teşekkür ederimmm

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
arkadaşlar tüp bebeğime kavuşamasam da tüm tedavi boyunca bana verdiğiniz destek ve emekten iyi niyetten ötürü hepinize çok teşekkür ederim...her zaman dediğim gibi bunu da yaşamak varmış....her şerde bir hayır olduğuna inanırım....belki çok da umutlu başlayamadım daha doğrusu başladım da umudumu kıran çok terslikler yaşadım...bunlardan çıkardığım sonuç her şeyi fazla zorlamaya gerek olmadığı...biraz zamana bırakmalıyım...zaten her şey olacağına varıyor...ama yapı meselesi ben çok kuruyorum kafamda istediğim şeyleri...halbuki alnımıza ne yazılmışsa onu yaşayacağız...ne yaparsak yapalım...biraz para biraz ortam ve biraz biyolojık dengemi düzeltince gene bebeğim için çabalayacağım...o ana kadar herkes kendine ii baksın...her şey gönlünüzce olsun canlarım...biz kadınlar her zaman mücadele edeceğiz...mayamızda var...:enbuyukkk::hooray:

canım hayırlısı olsun yaaa. uzme kendini cok olur mu... yazdigindan anlıyorum uzmuyorsun zaten ama hayırlısı bu deyip tevekkel etmemiz lazım canım.

hepimiz bir umitle basliyoruz bu yola ama bazilarimizin %40 bazılarımızın %60 şansı var bu yolda. ama işte o yüzdelerin olumlu tarafına denk gelmek her zaman denk gelmiyor.
insallah rabbim sana da en dogru zamanda en saglikli en hayırlı evlatları verir. saglıkla mutlulukla buyutmek nasip eder canım benim...
dualarımız hepimiz icin...

sağol kayracım momicim...
her yaşadığımız zorluk bizi yaşama karşı daha da güçlü hale getiriyor...
ben bu olayda bazı şeyleri daha iyi anladım...

canı hakkında hayırlısı böyleymiş.inan herşey daha güzel olsun dilerdim senin için ama kısmet.diyecek çok bir şeyde yok.ama kendini toparladığın zaman tedaviye yeniden başladığın zaman meleğin seni üzmeden gelir inşallah.bende çok kötü şeyler yaşadım ama yılmadan yorulmadan tekrra yola devam etmek için sabırsızlanıyorum.herşey gönlümüzce olsun arkadaşım inşallahopuyorumnanaktan

canı hakkında hayırlısı böyleymiş.inan herşey daha güzel olsun dilerdim senin için ama kısmet.diyecek çok bir şeyde yok.ama kendini toparladığın zaman tedaviye yeniden başladığın zaman meleğin seni üzmeden gelir inşallah.bende çok kötü şeyler yaşadım ama yılmadan yorulmadan tekrra yola devam etmek için sabırsızlanıyorum.herşey gönlümüzce olsun arkadaşım inşallahopuyorumnanaktan

sağol canım senin de dileklerin gerçek olsun...ben eşimi çok seviyorum..ben üzüldükçe o da üzülüyo...buna hakkım yok...onu üzmemeliyim...bazen bize nazar değdiğini de düşünüyorum....:nazar:

geçmiş olsun canım ya insan çok umutlanıyo ama buda bi imtihan inş en kısa zamanda ummadığın anda kavuşursun bebeğine değerin düşmüşmü doktorun ne söyledi herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım üzülme diyemiyorum çünkü insan çok üzülüyo ama olsun sağlam durki tekrar başlayabilesin canımm:olmaz::teselli:

geçmiş olsun canım ya insan çok umutlanıyo ama buda bi imtihan inş en kısa zamanda ummadığın anda kavuşursun bebeğine değerin düşmüşmü doktorun ne söyledi herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım üzülme diyemiyorum çünkü insan çok üzülüyo ama olsun sağlam durki tekrar başlayabilesin canımm:olmaz::teselli:

sağol canım dr çarşamba gideceğim...değerim bugün 38 e düşmüş canım...

canım benimde 1.6 çıktı :( Daha zamanımız var demek ki. Sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Bende bi sürelik rafa kaldıryorum bu işleri, düşünmiycem, konuşmıycam, araştırmıycam bi süre hiiiç ilgilenmiycem.
Hakkımızda hayırlısı olsun bize zor gelsede bunda da bi hayır var bizler için. Kendine iyi bak canım inşallah güzel haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle...

Canım hayırlısı böyleymiş demekki,
ben çok yıkılmıştım tüp bebek denemem negatif olunca ama
üzülsemde üzülmesemde değişen hiçbişey olmadı
kaderimiz böyleymiş Rabbim inşallah bizede bigün anne olmayı nasip eder
Böyle kararlı olmanada çok sevindimkaydirigubbakcemile5

hayırlısı değilmiş şimdi demek lazım Adam cım.
elbette allah bu güzel dileğin karşılığını bir gün verecek, o kadar kutsal ve iyi niyetli ki dualarımız.. en kısa zamanda kavuşursun inşallah tüp bebişlerine :emir_bebek:

canım benimde 1.6 çıktı :( Daha zamanımız var demek ki. Sağlık olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Bende bi sürelik rafa kaldıryorum bu işleri, düşünmiycem, konuşmıycam, araştırmıycam bi süre hiiiç ilgilenmiycem.
Hakkımızda hayırlısı olsun bize zor gelsede bunda da bi hayır var bizler için. Kendine iyi bak canım inşallah güzel haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle...

haklısın canım...çok yıpratıcı bir süreç....düşünmemek elde değil ama kafamızı boşaltmaya çok ihtiyaç var...şuan dünya çok boş ve anlamsız geliyo normal olarak ..hiçbişi mutlu etmiyo...ama bu günlerde geçecek....zamanımı nası geçireceğimi inan bilmiyorum...hakkında hayırlısı olsun...inanıyorum ki bir gün gene güçlü olup başlayabileceğiz..

Canım hayırlısı böyleymiş demekki,
ben çok yıkılmıştım tüp bebek denemem negatif olunca ama
üzülsemde üzülmesemde değişen hiçbişey olmadı
kaderimiz böyleymiş Rabbim inşallah bizede bigün anne olmayı nasip eder
Böyle kararlı olmanada çok sevindimkaydirigubbakcemile5

sağol canım...senin için de herkes için de benim için de hayırlısı olsun....

hayırlısı değilmiş şimdi demek lazım Adam cım.
elbette allah bu güzel dileğin karşılığını bir gün verecek, o kadar kutsal ve iyi niyetli ki dualarımız.. en kısa zamanda kavuşursun inşallah tüp bebişlerine :emir_bebek:

sağol guzum.....allah hepimize güzel yazılar yazsın dilerim.....

rabbim kocalarımızı ve sevdiklermzi bize bağışlasın da.. bir gün bi de tatlı meyve verir elbet.. sabretmek anneliğin en önemli kuralı ne de olsa.. hakkımızda hayırlısı hayatım..

ınş hersey daha ıyı olur canım............bebeğin mutlaka bı yrde beklıyoo senı.............umutlu ol..........
ınş rabbım yureğine gore verrsın................

canım çok üzüldüm allah sabır versin.......ama böyle dim dik olman çok güzel....ben çabuk yıkılmıştım.......kendimi üzmekten başka bi işe yaramadı........
inşallah bizlerde bir gün anne olucaz.........

Back
X