• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesekkur sadece..

nesssl

...
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
369
30
73
Benimki teşekkür ,sadece evet.
Bir derdim var'a ve kadınlar kulübüne,kurucusuna,üyelerine,burada olan herkese teşekkür ederim.(Cok sık giremesemde(eşim vardiyali çalışıyor vakit bulamıyorum bazen) ,giriş yapmadan takip etmeye çalışıyorum heran.
Kimseye anlatamadiklarimi anlatabildigim,iyi ve kötü ,sert ve ılımlı yorumlar alabildigim için,kafama takılan her konuyu açıp burada bulup fikir edinebildigim,bilmediklerimi öğrendiğim,vay be buda mi olmuş deyip saskinlikla okuduğum konular icin,kadınlar kulübüne,kurucusuna ve üyelerine teşekkür ederim.
Su anda vakit ayırıp okuyanlar için tekrar teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden..

Benimki teşekkür ,sadece evet.
Bir derdim var'a ve kadınlar kulübüne,kurucusuna,üyelerine,burada olan herkese teşekkür ederim.(Cok sık giremesemde(eşim vardiyali çalışıyor vakit bulamıyorum bazen) ,giriş yapmadan takip etmeye çalışıyorum heran.
Kimseye anlatamadiklarimi anlatabildigim,iyi ve kötü ,sert ve ılımlı yorumlar alabildigim için,kafama takılan her konuyu açıp burada bulup fikir edinebildigim,bilmediklerimi öğrendiğim,vay be buda mi olmuş deyip saskinlikla okuduğum konular icin,kadınlar kulübüne,kurucusuna ve üyelerine teşekkür ederim.
Su anda vakit ayırıp okuyanlar için tekrar teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden..

katılıyorum nesssl
bu kulüp çok faydalı
burada yakın çevremde kimseyle dertleşemeyeceğim birçok konunun cevabını buldum
tek ben değilmişim dedim. ve herkesin birbirine destek olmaya çalışması çok güzel
seninle hemfikirim

Valla bi tesekkurde benden..bazen o kadar bunaliyorumki bi anda kendimi burda bulup sanki bi arkadasimla dertlesir gibi hissediyorum..tek korkum kimliklerimizin bigun ortaya cikmasi...yoksa bittim ben.
.kimseye anlatamadiklarim bile burda yazili...;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X