Gelinbaşı ve Gelin Tacı tesettür nişan başı

kubita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
94
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar şubat ayında nişanım olacak inşallah. Sade bir şal takacağım abartılı şeylerden hoşlanmıyorum. Yani nişan başından çok makyaj önemli benim için. Doğal pastel renkli ve asil duracak bir makyaj istiyorum.

Nisanur kuaförün methini çok duydum ama çok uzak kalıyor bana... İstanbul anadolu yakasında önerebilceğiniz makyözü iyi kuaför var mı.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.:26:Şimdiden teşekkürler

Bende hiç sevmiyorum türbanda abartıyı heleki dikmeymiş taşmış tahammül edemiyorum.Şalını kendin yapıp sadece makyaj yaptırman en güzeli :)Pendikte Alice kuaför var,Handan hanım çok başarılı makyaj konusunda.

Teşekkür ederim ama pendik çok uzak bize:26:

bende nişanımda sadece şal takmıştım. göz makyajı önde olan sade bir makyaj yaptırmıştım. abartılı nişan başlarından hiç hoşlanmıyorum. bence çevrendeki kuaförlerle git konuş çünkü sadece şalı takıp dikecekler. abartılı şeyler yaptıracaksan özel bir yer aramak daha mantıklı. ben öyle abartılı baş yapan bi yere sordum 400 lira fiyat verdiler baş-makyaja
ben 100 tl ye herşeyimi yaptırdım sıradan bi kuaförde. herşey de tam istediğim gibi oldu.
şimdiden mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…