Tesettür tasarım kıyafetler giyen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

ZK1000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
3
0
1
30
Pınar Şems ürünleri giydiniz mi? memnun musunuzz ? Biraz pahalı o yüzden fikir almadan satın almak istemiyorum.

Kalite olarak bir fikrim yok ama bence tarz değil en azından benim tarzım değil :KK12: 19 Yaşında bir bayanın tarzı da bu olmamalı bence :KK20: tabi ama zevkler ve renkler tartışılmaz :KK24:

Kayra tavsiye ederim. Fiyat daha uygun olabilir. Çok şık modeller var aşağıdaki gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarz olduğu için değil farz olduğu icin giyinmeliyiz dimi?

Ha kadinlar arasında ben de çok şık giyinirim. Takarim takistiririm falan. Ama erkek olan meclislerde giyinmem. Tavsiyem sizin de uymanizdir.
Pinar Şems tasarimlarini da begenmiyorim. Artik herkes tasarimci oldu mübarek.

Siz de farzlarınızı burada yerine getiriyorsunuz sanırım? Ayrıca karşınızdaki insanın görüşünü bilmeden bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil. Burada dini boyutları tartışmayalım lütfen yeri değil, yaptıklarınız Allah ile sizin aranızda.
Ayrıca umarım profilinizde ki resim size ait değildir çünkü pek farz gözükmüyorda ;)

Siz de farzlarınızı burada yerine getiriyorsunuz sanırım? Ayrıca karşınızdaki insanın görüşünü bilmeden bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil. Burada dini boyutları tartışmayalım lütfen yeri değil, yaptıklarınız Allah ile sizin aranızda.
Ayrıca umarım profilinizde ki resim size ait değildir çünkü pek farz gözükmüyorda :KK66:

Uyarmak bir müslüman olarak bana düşer..
Evet fotodaki ben degilim...
Tartismaya gelmedim. Emr-i bil maruf nehyi anil munker diyorum ve tartismaya girmiyorum..
Ayrica ne demek farzlarinizi burada yerins getiriyorsunuz? Siz kimsiniz ki bana böyle bir cümle kurmaya curet ediyorsunuz?

Siz hangi cüretle beni uyarmaya kalktıysanız ben de aynı cüretle size o cümleyi kurdum hatta daha fazlasını kurayım, siz önce kendinizde ki eksiklikleri tamamlayın ondan sonra başkalarına ahkam kesin sizin yeriniz burası değil burada insanlar fikirlerini paylaşır görüşlerini alır siz buraya hocalık taslamaya gelmişsiniz anlaşılan bir cümleniz diğerini tutmuyor tartışmak istememekten sonra ki cümlenize bakılırsa şimdi beni Allah'a havale de edersin sen ama kimin kimden çok müslüman olduğunu inan bilemezsin. Müslümanlığın işine geldiği kısmını alıp bana burada ahkam kesme ! Sayfana baktım da önüne gelene sataş mısın? Müslüman bir insanın boş vakti olmaz ! Birazcık düşünebiliyorsan bu cümlemden çok şey çıkartırsın sayın hoca.

Siz hangi cüretle beni uyarmaya kalktıysanız ben de aynı cüretle size o cümleyi kurdum hatta daha fazlasını kurayım, siz önce kendinizde ki eksiklikleri tamamlayın ondan sonra başkalarına ahkam kesin sizin yeriniz burası değil burada insanlar fikirlerini paylaşır görüşlerini alır siz buraya hocalık taslamaya gelmişsiniz anlaşılan bir cümleniz diğerini tutmuyor tartışmak istememekten sonra ki cümlenize bakılırsa şimdi beni Allah'a havale de edersin sen ama kimin kimden çok müslüman olduğunu inan bilemezsin. Müslümanlığın işine geldiği kısmını alıp bana burada ahkam kesme ! Sayfana baktım da önüne gelene sataş mısın? Müslüman bir insanın boş vakti olmaz ! Birazcık düşünebiliyorsan bu cümlemden çok şey çıkartırsın sayın hoca.

Tamam tamam canim..

Hanımlar,
lütfen polemiğe girmeyiniz...

Pınar Şems cidden güzel tasarımlar yapar ve ben çok beğenirim. İşte beğendiklerimden bir kaç tanesi..

Siz de farzlarınızı burada yerine getiriyorsunuz satartisilmsz.a karşınızdaki insanın görüşünü bilmeden bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil. Burada dini boyutları tartışmayalım lütfen yeri değil, yaptıklarınız Allah ile sizin aranızda.
Ayrıca umarım profilinizde ki resim size ait değildir çünkü pek farz gözükmüyorda :KK66:
Sanamı kalmıs arkadaşin profil fotografini yorumlamak ? Haddinizi bilin bence! Zevkler ve renkler tartisilmsz,
Ayrica konu sahibi tesettur giyimden bahsediyor hem turbanli sik olabilmek adina bilmem anladinizmi.
Allah bos durani sevmez lafni farkli sekillde degerlendirip millete satasan sizsiniz , bnde 7 24 forumdayim ne olmus bu bnm musluman degilde yahudimi oldugumu gosteriyor ? Bari aciklama yapiyrsunuz iki olccun bir bicin hanfendi !
Laf olsun torba dolsun diye konusmayın .

***Reklam İçerikli Mesaj***

Sanamı kalmıs arkadaşin profil fotografini yorumlamak ? Haddinizi bilin bence! Zevkler ve renkler tartisilmsz,
Ayrica konu sahibi tesettur giyimden bahsediyor hem turbanli sik olabilmek adina bilmem anladinizmi.
Allah bos durani sevmez lafni farkli sekillde degerlendirip millete satasan sizsiniz , bnde 7 24 forumdayim ne olmus bu bnm musluman degilde yahudimi oldugumu gosteriyor ? Bari aciklama yapiyrsunuz iki olccun bir bicin hanfendi !
Laf olsun torba dolsun diye konusmayın .

Beni yargılamakta size kalmadı Hanfendi. Burası bir forum sayfasıysa herkes herseyi tartışabilir saygı çerçevesinde istediği yorumu yapabilir bence siz haddinizi bilin! Tesettür moda benimde ilgi alanım ve 19 yasında bir bayanın bu kadar kadınsı bir marka giymek yerine daha tarz ve yaşının gerektirdiği kıyafetler giyebilir diye düşünüyorum. Olayı dini boyutlara taşımaya ne kadar da meraklısınız.. Kime ne düşüneceğim soracak halim yok. İlgi alanım olan her konuya yorum yapma hakkına sahibim.

Son düzenleme:
Beni yargılamakta size kalmadı Hanfendi. Burası bir forum sayfasıysa herkes herseyi tartışabilir saygı çerçevesinde istediği yorumu yapabilir bence siz haddinizi bilin! Tesettür moda benimde ilgi alanım ve 19 yasında bir bayanın bu kadar kadınsı bir marka giymek yerine daha tarz ve yaşının gerektirdiği kıyafetler giyebilir diye düşünüyorum. Olayı dini boyutlara taşımaya ne kadar da meraklısınız.. Kime ne düşüneceğim soracak halim yok. İlgi alanım olan her konuya yorum yapma hakkına sahibim.
Yorum yapabiliriz evet ama saygili bir sekilde musluman bos durmazmis bunu dini boyuta tasiyan sizsiniz. Ustelik nasil giyinmek istiyrsa gyer fikri sunar uzaklasrz .
Arkadasin profil fotosunu yargiliysunuz ister istedigini kyat ister koymaz size soracak degil

Arkadaslar yapmayın Allah aşkına :) hiçbir tartışmaya katılmayıp, şunları söylemek istiyorum; Her insana, Herr olaya eleştirel yaklasmayin lütfen. 19 yaşındaki birine göre kadınsı diyorsunuz buyrun bakın fotoğraflara inceleyin. Genç bi kiza uygün da var nisan için de var mezuniyet için de. Çoğunluğunu kendi yaş grubuna ve genç kızlara göre tasarlıyor zaten kendi her kıyafeti giyiyor ki önemli olan kendini hangi kıyafetle iyi hissediyorsan onu giymek . Screenshot_2014-11-11-21-07-32-1.webp Screenshot_2014-11-11-21-07-12-1.webp
Screenshot_2014-11-11-21-07-32-1.webp
Screenshot_2014-11-11-21-07-12-1.webp

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-11-21-06-53-1.webp
    Screenshot_2014-11-11-21-06-53-1.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 333
Bu verev etekleri 17-30 yaş giyebilir mesela :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-11-21-06-53-1.webp
    Screenshot_2014-11-11-21-06-53-1.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 139
Gayet başarılı ve kaliteli ürünleri tavsiye ederim...

Back
X