Teşekkür ederdimmm belki...

bu kadar derdı cekmek zorunda degılsınnn
ıhtıyacın olan bıraz cesaret

Canım öncelikle allah yardımcın olsun..Bazı şeyler bizim elimizdedir çekmek yada çekmemek,katlanmak yada katlanmamak,sabretmek yada etmemek... Bu kadar psikolojik şiddete iyi dayanmışsın umarım bundan sonraki hayatın için daha iyi kararlar alabilirsin...

Sadece şunu hatırlatmak istiyorum,biz kadınlar aslında çok güçlüyüz ve istediğimiz her şeyi yapabiliriz ama kimi zaman cesaretimizi kaybediyoruz.Bu dünyaya 1 defa geldik ve mutlu olmak hepimizin hakkı...Bi daha geri dönüşümüz kaybettiğimiz zamanı geri alma şansımız olmayacak.

geçenlerde bir yerde bir bir şey okumuştum tam hatırlamıyorum ama

"karşınızda ki insan sizi devamlı ağlatıyorsa,belki güldürmek istediği kişi siz deilsinizdir." gibi bir şeydi

Sevgiyi hissetmeden yaşamak. evli olup ama bi erkegin seni sahiplendigini hissetmeden sevmeye ve sevilmeye okadar açken oturup dogru duzgun bile muhabbet edemeden.. Hatta karsındakiyle ne konusucagını bile bilmeden..
Bırakıp gitsen gidemessin kalsan bi işe yaramaz.. Arada sıkısır kalırsın.. Seni cok iyi anlıyorum biliyomusun ...

mutsuzsan seni o insana baglayan bişey yokki canım
herkes kendi yoluna baksın
kocan anasının dibine girsinde bidaha çıkamasın

canım sağolasın hepimize inş artık bayanlar üzülmesin ezilmesin....mutsuzluğa çaresizliğe mahkum olmasın...allahtan dileğim..

biliyorum beni çok iyi anladığını arkadaşım yanlız olmadığımı sabretmem gerektiğini benim gibi bu durumları öok yaşayanlar olduğunu ve üstesinden geldiğini ama öyle bi zamandayımki psikolojimi ruhumu çok yorgun hissediyorum sanki üstümde tonlarca ağırlık var ağzımı açıyoyorum diyeceğimi unutuyorum,elim kolum tutmaz kafam çalışmaz oluyo düşünmicem diyorum farklı entrikalar farklı oyunlar inatlaşmalar..evlilik oyun mu allah aşkına evlilik emektir samimiyettir güvendir,evlilik anlayıştır o insanı nasıl var edecem diye düşünürsün nasıl yok edecem diye değil..pişman ederek değil...

Eşinin ailesiyle ne tür sıkıntılar yaşadınız bilmiyorum canım ama şöyle söyliyim eğer eşin sana ailesine iyi davrandığında prensesler gibi davranıyorsa şanslısın inan.

Bunu lehine çevirebilirsin...

Gönül neler istemez? Böyle olmasa eşler hep anlayışlı ve sevgi dolu olsa keşke ama bende anladım ki hayat maalesef çok farklı.

Velhasıl herkes yaşıyor senin yaşadıklarını arkadaşım. Şöyle ki daha dün konu açtım, daha ne diyim :)

BENDE İKİNİZİN PSKOLOJISINDEYM.. napacagmı sasırdım... allah hepmzn yrdmcsı olsn :/

aminnnn allah hic kimsenin evinde huzursuluk vermesin
Allah hic kimseye dert vermesin hastalik vermesin gerisi düzelir allahim yardimciniz olsun ins istedigin gibi olur hersey

Duygularini cektiklerni herkes sizin gibi kisa bir sekilde dile getirmez akilli bir bayansin neden esine bu Kadar firsat verdin bende cok sey yasadim sevgiden cok korkuyordum su 46 yasindayim 28 yillik evliyim ayaklarimin üstünde duruyorum kavya etmiyorum fikrimi söylüyorum ya sen yoluna ya ben yoluma erkeklerin olgunlasmasi baya zaman aliyor simdi ben kazandim onlar bizi dogurmadi saygi ve Sevgi bittiyse o evliligi uzatmanin anlami yok Allah sabir kuvvet versin canim

evet gercekten zor bizim aramızda 10 yas var.. kendinden buyk biriyle evlenmek insanın kendine yaptıgı haksızlıktan baska bisey degil

günaydın hanımlar gerçekten çok haklısın kardeş aynı yaş olması gerek degilse ömür boyu sıkıntı oluyor o herşeyi yaşamış geçmiş sen onun geçmişte yaşadıklarını yaşıyorsun bir sürü sorun oluyor kendinin geçmişte yaptıkları unutuluyor senden olgunluk bekleniyor yani kısaca kendini yıpratmak isteyen kendinden büyük biri ile evlensin

günaydın ne güzel söylemişşin evet onlar bizi dogurmadı ki ömür boyu çekelim mutsuzsan bitirmek iki taraf için en dogrusu

Bu kadar şiddetin (psikolojik) ve sömürünün ortasında hayatını devam ettirmek neden? Mutlaka geçerli nedenlerinin vardır. Allah sabırlar versin.

cnm valla erkekler büyük olunca daha iyi oluyo bana göre. Sana bebeği gibi davranıyor. İncitmiyo. Olgun olluyo. Tabiii kişiden kişiye değişir. Benim eşim benim çocukluklarıma göz yumuyo. Ben çok memnunum. bugün olsa yine kendimden büyükle evlenirdm. Aynı yaşta olunca kimse alttan almıyor çünkü. ikisininde içinde fırtınalar kopuyo. sonuçta yürümüyor bana göre.

cnm sana bu konuda katılamıycam ben çünkü tam tersini düşündüm büyük olsun yaşlı görünsün yanında nazlasın tuzlasın seni,olgun olsun çünkü bayanlar bence daha erken olgunlaşıyo sorumluluk daha fazla hayatın her alanında,erkekler geç olgunlaşıyo özellikle evlendikten sonra daha iyi idrak ettim bunu biz aynı yaşyatız ayyy olmaz olsaydık..adamın kanı kaynıyo herşeye pohpohlanmak istiyo 5 yaşında oğlan çocucuğu hiç bir olgunluk yok ben ben önce bennn...ayy bir daha dünyaya gelsemde evlensem 10 yaş büyük olsun kesinlikle olgun olsun bu ne böyle resmen çocuk pışpışlıyorum ben halimi bir görsen büyümüyo 2 poşet taşıyamıyo alışverişlerde filan zor geliyooo ayyy daha böyle bir sürü...erkek bayana muhtac olsun bayan erkeğe değil bırak yaşlı olsun..farkları ne allah aşkına hepsinde var bi ...::)))amaann adam olsun olgun olsun yani..

kesinlikle canım yaa olgunluk yokki bende ben borusunu öttürmekten kendi isteklerini kabul ettirmekten başka bişey bilmiyo..olgun olsun büyük olsun yaşamı
ş görmüş olsun feleğin çemberinden geçsin hatta sabır denen bişe yok benimkindee ne desemmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..........içimi şişiriyo benim şişesiceee::)

bu kadar şiddetin (psikolojik) ve sömürünün ortasında hayatını devam ettirmek neden? Mutlaka geçerli nedenlerinin vardır. Allah sabırlar versin.

geçerli sebebim durumu çok iyi sıkıntımız yok birde düzelir geçiş zamanı düşüncelerim..ve sabır etmekk biraz daha...ve içki kumar karıkız ayaklarının olmaması sence yeterlimi....çok komik değilmi..sebeplere bakk..evlilik buymuş demekki..

bayansan eğer akıllı olmakta bir yerde fesat nankör..vb şeyler oluyor işte..beni geri çekiyor bu adam zaten..farkındayım düşünüyorum biraz sabır biraz kendi çıkarlarım doğrultusunda kendimi kullanırmıcak şekilde yolumu bulmaya..ne yapayım başka bilemiyorum ki...boşan ..boşanmak çözümmü çaremi? Değil toplum aile yapısı hıı düşünme onları elalem için mi yaşıyoruz evet bu toplumda ne yazıkki öyle herkez için yaşıyoruz resmen..cahil gerici yobaz toplum yapımızda...iş bulcam ayaylarım üsütnde durcam önce sonrada devam ettirmeye çalışcam ama çalışcam..başkada yapacağım bişe yok..yorgunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…