- Konu Sahibi KahveNutella
Bence kurtulduğunuza sükredin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gec kalmis sayilmazsiniz. simdi kesin.Haklısınız ne deseniz.bu kadar saf olmasaydım şimdiye çoktan kesmiştim ilişiğimi
Yerinde olsam uzak dururum.Merhaba iyi bayramlar,
Nişanlı bir arkadaşım var,yakın arkadaşım diyebilirim.Oldu olası kaprisli biridir ben genelde yumuşak huylu olduğum için anlaşabiliyorduk.
Dün telefon etti,önce nişanı atmak istediğini söyledi sonra kayınvalidesine mesaj yazmak istedi.sabah telefonlaşıp bayramlaşmışlar.akşama kadar beklemiş ama gelmemiş.ne gelmemiş tahmin edin: süslenmiş bohça! Onların adetinde nişanlı veya sözlü kıza bayramda süslenmiş bir bohça içinde hediyeler ve bayramlık gelirmiş.bu bohça niye gelmemiş.
Önce nişanı atmak istiyorum dedi.sonradan laf “mesaj atayım bayram bitmeden gönderin” diyeyime geldi.ona göre emrivakiyle bohçayı yaptırıp getirtmek “kendini ezdirmemek” olurmuş.annesi de kızım bu eskide kaldı şimdi yapan yok diyormuş ama dinletemiyor.
Ben de yumuşatmaya çalıştım.bir bohça için bayramı kendine de onlara da zehir etme dedim.bana ciyak ciyak bağırdı.ben onu kıskanmışım,iyiliğini istemezmişim,bohça gelse kıskanacakmışım o yüzden boşver diyormuşum.yüzüne kapadım.bu ilk rezaleti de değildi son damla oldu.
Ama bir gün geçince vicdan azabına düştüm sizce teselli etmeye kalkmam yanlış mıydı?nişanı at diye gazlamamı mı bekliyordu ben anlamadım
İnanın sırf kendime değil olayın içindeki herkese de üzüldüm.kızın kendi ailesi bu kaprislerinden dolayı mahcup.damat zaten Allah yardımcısı olsun,doğumgününde araba hediye etmedi diye (çocuğun kendi arabası yok dipnot) aylarca trip yedi.damadın ailesi olayı duymuşsa şoka girecektir çünkü ne demek 72 saat içinde derhal bana bohça getirin.Böyle ınsanlar gercekten var mı ya?
Merhaba iyi bayramlar,
Nişanlı bir arkadaşım var,yakın arkadaşım diyebilirim.Oldu olası kaprisli biridir ben genelde yumuşak huylu olduğum için anlaşabiliyorduk.
Dün telefon etti,önce nişanı atmak istediğini söyledi sonra kayınvalidesine mesaj yazmak istedi.sabah telefonlaşıp bayramlaşmışlar.akşama kadar beklemiş ama gelmemiş.ne gelmemiş tahmin edin: süslenmiş bohça! Onların adetinde nişanlı veya sözlü kıza bayramda süslenmiş bir bohça içinde hediyeler ve bayramlık gelirmiş.bu bohça niye gelmemiş.
Önce nişanı atmak istiyorum dedi.sonradan laf “mesaj atayım bayram bitmeden gönderin” diyeyime geldi.ona göre emrivakiyle bohçayı yaptırıp getirtmek “kendini ezdirmemek” olurmuş.annesi de kızım bu eskide kaldı şimdi yapan yok diyormuş ama dinletemiyor.
Ben de yumuşatmaya çalıştım.bir bohça için bayramı kendine de onlara da zehir etme dedim.bana ciyak ciyak bağırdı.ben onu kıskanmışım,iyiliğini istemezmişim,bohça gelse kıskanacakmışım o yüzden boşver diyormuşum.yüzüne kapadım.bu ilk rezaleti de değildi son damla oldu.
Ama bir gün geçince vicdan azabına düştüm sizce teselli etmeye kalkmam yanlış mıydı?nişanı at diye gazlamamı mı bekliyordu ben anlamadım
En tahammül edemediğim insan tipi.Bu tavırlarla bi gün tek başlarına kalıcaklarını ne zaman anlicaklar acaba.Böyle insanlarla arkadaş olmayın.Bunlardan arkadaş falan olmaz,malesef siz onu arkadaş sanıyosunuz ama değil.onun istek ve beklentilerine göre davrandığınızda iyiler sadece.ona kendisini iyi hissettirdiğiniz sürece onun için varsınız,acı ama gerçek malesef..Benim de böyle arkadaşım hatta kardeşim dediğim insanlar vardı hayatımda.Hep nankör çıktılar.Hepsi de hayatımdan yok olup gittiler çok şükür.Emin olun daha iyi pohpohlayan birini bulunca sizi bırakıcaktır.Boş yere vicdan azabı çekip kendinizi üzmeyin .Değmiyolar malesefMerhaba iyi bayramlar,