acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #1 arkadaşlar mevsimlik etek diktireceğim. tesettür etek modellerinde yardımcı olur musunuz? biraz değişik hem klasik hem modern olsun istiyorum işyerinde de kullanacağım. önerilerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar mevsimlik etek diktireceğim. tesettür etek modellerinde yardımcı olur musunuz? biraz değişik hem klasik hem modern olsun istiyorum işyerinde de kullanacağım. önerilerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile2
bembeyazsiyah Sosyolog Kayıtlı Üye 12 Kasım 2008 505 0 116 43 Bartın 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #2 soldakine benzer bi eteğim var severek giyiyorum:lepi:
A asgd Ziyaretçi 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #3 canım aynı sorunu bende yasıyorum ama cogunlukla kot gıyıyorum ben bulursam eklerım canım
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #4 bembeyazsiyah .!.: soldakine benzer bi eteğim var severek giyiyorum:lepi: Genişletmek için tıkla... bunlar çok güzel ama ben tek renk düşünüyorum açık pembe. bunları da bir kenara kaydettim :)
bembeyazsiyah .!.: soldakine benzer bi eteğim var severek giyiyorum:lepi: Genişletmek için tıkla... bunlar çok güzel ama ben tek renk düşünüyorum açık pembe. bunları da bir kenara kaydettim :)