam manasıyla başlayacak.Çıkmazsa diye korkuyorum.İnternette okuduğum bilgilerde tıkanık olanlarda yüzde yüze yakın diyorlar ya onunla ferahlatıyorum kendimi.
Bi de işimden dolayı bulunduğumuz yerde yaptıralım dedik, teseyi güzel yapamazlarsa diye de korkuyorum.Ankarada olsun istedik yol felan kötü etkiler diye ilkini burada yaptıralım dedik.Başladık Allah hepimize nasip eder..
:Saruboceq:

Ne raporu canım SGKdan yararlanmak için mi ben 4.5 yıllık çalışan olduğum için alamıyorum.Şu genetik test de çıkmadı gitti.40 gündür bekliyoruz.Ben de taşıyıcı olmam inşallah.Bir de birşey soracağım eşlerimizde kanal olmadığı için Kistik Fibrozis hastası mı taşıyıcısı mı oluyorlar.Okuduğum makaleler kafamı karıştırdı.

Ne raporu canım SGKdan yararlanmak için mi ben 4.5 yıllık çalışan olduğum için alamıyorum.Şu genetik test de çıkmadı gitti.40 gündür bekliyoruz.Ben de taşıyıcı olmam inşallah.Bir de birşey soracağım eşlerimizde kanal olmadığı için Kistik Fibrozis hastası mı taşıyıcısı mı oluyorlar.Okuduğum makaleler kafamı karıştırdı.

biz de yaptırdık genetik testi temiz çıktı çok şükür,inşallah sizin de temiz çıkar.eğer testte kistik fibrozis çıkarsa çocuktada olma ihtimali olur diye yapıyorlar testi.aile de var mı bu durmda olan

kızlar benim eşimde azospermi 3yıl önce ilk tesesinde gelişmemiş hücreler bulunu tüpbebek denendi tutmadı şimdi ikinciyi düşünüyor ve korkuyoruz yaa buseferde sperm bulunmazda kavuşamazsam bebeğime hiç bir sorunda yok ama neden azo bilmiyorum...

arkadaşlar benim eşimde doğuştan sperm taşıyı kanallar yok bunun dışında tüm tetkikleri normal ama azospermi hastası.kadın doğum uzmanı %90 üroloji uzmanı % 40 sperm bulma şansımız var ve iyi bir oran dedi.bu yolla çocuğu olan arkadaşlarım varsa neler tecrübe ettiklerini paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadasim, benimde esim gecirdi ameliyattan sonra idrar kesesine sperm gitmeye basladi, iki hafta once TESE yaptilar, sperm degil tissue olarak dondurdular kaliteiyi biliyoruz anca tedavi basladinda belli olur bonden oncede Turkiyede ilk tup bebek denemede sperm aldilar esimden, TESE yonetim ile ilk basarisiz oldu ama sperm degil benim hormon degerelerim yuksek oldu icin, ikinci defada dondurulmuslarla denedimde hamilelik gerceklesti ama dusuk le sonuclandi malesef, simdi ucuncu denememi Canada'da deniycem adet bekliyorum herseyin hayirlisi....

Merhaba arkadasim, benimde esim gecirdi ameliyattan sonra idrar kesesine sperm gitmeye basladi, iki hafta once TESE yaptilar, sperm degil tissue olarak dondurdular kaliteiyi biliyoruz anca tedavi basladinda belli olur bonden oncede Turkiyede ilk tup bebek denemede sperm aldilar esimden, TESE yonetim ile ilk basarisiz oldu ama sperm degil benim hormon degerelerim yuksek oldu icin, ikinci defada dondurulmuslarla denedimde hamilelik gerceklesti ama dusuk le sonuclandi malesef, simdi ucuncu denememi Canada'da deniycem adet bekliyorum herseyin hayirlisi....

Ben 24 yasin'a gircem, esim 31 yasinda. Este rahatsizlik oldumu cok zor canim,kadinda olsa gine bi sekilde tedavi ediliyo ama erkekte cok zor ben TESE operasyonu olmadan bir ay once keci boynuzu kuru yaptim her aksam esim icti, faydasi olurmu olmazmi bilmiyorum ama keciboynuzu kurunun sperm hareketliligini artirdigini cok yerde okudum o yuzden, sizede tavsiye edebilirim. Tedavim adet oldumda bu ay basliycak duruma gore sizede yazarim arkadaslar umutsuzluga kapilmayin arkadaslar hep dua edin, herseyin hayirlisi hakkimizda....

canım aynen sizin gibiyiz.bende ikinci denememde dondurulmuş tek embriyo ile dün sonucumu aldım hamileym. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

inşallah ALLAH'ım hepimize önce hayırlı TESE ve ICSI sonuçları sonrada sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

biz de yaptırdık genetik testi temiz çıktı çok şükür,inşallah sizin de temiz çıkar.eğer testte kistik fibrozis çıkarsa çocuktada olma ihtimali olur diye yapıyorlar testi.aile de var mı bu durmda olan

Yok canım başımıza gelince duyduk.İnsanın başına gelince neler öğreniyor.Evet bu durumda olan üç kişiyiz daha önceki yazılarından seni takip etmiştim Esmerim.Sizde bulunması bize umut oldu.Eşimin raporunda epididimde staz var yazıyor.Staz dolaşımı olan bir şeyin çeşitli nedenlerle birikmesi demekmiş.Burdan yola çıkarak sperm birikmesi var diye düşünüyoruz.İnşallah doğrudur.Kalitesi nasıl bilmiyorum.

Kızlar yarın tedavi için kontrole gidiyorum Adetimin 21. günü benimki uzun protokol.Heyecanlıyım inanın.Tüp bebek denemesi yapmak zor(tutacak mı tutmayacak mı)ancak teseyle tüp bebek daha zor.(çıkacak mı çıkmayacak mı)Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .

Back
X