siyah olanlar saçma bence gelinlik beyaz olur bu bari ayarında kalsın yani yakında rengarenk bişeylerde cıkar
ben de çok beğendim pelerinli gelinlikleri ama ankarada nerede diktirebilirim, bir bilgiye rastlayamadım bu konuda. Yardımcı olursanız sevinirim.pelerinli gelnliklerdn giyinen varmı varsa nekadara aldınız
Kızlarr öncelikle pelerinli gelinlik modellerini eklediğin için çook teşekkür ediyorum rkadaşım tam da aradığım model buydu, yalnız nerden kiralayabilirim bir fikri olan varmo hasret moda demeyin çünkğ gitti sordum 2500 tl kiralık fiyatı 2012 mayıs için değişir dediler, benim bu kadar para vermemem imkan yok benzer model gelinliği olup kiralayan var mı? yada daha uygun fiyata 1000-1500 tl gibi kiralayabileceğim bir yer bileniniz var mı? yardımcı olursanız cok mutlu olurum kızlar
Kızlarr öncelikle pelerinli gelinlik modellerini eklediğin için çook teşekkür ediyorum rkadaşım tam da aradığım model buydu, yalnız nerden kiralayabilirim bir fikri olan varmo hasret moda demeyin çünkğ gitti sordum 2500 tl kiralık fiyatı 2012 mayıs için değişir dediler, benim bu kadar para vermemem imkan yok benzer model gelinliği olup kiralayan var mı? yada daha uygun fiyata 1000-1500 tl gibi kiralayabileceğim bir yer bileniniz var mı? yardımcı olursanız cok mutlu olurum kızlar
sagol arkadasım umareım ümraniyeye gitmeme gerek kalmaz cunku nişanlım tarafı sımdı bu yaka dururken orda ne ısınız var derlerse uzulurum kesin
fatihte filan daha fazla para ödersin benden söylemesi. sırf adı var diye en pahalı fiyatlar orada. onun dışında da gelinlikçilerin toplaştığı pek bir semt bilmiyorum ben karşıda. hem gelinlik bu, günlük kıyafet değil. gurbetçi vatandaşlarımız geliyor türkiyeden alıyor gerektiğinde. bir karşıya geçmek olsun yapacağı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?