• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür abiye kararsızlığım

kızlar kuzenimin düğünü için abiye elbise alacam fakat daha önce hiç almadım böyle abiye tarzı elbise falan burdaki mağazalara baktım fiyatlar pahalı geldi netden almaya karar verdim bu elbiseler bütçeme uygun
düğün ağustosda ama iş dolasıyla şehir dışına çıkacam şimdiden almam gerekiyor
kapalı olarak ilk kez yakınımın düğününde elbise giyecem sevgilim ve ailesi de orda olacaklar :) galiba bu yüzden biraz önemsiyorum bu abiye işini :) abiye tarzı boncuklu abartılı ağır elbiselerden hoşlanmıyorum daha sade şeyleri seviyorum bu resimdekileri kafama koydum :1:
ama çevremdeki herkes farklı bişey söylüyor bu yüzden kk kızlarına sormalıyım dedim gelin görün ki bu işin içinde çıkamadım sizce hangisi daha güzel 1.73 boyundayım uzunum yani zayıfım sizce hangi model uygun durur ? fikirleriniz önemli benim için :1::16:

Eki Görüntüle 1146423 Eki Görüntüle 1146426 Eki Görüntüle 1146425

Eki Görüntüle 1146424 Eki Görüntüle 1146428 Eki Görüntüle 1146429

Eki Görüntüle 1146430 Eki Görüntüle 1146431 Eki Görüntüle 1146432

Eki Görüntüle 1146433

2 numara çoook güzeel :16:

Ben 4 ü cok begendim. Keske banada yakissa bu tarz elbiseler :))

tşk ederim gördüm tozlu giyimim magazasnda mı aldnz :) bu net de tozlu giyimcom da bu ürün

Bakarim intrrnetten tozlu giyimin sayfasina:) ben samsun mecidiyeden aldim yesil bursa diye bi magaza var ordan aldim 390 tl dedi siki pazarlikla 330 a aldim 1 numarali elbiseyi.cok begenerek almistim cok şaşali abartili degil olabildigince sik ve sade pisman olmucagnizi dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kapalıyım canım kapanalı 10 ay oldu. ben 2 numaralı kıyafeti çok beğendim hem sade hem şık :) bende sade severim :16:

3 ve 6 guzelmissss:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X