acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2008 Mesajlar 8.605 Emoji Skoru 524 Puanlar 363 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #1 arkadaşlar mevsimlik etek diktireceğim. tesettür etek modellerinde yardımcı olur musunuz? biraz değişik hem klasik hem modern olsun istiyorum işyerinde de kullanacağım. önerilerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar mevsimlik etek diktireceğim. tesettür etek modellerinde yardımcı olur musunuz? biraz değişik hem klasik hem modern olsun istiyorum işyerinde de kullanacağım. önerilerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile2
bembeyazsiyah Sosyolog Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2008 Mesajlar 505 Emoji Skoru 0 Puanlar 116 Yaş 44 Yer Bartın 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #2 soldakine benzer bi eteğim var severek giyiyorum:lepi:
A asgd Ziyaretçi 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #3 canım aynı sorunu bende yasıyorum ama cogunlukla kot gıyıyorum ben bulursam eklerım canım
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2008 Mesajlar 8.605 Emoji Skoru 524 Puanlar 363 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #4 bembeyazsiyah .!.: soldakine benzer bi eteğim var severek giyiyorum:lepi: Genişletmek için tıkla... bunlar çok güzel ama ben tek renk düşünüyorum açık pembe. bunları da bir kenara kaydettim :)
bembeyazsiyah .!.: soldakine benzer bi eteğim var severek giyiyorum:lepi: Genişletmek için tıkla... bunlar çok güzel ama ben tek renk düşünüyorum açık pembe. bunları da bir kenara kaydettim :)