Teşk ederim kocacım olacak adam bana hayatın acımasız çetin taraflarını tattırdığın için..teşekkür ederim bitmek bilmez inatların psikolojik baskıların ve diretmelerin zorlamaların için..ailemde ailem demelerin onlarsız beni kabul etmemelerin görmezden gelmelerin yok saymaların cezaların ödüllerin için....onlarla iyisem prenses gibi davranıp kötüysem yerin dibinde bir külkedisi yaptığın ve farketmeyerek o küçük beyninle aslında onları benden daha çok soğuttuğun için..ruhumu onurumu gururumu yıprattığın için teşekkür ederim....aklın fikrinin maddiyattta parada pulda olduğu,parayla sevgini bile satın alacağını düşünerek kişiliğimi bozduğun için..bir kere güleryüz göstermeyip hep işin doğrultusunda bencilce davranıp beni kendimi kullanılmış bir paçavra hissettirdiğin için...çok yordun beni çok üzdün çok yıprattın aynalara küstüm sayende ruhum yaşlandı..gözlerimin altı mosmor mutsuzluğumun kanıtı gibi...sanki çok değil bir kaç sene önce dahamı mutluydum diye sorgulamak..sorgulamak..güvensizlik ve çelişkiler içinde yaşamak...yaşamak..ama senin içkin kumarın karı kızın yokya öpüp başıma koymalıyım seni nede olsa kadınım ben..çaresiz..ümitsiz..vede sahipsiz..en acısıda bu sahipsiz..yaşlanmak..ömrüm aldığım her nefes her an korkutur oldu beni..sana sadece teşekkür eder gibi davrancam bu hayatta ama ama yaptığın zulümler için öbür tarafta ayrı teşekkürlerim olacak..teşekkürler...
kardeşim hayat çok acımasız ama bizde bir o kadar güçlüyüz dünya sadece eşin üzerine kurulu degil onun dışındada bir hayat var mutluluk veya mutsuzlugunu ona baglama derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinde büyük rabbin var kederlerini üzüntülerini gecenin karanlıgına göm yüregine sabah güneşi öyle dogsun ki bütün acıları kederleri silsin için huzur mutluluk dolsun gözlerinden akan yaşlarda sadece mutluluktan olsun allaha emanetsin iyi geceler
sevgiyi hissetmeden yaşamak. Evli olup ama bi erkegin seni sahiplendigini hissetmeden sevmeye ve sevilmeye okadar açken oturup dogru duzgun bile muhabbet edemeden.. Hatta karsındakiyle ne konusucagını bile bilmeden..
Bırakıp gitsen gidemessin kalsan bi işe yaramaz.. Arada sıkısır kalırsın.. Seni cok iyi anlıyorum biliyomusun ...
Sevgiyi hissetmeden yaşamak. evli olup ama bi erkegin seni sahiplendigini hissetmeden sevmeye ve sevilmeye okadar açken oturup dogru duzgun bile muhabbet edemeden.. Hatta karsındakiyle ne konusucagını bile bilmeden..
Bırakıp gitsen gidemessin kalsan bi işe yaramaz.. Arada sıkısır kalırsın.. Seni cok iyi anlıyorum biliyomusun ...
aradaki ipler koptumu artık iyi söylese bile küfür eder gibi gelir insana oysa il evlendiginde insan herşeyi nasılda toz pembe görür keşke herşey o ilk günki gibi olabilse allah kimsenin yuvasında huzursuzluk vermesin dünyanın en zor şeyi
BENDE İKİNİZİN PSKOLOJISINDEYM.. napacagmı sasırdım... allah hepmzn yrdmcsı olsn :/
evet gercekten zor bizim aramızda 10 yas var.. kendinden buyk biriyle evlenmek insanın kendine yaptıgı haksızlıktan baska bisey degil
Duygularini cektiklerni herkes sizin gibi kisa bir sekilde dile getirmez akilli bir bayansin neden esine bu Kadar firsat verdin bende cok sey yasadim sevgiden cok korkuyordum su 46 yasindayim 28 yillik evliyim ayaklarimin üstünde duruyorum kavya etmiyorum fikrimi söylüyorum ya sen yoluna ya ben yoluma erkeklerin olgunlasmasi baya zaman aliyor simdi ben kazandim onlar bizi dogurmadi saygi ve Sevgi bittiyse o evliligi uzatmanin anlami yok Allah sabir kuvvet versin canim
günaydın hanımlar gerçekten çok haklısın kardeş aynı yaş olması gerek degilse ömür boyu sıkıntı oluyor o herşeyi yaşamış geçmiş sen onun geçmişte yaşadıklarını yaşıyorsun bir sürü sorun oluyor kendinin geçmişte yaptıkları unutuluyor senden olgunluk bekleniyor yani kısaca kendini yıpratmak isteyen kendinden büyük biri ile evlensin
günaydın hanımlar gerçekten çok haklısın kardeş aynı yaş olması gerek degilse ömür boyu sıkıntı oluyor o herşeyi yaşamış geçmiş sen onun geçmişte yaşadıklarını yaşıyorsun bir sürü sorun oluyor kendinin geçmişte yaptıkları unutuluyor senden olgunluk bekleniyor yani kısaca kendini yıpratmak isteyen kendinden büyük biri ile evlensin
cnm valla erkekler büyük olunca daha iyi oluyo bana göre. Sana bebeği gibi davranıyor. Incitmiyo. Olgun olluyo. Tabiii kişiden kişiye değişir. Benim eşim benim çocukluklarıma göz yumuyo. Ben çok memnunum. Bugün olsa yine kendimden büyükle evlenirdm. Aynı yaşta olunca kimse alttan almıyor çünkü. Ikisininde içinde fırtınalar kopuyo. Sonuçta yürümüyor bana göre.
bu kadar şiddetin (psikolojik) ve sömürünün ortasında hayatını devam ettirmek neden? Mutlaka geçerli nedenlerinin vardır. Allah sabırlar versin.
duygularini cektiklerni herkes sizin gibi kisa bir sekilde dile getirmez akilli bir bayansin neden esine bu kadar firsat verdin bende cok sey yasadim sevgiden cok korkuyordum su 46 yasindayim 28 yillik evliyim ayaklarimin üstünde duruyorum kavya etmiyorum fikrimi söylüyorum ya sen yoluna ya ben yoluma erkeklerin olgunlasmasi baya zaman aliyor simdi ben kazandim onlar bizi dogurmadi saygi ve sevgi bittiyse o evliligi uzatmanin anlami yok allah sabir kuvvet versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?