Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de farzlarınızı burada yerine getiriyorsunuz sanırım? Ayrıca karşınızdaki insanın görüşünü bilmeden bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil. Burada dini boyutları tartışmayalım lütfen yeri değil, yaptıklarınız Allah ile sizin aranızda.
Ayrıca umarım profilinizde ki resim size ait değildir çünkü pek farz gözükmüyorda![]()
Siz hangi cüretle beni uyarmaya kalktıysanız ben de aynı cüretle size o cümleyi kurdum hatta daha fazlasını kurayım, siz önce kendinizde ki eksiklikleri tamamlayın ondan sonra başkalarına ahkam kesin sizin yeriniz burası değil burada insanlar fikirlerini paylaşır görüşlerini alır siz buraya hocalık taslamaya gelmişsiniz anlaşılan bir cümleniz diğerini tutmuyor tartışmak istememekten sonra ki cümlenize bakılırsa şimdi beni Allah'a havale de edersin sen ama kimin kimden çok müslüman olduğunu inan bilemezsin. Müslümanlığın işine geldiği kısmını alıp bana burada ahkam kesme ! Sayfana baktım da önüne gelene sataş mısın? Müslüman bir insanın boş vakti olmaz ! Birazcık düşünebiliyorsan bu cümlemden çok şey çıkartırsın sayın hoca.
Sanamı kalmıs arkadaşin profil fotografini yorumlamak ? Haddinizi bilin bence! Zevkler ve renkler tartisilmsz,Siz de farzlarınızı burada yerine getiriyorsunuz satartisilmsz.a karşınızdaki insanın görüşünü bilmeden bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil. Burada dini boyutları tartışmayalım lütfen yeri değil, yaptıklarınız Allah ile sizin aranızda.
Ayrıca umarım profilinizde ki resim size ait değildir çünkü pek farz gözükmüyorda![]()
Sanamı kalmıs arkadaşin profil fotografini yorumlamak ? Haddinizi bilin bence! Zevkler ve renkler tartisilmsz,
Ayrica konu sahibi tesettur giyimden bahsediyor hem turbanli sik olabilmek adina bilmem anladinizmi.
Allah bos durani sevmez lafni farkli sekillde degerlendirip millete satasan sizsiniz , bnde 7 24 forumdayim ne olmus bu bnm musluman degilde yahudimi oldugumu gosteriyor ? Bari aciklama yapiyrsunuz iki olccun bir bicin hanfendi !
Laf olsun torba dolsun diye konusmayın .
Yorum yapabiliriz evet ama saygili bir sekilde musluman bos durmazmis bunu dini boyuta tasiyan sizsiniz. Ustelik nasil giyinmek istiyrsa gyer fikri sunar uzaklasrz .Beni yargılamakta size kalmadı Hanfendi. Burası bir forum sayfasıysa herkes herseyi tartışabilir saygı çerçevesinde istediği yorumu yapabilir bence siz haddinizi bilin! Tesettür moda benimde ilgi alanım ve 19 yasında bir bayanın bu kadar kadınsı bir marka giymek yerine daha tarz ve yaşının gerektirdiği kıyafetler giyebilir diye düşünüyorum. Olayı dini boyutlara taşımaya ne kadar da meraklısınız.. Kime ne düşüneceğim soracak halim yok. İlgi alanım olan her konuya yorum yapma hakkına sahibim.