Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne tür şeyler aradığına bağlı. Mesela alvinaonline da kabanlar müthiş indirimde ve ben iki tane aldım çok çok memnunum. Eğer ihtiyacın varsa kaçırma derim. Etek olarak tozlu.com dan aldım çook memnun kaldım gerçekten güzel ürünler var ve çok uygun. Daha beğendiğim bir sürü etek var stokların güncellenmesini bekliyorumarkadaşlar nette tesettür island diye bir site var ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum sizlerden yapan varmı fiyatları çok uygun ama kalitesi hakkında bilgim yok yada nerden uygun ve kaliteli şeyler alabilirim
arkadaşlar nette tesettür island diye bir site var ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum sizlerden yapan varmı fiyatları çok uygun ama kalitesi hakkında bilgim yok yada nerden uygun ve kaliteli şeyler alabilirim
Merhaba bende daha önce burada bahsedilen tüm sitelerden alışveriş yaptım iyi çıkanda oldu kötü çıkanda fakat şimdi favorim markatesettür Sipariş veriyorum ertesi gün elimde oluyor.Ürünleride kaliteli.Bugüne kadar 1 iadem oldu o da kendi hatamdan dolayı ama sorunsuz iade edebildim ertesi gün paramıda iade ettiler....................................
Tesettur island dan mı aldınız bend3 bi abiye alicam ama değer mi dolandiricimi bilemiyorum çok ucuzelime dün geldi siparişim aldım çok çok süper kaliteli kumaşları var öneririm