- Konu Sahibi asiksanvursaza
Pardon görücü usuluyle evlendk yazmısım ona takıldınız sanırım yani severek nişanlanmadıkk dicekken öyle demişim kusura bakmayın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korkusu cok var üstümde.. her gece hadi ölürsem diyorum.. sonucta bu Allahın emri die bakıyorum olaya. sadece insanogluyuz sonuctaa yakısıp yakısmayacagı konusuna takılıyorm suankı halimi ck begeniyorum saclrm cok güzel yakısıyor fakat diger dünyada böyle demeyeeceklerde diyorumm içimde var ve yok anlamadmm![]()
işte şeytanın istediği canım bu yakışır mı yakışmaz mı nefis bi çok arkadaşım çok düşünerek karasız bi şekilde kapandı ve sonra açılamadılar çünkü Allah sevgisini veriyor
vaçgeçtim ... görüşüm bende kalsın....
Bana, sanki senin kapanmaya dair bir düşüncen yokmuş da nişanlının düşüncesini kendi düşüncen gibi benimseyerek kendini rahatlatmaya çalışıyorsun gibi geldi... Yanılıyor da olabilirim tabi, kesin konuşmamak lazım.
Merak ettiğim şey şimdi kapanmazsan gelinlik giydiğin zaman kapanmış olacak mısın? Yani düğünden önce mi sonra mı tesettüre gireceksin? Mesela gelinlik giydiğinde saçlarının açık olmasını istiyorsan kapanma hiç...