Teselli edeyim derken arkadaşımdan oldum

Kiz burda konu açsaydi burdaki hanimlar öyle bir gaz verirdi ki. "Nasil olur da nisanli kiza bohça getirmezler. Sizin adetlerini nasil hiçe sayarlar, istebildigin kadar iste kizim, ancak öyle degerin olur,..."

Bir de şöyle yazanlar olurdu:

Biz nişanlıyken bayramda koç gelmişti. Boynuzlarında birer tane burma bilezik vardı. Gerdanında da beşi bir yerde vardı. Aldım onu boynuma taktım.
Bir de bohça yapmışlar sağ olsunlar. İçinde bayramlık takımdan çantaya, ayakkabıya kadar her şey vardı. 4 gün için 4 ayrı set hazırlamışlar. Çorap, makyaj seti, iç çamaşırı vs onları saymıyorum bile.
Ama ben bunları kendim istemedim, onlar düşünüp yapmışlar. Zaten yapılması gereken şeyler.
Sen ağzınla isteyince bir anlamı kalmaz.
Boşver canım mutluluğuna bak

O sırada ben:

Hahaha sonra bide bu yorum için "ne fitne bir yorum, kiskandirmak için millet neler diyor" denildiginde "yok ben sadece bana yapilani söyledim. Zaten yapilmasi gerekiyordu" gibi laflar gevelenir

Boşver hiç uğraşma
Hayat narsist ve egoistlerle uğraşmak için çok kısa
İster arkadaş olsun ister eş
Olayda
Sen tabiki yapacaklar niye yapmamışlar desen beni gazlamaya çalışıyor derdi
Ayrıl öyle şey mi olur desen beni kıskanıyor nişanlımdan ayırmaya çalışıyor derdi

Kimisi hep kötü niyetle baktığı için iyi niyet görmez karşısındakinde bu tam tersi içinde geçerli

Piyango vurmus sana boyle bi arkadasa nie katlaniyon hazir kustu salla o bohca derdine dussun altin disli halime simdiki kizlar anca menfaat

Hanımlaar! konuya güncelleme geldi koşun da biraz gülelim tövbe tövbe
Kızımızın kaprisi kayınvalidesinin kulağına gitmiş.kadıncağız özür dilemek amacıyla kızın annesini arayıp size bilmeden ayıp etmişiz telafi ederiz adetinizi filan demiş.kızın ana babası utanmış.nişanlısı da evlerine gelmiş,ana babaya saygıyla konuşmuş,kızınız evlenmek için yeterli olgunlukta değil lütfen hakkınızı helal edin deyip nişanı atmış. Bunların hepsini bana mesajda yazmış hanımefendi. İşte bunlar bunlar oluyor sen triplendin telefonu kapadın hiç halimi bilmiyorsun diyor ben de gördüm cevap da yazmadım
Gerçekten bu nedir ya? sadaka ver diyen üye haklı yarın vereceğim muhakkak

Arkadaşınızı zor günler bekliyor gündem bir anda değişince, yine tüm dikkat ona kayıyor, yaşadığı bu mağduriyet, aranızdaki problemi unutturacak ve size de onu teselli etmek düşüyor bu durumda

O oglan sukur secdelerine kapansin. Akilliymista aymis mevzuya.kiz bianda hem arkadasindan hem evlenecegi adamdan oldu. Umarim oturup dusunur ben nerde hata yaptım diye. Biraz kendine gelsin yetti be!

İçi kurtlu bohça için onca tantana yapmış boş biri muhatap olma bile boşver gitsin işiniz gücünüz yokda onu mu kıskanacakmışsın canını sıktığına değmez

Nisanlisi adina sevindim mi desem...
Ama yine magduru oynuyor ya
Evet, basina geliyor hanimefendi, ama bir düsün bakalim neden.

Bence yinede yumusamayin.

Boşver sen yine de gülme..gülme komsuna gelir başına demisler. Iliskini kestin artık önüne bak
Boyle egolu insanlardan uzak dur ders olmustur sana.. Utanmadan hala dert anlatacak bide sana. Hali mi.kalmis zaten demedigini bırakmamış sana ciyak ciyak. Boyleleri arsız olur. Hatasını görmez. Sıkıntı yok. Sen uzaklastin oyle anlar hatasını.

O nerenin premsesiymiş acaba triplere bak
Sizden çok damat adayına üzüldüm konuyu okuyunca , ona da bir aydınlanma geldiğini okuyunca sevindim yalan yok.
Size de kıskanç diyen biriyle arkadaşlığınızı devam ettirmemenizi öneririm. Çünkü böyleleri kendisi kıskançtır ve değer verdikleri için değil yalnız kalmamak için arkadaşlık kurar.

Cevap yazarsanız "Arkadaşlık etmek için de yeterli olgunlukta değilsin." deyin.
Yoksa çok naz çekersiniz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…