Tesettüre girmedi hediyesi için öneri

farkindalik34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
3
0
1
35
Merhaba kızlar. ismim zuhal 24 yaşındayım yeni kapandım hamdolsun ilk zamanlar biraz zorlansam da şimdi çok mutluyum yaklaşık 10 gün oldu. eşim tesettüre girmeme çok mutlu oldu ve ilk türbanımı taktığım günden beri benden bir hediye iste sana alacağım diyor. ben de yaklaşık 1 yıldır istediğim şu saati aldırmayı düşünüyorum. Kendisi çiçek vs yaptırmış ama benim istediğim bir şeyi de almak istiyor anlıcanız.

Sizce bu GUESS 3 zincirli altın rengi saat modeli nasıldır kapalı bir bayan için? 2 zincirlisi de var ama 3 zincirli olanı daha şık ve gösterişli geldi bana. Sizlerin de fikirlerini alayım sizce aldırayım mı?

Not: Genelde saten altın rengi eşarp tercih ediyorum onunla da uyumlu olur diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler

RESİMLERİ EKLEDİM.

Eklentiler

• ere.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_0099.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_9050.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_9066.webp
    2 KB · Görüntüleme: 150
Hayırlı olsun canım. Ya pek sevemedim ben saati çok sarı. Daha şık modeller var. Zevk senin tabi

Tesettüre girme hediyesi diye belirtmenizi anlayamadım

Saati pek beğenmedim bu arada. Pranga gibi duruyor. Biraz daha inçe, kibar bir saat daha hoş durur. Hem tesettüre de daha çok bağdaşır

yorumlar icin tesekkurler. tesetture uzun ve zorlu bir surecin sonunda girdim esim cok istedi destekledi ama ben bir turlu takamamistim türban ama sonunda gayret ettim şimdi tesetturumle cok mutluyum ilk zaman cok zorluk cektim esim de destek olmak mutlu olmam anlaminda hediye almak istedi tesetture girdigim.icin bu yuzden belirttim yani kizlar.

ya rengi sari evet ama ben gosterisli seyleri seviyorum bi de altin rengi saten esarplar favorim genelde onlarla da taki olarak uyumlu olur diye dusundum. sal.pek takamiyorum.

baska model.onerisi olan var mi acaba gene bu tarz :)

Oncelikle hayirli olsun. Rabb'im tesetturunu hakkiyla yerine getirmeyi nasip etsin.

Genelde altin rengi sal taktigini soylemissin. Şalinla uyar bu model fakat su maddeleride goze al;
  1. Alyansın ne renk? Beyaz altinsa cok uyumlu durmayabilir. Sonucta saatte alyans da sol tarafta duruyor.
  2. Daha yeni kapanmissin, zamanla farkli ortuler kullanacaksin sadece suan en cok kullandigin sali dusunme secme faktoru olarak
  3. Baska saatlerin var mi? Eger yoksa bu saati onermem. Bunun yerine hem altin hem gumus rengi kombini olan ve daha klasik bir saat almani oneririm
  4. Esinin ayirdigi butceyi ogren ve ona gore magazalari gez aralarindan en zamansiz yani omur boyu modasi gecmeyecek ve şık modeli bulmaya calis. Butceni en etkin bir sekilde kullan ona gore maksimum kaliteyi ara. Sırf modele takili kalma saatlerin mekanizmalarini da arastir ki uzun omurlu olsun
  5. Saatten vazgecersen guzel siyah deri ve klasik modelli bir canta da dusunebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…