tesettür giyim fikrinize ihtiyacim var

nurcankv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
9
14
88
30
Iki hafta sonra tatile gideceğim ve günlük dışarda spor rahat neler giyebilirim bilmiyorum yardım edin lütfeen:KK43:

Bunda ne varki normalde ne giyiyorsan giyebilirsin gene bende kapaliyim tatil daha nasip olmadi ama ayni guyerdim herhalde
pantolon tunik,etek -penye-gomlek gibi
deniz flansa dert hasemalar var guzel onlari giyebilirsiniz

Tunik gömlek giyerim ama arada spor da giymek istiyorum onun için ve spor giyinme konusunda başarısızim

Tatile gittiğiniz yeri iyi araştırın çünkü bazı havuzlara haşemalı kabul etmiyorlar. Giyim ise pantolon tunik rahat olur sanırım. Iyi tatiller.

Canım keten pantolonlar çok rahat oluyor aynı şekilde üstüne rahat bi gömlek terlik weya sandalet şifon şal:) yada spor keten albise beli kemerli yine altına sandalet

ben tatile giderken
bir kaç tane şifon şal
bir tane eşarp
bol pantolonlar etek pantolonlardan
uzun tunikler
uzun gömlek
giyerseniz etek
babet sandalet
tamamdır

Ben giderken haşemamı aldım, iki pantolon ve birkaç farklı tunik aldım. Tuniklerime uyacak iki tane buruşmayacak şifon şal koydum (ütü büyük sıkıntı olabiliyor). Ayakkabı yerine de küçük iki tane babet atttım çantaya. İnanın bazılarını hiç giymeden geldim. Haşema'm zaten dışarıda giyilmeyecek bir renk değil. DEnize gittiğimiz günlerde hep o vardı üstümde Akşamları çıkarken de tunik pantolon çok rahat oldu. Şıklık önemli değil, tatile gittiğinizi ve dinlenmek istediğinizi unutmayın en rahat olduğunuz kıyafetlerinizi seçin. Çünkü insanların tatil yerlerinde neler giydiklerini görünce şok olursunuz.

Şimdiden iyi eğlenceler.

M_20141-4YC371Z8-030_A.webp
M_20141-4Y7675Z8-G00_A.webp
M_20141-4Y3370Z8-H45_C.webp
M_20141-4Y2369Z8-CU3_A.webp

Bir waikiki ziyareti herşeyi çözer :) Şu resimdeki gibi ince kumaştan beli lastikli bir Jean etek joker olur.
Üzerlerine ister uzun kollu penye,ister gömlek giyersin.Pastel ve açık renkler tatil için daha uygun olur.
Ayrıca defacto da incecik kumaştan çok güzel desenli,cıvıl cıvıl gömlekler var.
Başörtülerini düz renk ve açık tonlarda seçersen daha hoş olur.

Kot gömlek veya tunikler çok kurtarıcı olur
Pamuklu/keten kumaştan geniş kesim etekler serin olur
Geniş pantolon etekler de tatile çok uygun
Sandalet/babetler bunları tamamlar
Eşarp veya şallarınızı da ipek değil de pamuklu seçin
Desen olarak düzler en iyisi ama çiçekliler de iyi olabilir.
Büyük ve şık çantalar yerine omuza asılan küçük çantalar daha uygun olacaktır.

Uğraşılmış/uydurulmuş kasıntı bir uyum yerine salaşlığı seçin ve tatilin keyfini çıkarın :)

Bazı örnekler:

delicate-womens-summer-dress-half-sleeves-floral-chiffon-boh-9060919-big.jpg
eb804bc44895c6bb0ae5a9febaf05d52.jpg
00-denim-shirt-sandra-hagelstam-intro-1.jpg
J.-Crew-western-denim-indigo-shirt-gold-Brahmin-Amelia-crossbody-bag-navy-striped-maxi-skirt-22.jpg
8182309493_bc35d9b655_z.jpg

Kırmızı ve beyaz olan pantolon etek mi anlayamadım. Enine çizgili etek çok hoş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kot tunik kot pantolon babet şifon şal tercih ederim ...
Yada boydan elbise ....

Tesettür eşofman modellerinden de düşünebilirsiniz sanki..

***Reklam İçerikli Mesaj***

Back
X