- Konu Sahibi BerilinAnnesi
-
Biz 2 kızkardeşiz 1de annemiz var.Babamız 10 yıl önce vefat etti ve annem bizi çok zor büyüttü -maddi değil manevi olarak yani -hayatını bize adadı. Ben şuan evliyim ve gurbetteyim kızkardeşimde nişanlandı , düğününe de az kaldı.;o da gurbete gidecek. İimizde sevdiklerimizle evlendik ikimizde çok mutluyuz. Ama, bir problem var ''ANNEM''. O yalnız kalacak diye üzülüyoruz.Gecenin bu saatinde oturmuş anneme ağlıyorum.Tek başına ne yapar ne eder diye.Tek başınayken yemek yemez, canı istemez çünkü, karanlıktan korkar uyuyamaz. Bize belli etmemeye çalışıyor ama o da çok üzülüyor bu duruma hatta gizli gizli ağlıyor. Gelip gitme problemimiz pek yok istediği zaman gelir istediği kadar kalır. Ama memleketteki gibi çevresi yok burda sıkılır. Birazda alıngandır annem bişey oldumu hemen kendine yontar. uzun uzun kalmaz yani bende de kardeşimde de. ne yapacaz bilmiyorum. çook sıkıldım .
benim annemde yalnız yaşıyor ama bu onun tercihi erkek kardeşim beraber oturmak istedi kabul etmedi
ben yapamıyorum çocuk sesi kafam kaldırmıyor diyortek olmayı kendi istedi
bende aynı şehirde oturmuyorum ama aklıma hiç de fena şeyler gelmiyor getirmiyorum
ilerde belki bizde yalnız kalacağız.allah yeter ki elden ayaktan düşürmesin.bence bu duruma alışmak kabullenmek en doğrusu
kanayan yarama tuz bastınız resmen
aynen benim annemde sizinki gibi evde bir başına....
üstelik babamı da yeni kaybettik...
annem kimseye gitmiyor,çoğu zaman yalnız kalmak istiyor,bize söylemese de ben biliyorum hep ağlıyor.
ben şehir dışında olduğum için gözüm görmediği için annemin bu hallerine daha çok üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyor.kendi kendimi yiyip bitiriyorum.bu sebeple panikatak hastası oldum..
acaba bizler mi çok düşünüp bu kadar kafaya takıyoruz.. kafayı yiyicem artık düşünmekten...
aynı durum bızde de mevcut.. 4 kız kardesız once kucuk ablam, sona buyuk ablam, 5 ay once de ben evlendım evde ortanca ablam var bekar ama oda evlenırse annem napcak..bızden baska kımsesı yok kı onun ne annesı ne babası... ne de kocası.. 33 yasında dul kaldı hayatını bıze adadı..
ah canım uzuldum gercekten annene yazık yıllarca yanında sız varmıssınız sımdı yalnız kalcak ,hıc akraba yok mu yasadıgı sehırde ya da annenenız felan
peki annen kardeşinin yada senin yaşadığın yere taşınıp karşılıklı dairelerde ev tutsanız. torun falan olur onunla oyalanır bakar.
benimde annem yalnız, ablamla yaşıyor. ablamla ilerde ayrılırlarsa bende kalacak. annem yalnız kalamaz.
Allah yardımcınız olsun okurken gözlerim doldu
o kadar canım sıkılıyordu ki kendi derdimi unuttum ağladım valla
inşallah üçünüz içinde hayırlı bir neticeye ulaşırsınız.
Yalnız benim aklıma şöyle bir şey geldi
tabi sizin kararınız sadece fikir
yanına kimsesiz bir kız alsa durumu biraz iyiyse annenizin hem o kıza nacizane destek olur
hem de o kızcağız annenize can yoldaşı olur
çocuk esirgemekurumları sanırım 18 inden sonra bu tarz yerleştirmeler yapıyormuş düşünürseniz araştırmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?