• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teşekkürler ömrümmmmmm

Ne güzel yazmışsınız ya, Allah mutluluğunuzu, sevincinizi ve en önemlisi huzurunuzu daim etsin inşallah...
Bebeğiz de hayırlı olsun, inşallah sağlık sıhhatle dünyaya gelir, yuvanıza bereket, daha da mutluluk getirir...
:nazar: :nazar: :nazar:

Sıkıntıların paylaşıldığı gibi sevinçlerin-mutluluğunda paylaşılması da çok normal.
Neden bunda illa bir art niyet bekleniyor ki ?
Mutsuzluklara ''ah-vah'' demek daha mı işimize geliyor acaba ?
...

pepeninteyzesi, ömür boyu artarak daim olan mutluluklar diliyorum size ailenizle. :nazar:

Ne güzel yazmışsınız ya, Allah mutluluğunuzu, sevincinizi ve en önemlisi huzurunuzu daim etsin inşallah...
Bebeğiz de hayırlı olsun, inşallah sağlık sıhhatle dünyaya gelir, yuvanıza bereket, daha da mutluluk getirir...
:nazar: :nazar: :nazar:
ayy ne güzel dilekler bunlar allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah rabbim isteyen herkese güzel bi melek hayırlı ve seven bi eş nasip etsin inşallah

Sıkıntıların paylaşıldığı gibi sevinçlerin-mutluluğunda paylaşılması da çok normal.
Neden bunda illa bir art niyet bekleniyor ki ?
Mutsuzluklara ''ah-vah'' demek daha mı işimize geliyor acaba ?
...

pepeninteyzesi, ömür boyu artarak daim olan mutluluklar diliyorum size ailenizle. :nazar:
çoooook teşekkür ederim 1sen allah gönlüne göre versin inşallah

sayıyla mı gönderdiler sizi ya pardon da o kadar teşekkür başlıklı konu var beni mi kestirdiniz gözünüze hayret bişey ya kime neye ne diye nisbet yapayım tövbe tövbe ya kouşmak için konuşuyosunuz konumunda içine .... üstelik hayret bişey ya

siz önce edepli bir insan olmayı öğrenin ondan sonra devam edersiniz kocanızla olan ilişkinizi ifşa etmeye şekerim :12:

çooook doğru bi tesbitte bulunmuşsun cocosh'um üstüne laf koyamam :46::1:
millet kendisini ortaya atmayı seviyo anacım napalım:34::1:

kendisini ortaya atmayı seven biri varsa o da sensin güzelim
tamam hamilesin ama hepimiz hamile kaldık, senin yaşadıklarını yaşadık ve bizim de kocamız var emin olabilirsin
bunlar tabi ki seni ilgilendirmez, bu nedenle bu tür saçma paylaşımları protesto etme hakkımı elimden alamaz hiç kimse...
sana özel bir durum değil bu sen ve senin gibi sanal ortamda özel hayatını gözler önüne seren yurdum insanına atıfta bulunuyorum,
anlayana tabi...

tamam hamilesin ama hepimiz hamile kaldık, senin yaşadıklarını yaşadık ve bizim de kocamız var emin olabilirsin
bunlar tabi ki seni ilgilendirmez, bu nedenle bu tür saçma paylaşımları protesto etme hakkımı elimden alamaz hiç kimse...
sana özel bir durum değil bu sen ve senin gibi sanal ortamda özel hayatını gözler önüne seren yurdum insanına atıfta bulunuyorum,
anlayana tabi...

burda herkez hüzünlü hikayelerini paylaşıcak diye bişey yok bak ne güzel yazmış arkadaşımız ne var yani bunda bizde hep kötü şeyleri okuyunca içimiz bulanıyodu iyi şeyleri okumakta rahatlatıyo bizi pepeninteyzesi yatak odası gbi özel bişeyini yazmamış hoş burda onlarda yazılıyo bu kadar karşı çıkılmıyo ayrıca temenni bölümü burası bu yapmış olduğunuz eleştriye anlam veremedim doğrusu:ssz:

anlayana tabi...
muhattabım değilsin kestirmişsin beni gözüne milyonlarca bu şekilde başlık var yazma bi daha konuma bişey bunun üzerine yazarsan kimde karakter bozukluğu var belli olur ok?????

burda herkez hüzünlü hikayelerini paylaşıcak diye bişey yok bak ne güzel yazmış arkadaşımız ne var yani bunda bizde hep kötü şeyleri okuyunca içimiz bulanıyodu iyi şeyleri okumakta rahatlatıyo bizi pepeninteyzesi yatak odası gbi özel bişeyini yazmamış hoş burda onlarda yazılıyo bu kadar karşı çıkılmıyo ayrıca temenni bölümü burası bu yapmış olduğunuz eleştriye anlam veremedim doğrusu:ssz:
yok hayatım emin ol yatak odası anlatılsa millet bu tepkiyi vermez bayıla bayıla okur yorum yapar

beni bu kadar sevdiğin saydığın sahiplenip koruduğun için..
bebeğimizi öğrendiğinde bunları 2'ye katladığın için..
bebeğimizi arabanın camını açıpta haykırarak bağırdığın için..
benimle ağlayıp benimle güldüğün için..
herzaman anlayışlı ve düşünceli olduğuın için...
fedakar bir eş ve BABA olduğun için..
daha şimididen işe giderken bebeğimizi de öpüp gittiğin için..
EN ÖNEMLİSİ BİZİMMM OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMM İYİ Kİ VARSIN
SENİ ÇOK SEVİYORUM KOCAMMMMM:16:

maşallah canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
eşlerimiz çok değerli herzaman yüke ortaklar ne kadar teşekkür edilse az
inş bizde kavuşuruz bebişlerimize...:31::31::31:

sende hamilelik yaşadıysan sende açsaydın konunu sende paylaşsaydın ba na neeeee banane delirtiyosunuz insanı ya benimde aklıma yatmayan hoşuma gitmeyen biiir sürü konu oluyo karşılaşıyorum okuyup geçerim illa saldırmak mı lazım size ne ya size ne herkes üstüne düşeni yapsa (sadece) bu ülkede herşey tam tıkırında işler ama nerdeee yazma konuma bişey

ha şunu da söyleyeyim konumun kapatılmasını istiyorum bölüm sorumlusundan bu ne ya müstehcen şeyler yazsak nasıl ağzınızın suyu akar ben kimse yorum yapsın poh pohlasın diye de açmadım mbu konuyu yazmak isteyen arkadaşlar yazmış sağolsunlar işine gelmiyosa yazma kardeşim eksikliğini çıkarma ortaya niye sizden başkası saldırmıyo bi düşünün bence?

Canim burasi ne yazikki böyle.
Bazi kadinlarin baskalarnin mutlulugunu cekemiyor. Bende senin gibi aynisini yasadim. Sadece paylasmak istedim.
Ispanya tatilimi anlattim diye bazilari bunu nispet olarak gördü. Büyük araba kullanan varmi diye sordum, bazilari aaaaa bak zengin bize hava atmak istiyor gibi yorumlar yaptilar.
Yani cekemeyen cok, ama sakin alinma bu seni daha cok güclendirsin.
Her zaman böyle mutlu ol. Ben mutlu olan insanlari cok severim.
Her zaman pozitif düsünen ve pozitif olan insanlar Tanrim onlara daha bir yardimcimi oluyor desem, tüm isteklerin oluyor inan.
Bu arada bebeginde hayirli olsun, saglikli dogsun, onu cok güzel egit annesi, simdiden cocuk gelistirme kitaplari oku, güzel egitirsen dünyaynin en tatli cocugu olur ama yanlis egitirsen ömrün boyunca kendi dogurdugun evladindan cekersin.
Mutluluklar her zaman yaninda olsun..:16:

Back
X