• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür Giyim İçin Alışveriş Yerleri

Simal1005

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
260
270
103
37
İstanbul
Hanımlar bahanelerle ertelemeyi bırakarak sonunda kapanmaya karar verdim. :dua:Gardrobumu yenilemek için alışveriş yapmam lazım. Oldukça açık giyinen biriyim çünkü. o_O İstanbul'da özellikle Avrupa yakasında alışveriş yapabileceğim uygun mağaza, butik, semt pazarı vs. tarzı mekan önerilerinde bulunabilir misiniz? Ve ilk başta nasıl giyenebilirim? Aile ve çevremde yardımcı olabilecek tesettürlü olan pek kişi yok malesef. Teşekkürler :KK200:

Gerçek anlamda mı kapanacaksın yoksa süs için mi ona karar vermeli önce. Ona göre güzel bi pardesü bi tane ferace iki üç etek üç beş uzun kol bluz gömlek yeterli.
Diğer türlüsü ise şuan giydiğin normal kıyafetlerine ek üç beş popoyu örtecek tunik giyiyorlar kapalıymış gibi geziyorlar. Bu tunikler de sağolsunlar elini attığın yerde karşına çıkıyorlar :(
Hakkında hayırlısı Allah nasip ettiyse en güzeli en layığı olur inşallah ne diyim ;)

Hanımlar bahanelerle ertelemeyi bırakarak sonunda kapanmaya karar verdim. :dua:Gardrobumu yenilemek için alışveriş yapmam lazım. Oldukça açık giyinen biriyim çünkü. o_O İstanbul'da özellikle Avrupa yakasında alışveriş yapabileceğim uygun mağaza, butik, semt pazarı vs. tarzı mekan önerilerinde bulunabilir misiniz? Ve ilk başta nasıl giyenebilirim? Aile ve çevremde yardımcı olabilecek tesettürlü olan pek kişi yok malesef. Teşekkürler :KK200:
Canım dolaşırken gördüm mesajını ve pek rağbet eden de olmamışÜzüldüm açıkçası
Öncelikle neler giyeceğine karar verip internette biraz araştırabilirsin, güzel tesettür siteleri var ama ilk etapta internetten alma, sadece beğendiklerini belirle. İstanbul'da değilim ama Eminim bilen arkadaşlar vardır.alacaklarını deneyip al.hayırlı olur inşallah, rabbim daim etsin☺️

Canim hayırlı olsun oncelikle play stordan butik gez diye bir uygulama var onu indir onda pek cok markanin ürünü var. Oradan begenip magazaya gidip alabilirsin ben öyle yapıyorum hem sana kombin konusunda da yardimci olur

Gerçek anlamda mı kapanacaksın yoksa süs için mi ona karar vermeli önce. Ona göre güzel bi pardesü bi tane ferace iki üç etek üç beş uzun kol bluz gömlek yeterli.
Diğer türlüsü ise şuan giydiğin normal kıyafetlerine ek üç beş popoyu örtecek tunik giyiyorlar kapalıymış gibi geziyorlar. Bu tunikler de sağolsunlar elini attığın yerde karşına çıkıyorlar :KK43:
Hakkında hayırlısı Allah nasip ettiyse en güzeli en layığı olur inşallah ne diyim :KK66:

Onerilerin icin tesekkur ederim canim. Allah izin verirse en dogru sekilde kapanmak istiyorum. :dua:

Canım dolaşırken gördüm mesajını ve pek rağbet eden de olmamışÜzüldüm açıkçası
Öncelikle neler giyeceğine karar verip internette biraz araştırabilirsin, güzel tesettür siteleri var ama ilk etapta internetten alma, sadece beğendiklerini belirle. İstanbul'da değilim ama Eminim bilen arkadaşlar vardır.alacaklarını deneyip al.hayırlı olur inşallah, rabbim daim etsin☺️

Tesekkur ederim canim.:KK16:

Hayırlı olsun İstanbulda yaşıyorum bir çok yer biliyorum alacağın kıyafetleri ileriye dönük düşünüp al bence. Şimdi bu kadar uzun giyinemem diyorsun sonra aldıklarını kısa buluyorsun. Ümraniye ve fatihte güzel yerler var :) Ve pamuklu şallar ile başlamanı tavsiye ederim en kolay kullanımı olan onlar :)

Back
X