- 26 Şubat 2015
- 3.464
- 2.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce çıplak mıydınız ?Bedene yapışan dalgıç kıyafeti değil de tesettür mayosu ile dalmak nasıl olur? Daha once tecrübe etmedim yeni kapandim sayılır 4 ay oldu.
Belki de uygun olmaz diye düşündüm dalış için o yüzden sorayım didim kızlar :)
geçen sene gittiğim 2 plajda da haşema giyenlerle fena alay ediliyordu tabii doğru değil bu tutum ancak insanın gözü takılıyor naylonlar içinde bir kadın o kadar mayolu insanın içinde sırıtıyor maalesef.
o kıyafetler dalmaya özel yapılıyor sanırım bir de tesettür mayo denen şey oldukça dikkat çekiyor kumsal falan herkes mayolu bikinili böyle her yeri naylon kaplı bir kadın gelince herkes ona bakıyo haliyle hele bir de su geçirenleri var ki hiç yazmayayım anlayan anladı :)
Dalkş kıyafeti vücut ısısını koruyormuş dalamazmışsın tüplü dalışlarda o kıyafetsiz. Kıyıya yakın yerlerde kumda çırpınacağım dersen başka tabi Birde dalışta yüzeye çıkmanı sağlıyormuş tüple ağırlığını dengeliyormuş. Tüpü takıp dibi boylaman olası yani. Bence dalış yapacağın yerin derinliği suyun soğukluğu gibi faktörleri bir uzmana sor kıyafetini de söyle öyle dal tehlikeli olabilir.
sizin derdiniz ne ALLAH aşkına? cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. arkadaşım oramı buramı erkeklerin göz ziyafetine meze etmektense gülmelerini tercih ederim. gurur duyuyorum kapalı olmakla hem sen istediğin kadar gül.
sizin derdiniz ne ALLAH aşkına? cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. arkadaşım oramı buramı erkeklerin göz ziyafetine meze etmektense gülmelerini tercih ederim. gurur duyuyorum kapalı olmakla hem sen istediğin kadar gül.
Evet eşim yıllarca dalış yapmış ona sordum. Dipten çıkamaz dedi tüpün ağırlığından. O kıyafelerin yapıldığı madde duba görevi görüyormuş , ağırlık takıyorlarmış hatta batabilmek için.İhmale gelmez yani.galiba bir bilene sordunuz teşekkürler
Arkadasa yanlısını anlatmaya calısmıssınız ama sizin söylediğiniz ondan beter. Ne demek erkeklerin göz ziyafetine meze olmak? Bikini giyen kadınlar meze mi oluyor yani?
Ne kadar ayıp seyler bunlar. Keşke mesajınızı yeniden duzenleseniz.
Daha önce çıplak mıydınız ?
Şu baş kapama eylemini sadece kapanmak diye ifade etmeyelim. Çünkü bu ifade biçimi farkında olalım veya olmayalım, başı kapalı olmayanları çıplak diye nitelemek anlamına geliyor.
Dilimize özen gösterelim lütfen.
Hanimefendi burada ne yapmaya calisiyorsunuz anlamiyorum.Acik bir bayan olarak soyleyebilirim ki gerçekten yazdiklariniz çok yanlıs.Siz hiç merak etmeyin erkekler hasema giyenlere ayni zamanda saygisini da duyuyor.Arada sizin gibi dusunen bir kac densiz cikabilir.Anliyamiyorum cidden sizin tek isteginiz ozgurluktur şimdi.Saygı istiyorsunuzdur kendinize karsi.Ama hep söylüyorum insan önce dönüp bir kendisine bakmalı.Siz saygi duyulacak bir insan degilsiniz.Once siz duymalisiniz saygi, sonra karsinizdakinden beklemelisiniz.geçen sene gittiğim 2 plajda da haşema giyenlerle fena alay ediliyordu tabii doğru değil bu tutum ancak insanın gözü takılıyor naylonlar içinde bir kadın o kadar mayolu insanın içinde sırıtıyor maalesef.