canı hakkında hayırlısı böyleymiş.inan herşey daha güzel olsun dilerdim senin için ama kısmet.diyecek çok bir şeyde yok.ama kendini toparladığın zaman tedaviye yeniden başladığın zaman meleğin seni üzmeden gelir inşallah.bende çok kötü şeyler yaşadım ama yılmadan yorulmadan tekrra yola devam etmek için sabırsızlanıyorum.herşey gönlümüzce olsun arkadaşım inşallahopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım ya insan çok umutlanıyo ama buda bi imtihan inş en kısa zamanda ummadığın anda kavuşursun bebeğine değerin düşmüşmü doktorun ne söyledi herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım üzülme diyemiyorum çünkü insan çok üzülüyo ama olsun sağlam durki tekrar başlayabilesin canımmlmaz::teselli:
canım benimde 1.6 çıktıDaha zamanımız var demek ki. Sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Bende bi sürelik rafa kaldıryorum bu işleri, düşünmiycem, konuşmıycam, araştırmıycam bi süre hiiiç ilgilenmiycem.
Hakkımızda hayırlısı olsun bize zor gelsede bunda da bi hayır var bizler için. Kendine iyi bak canım inşallah güzel haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle...
Canım hayırlısı böyleymiş demekki,
ben çok yıkılmıştım tüp bebek denemem negatif olunca ama
üzülsemde üzülmesemde değişen hiçbişey olmadı
kaderimiz böyleymiş Rabbim inşallah bizede bigün anne olmayı nasip eder
Böyle kararlı olmanada çok sevindimkaydirigubbakcemile5
hayırlısı değilmiş şimdi demek lazım Adam cım.
elbette allah bu güzel dileğin karşılığını bir gün verecek, o kadar kutsal ve iyi niyetli ki dualarımız.. en kısa zamanda kavuşursun inşallah tüp bebişlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?