çok güzel örnekler verdiniz. teşekkürler.
ben de reyhanirenkler ve firuze style bloglarını biliyorum
arkadaşım sana çok çok çoook KATILIYORUMEvet o bayan çok hoş şeyler de giyiyor ancak genel anlamda tesettürü biraz başörtüsüyle sınırlı kalıyor. ha ben de pardesü kullanmıyorum ama bir kıyafeti sırf güzel diye kolları, paçayı örtmüyorsa giyinmemek gerekiyor bence. yarım kol, kısa paça kıyafetler hoşuma gitmiyor örtülü bir insanda. en azından böyle kıyafetlerin içine uzun kollu bir body filan giyinmek gerekiyor...
normal sokakta gezen kızlar için bu yorumu yapmam tabi ki ama giyim tarzını örnek olarak yüzlerle, binlerle paylaşan bir insan için daha çok sorumluluk oluyor sanıyorum ki...
Evet o bayan çok hoş şeyler de giyiyor ancak genel anlamda tesettürü biraz başörtüsüyle sınırlı kalıyor. ha ben de pardesü kullanmıyorum ama bir kıyafeti sırf güzel diye kolları, paçayı örtmüyorsa giyinmemek gerekiyor bence. yarım kol, kısa paça kıyafetler hoşuma gitmiyor örtülü bir insanda. en azından böyle kıyafetlerin içine uzun kollu bir body filan giyinmek gerekiyor...
normal sokakta gezen kızlar için bu yorumu yapmam tabi ki ama giyim tarzını örnek olarak yüzlerle, binlerle paylaşan bir insan için daha çok sorumluluk oluyor sanıyorum ki...
evet başörtüsüyle ilgili söylediklerine bende katılıyorum hoş bir şekilde kapatmıyor ama ben kıyafetlerini o kadarda abartılı bulmadım sonuçta neler giyen insanlar var..
ben nurjanla moda blogunu çok beğendim. kendi bir şeyler diken bayanlara hep çok saygım olmuştur zaten. paylaşım yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...
Ben de öyle olmak istiyorum işte, yani kendim dikip giymek.
Paylaşılan sayfalara baktım yalnız bence çok da bakmamak lazım buralara çünkü dikkat ederseniz gereğinden fazla marka takıntılısı şekilde kıyafetler var üstelik bu kadar çok kıyafetimiz olması da gerekmiyor.
Görmesek de duymasak da din kardeşlerimiz acı çekiyor.
Müslüman ya da değil çocuklar ve anneleri acı çekiyor.
Onlarca kıyafet, ayakkabı, aksesuar almamız kullanmamız gerekmiyor, bunların da hesabı sorulacak...
Hayırlı ramazanlar herkese.
şallı hanım tesettürlü değil ki, saçları görünüyor şalın altından :82:
şallı hanım tesettürlü değil ki, saçları görünüyor şalın altından :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?